Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

madem sevmiyorsun oynamayı iyi olmuş iyi bulmuşşsun canım bu videoyu:ssz:
ben de 30 squats yapabildim dayanamadı bacaklar fazlasına :)
şişeyle de 15 er kol geldi sıra shakira ya :):8::8::8:
ben spora gittiğimde mekik de çektiriyordu 15 tanensporcu amca acaba yapsam mı ki:26:
şimdi düşününce aklıma geldi dambıllarla squat yaptırıyormuş tabi bundan kaç sene önce ben squat ı nereden bilicem :9:
evet canım çok oynamalı değil azda değil kısa zaten yetiyo :1:
ben 50 başladım dün 55 bugün 60 yaptım cidden yanıyo bacaklarım oturup kalkarken :26: ama güçleneceğini hissediyorum bacaklarımın :8:
mekik biraz zor oluyor ama dene bakalım canımcım :54:
valla geçen yaz yengemde bana demişti işte şu hareketleri yapıyorum selülit için çok iyi falan anlatıyodu meğersem o squatmış :9: haklı valla üst bacak feci çalışıyor :31:

selam kızlar baya oldu görüşmeyeli bugün tartı günümüz olduğuna göre söliyimm 48.200 :))

evet canım çok oynamalı değil azda değil kısa zaten yetiyo :1:
ben 50 başladım dün 55 bugün 60 yaptım cidden yanıyo bacaklarım oturup kalkarken :26: ama güçleneceğini hissediyorum bacaklarımın :8:
mekik biraz zor oluyor ama dene bakalım canımcım :54:
valla geçen yaz yengemde bana demişti işte şu hareketleri yapıyorum selülit için çok iyi falan anlatıyodu meğersem o squatmış :9: haklı valla üst bacak feci çalışıyor :31:

evet canım ya benim de bacaklar bi sıkılaştı hafif bir sertleşme var hatta:8:
benim de ilk başladığım bi kaç gün yandı acıdı sonra geçti;)
mekik dediğim sırt üstü yatıyorum ayaklarımı birbirine kenetliyorum bacaklarımı kırmayayım diye ellerimi uzatıyorum kalkmaya çalışıyorum 15 kere yaptım demin:23:zorlamadı sen de dene;)
benim totişteki çatlaklar gitsin azıcık çatlak görünümü var (kilo alıp vermekten sürekli)ondan yapıyorum squat ı yoksa zaten dik göklere mi çıkarıcam:9:

53.7 diyorum ve sonsuza kadar susuyorum :5:
hayır susmuyorsun asıl şimdi başlıyorsun canım
ekmek yemezsen olacağı bu
sabah kahvaltıda da hamur işi yoktu diyorsun iki haftadır
tatilde her salı girecek rapor vericeksin internet yavaştı ıvır kıvır istemem
her hafta en az 500 gram almış istiyorum seni o kadar bu bir emirdir marş marş:9::9::32:

hayır susmuyorsun asıl şimdi başlıyorsun canım
ekmek yemezsen olacağı bu
sabah kahvaltıda da hamur işi yoktu diyorsun iki haftadır
tatilde her salı girecek rapor vericeksin internet yavaştı ıvır kıvır istemem
her hafta en az 500 gram almış istiyorum seni o kadar bu bir emirdir marş marş:9::9::32:
daha 55i göremedim 60 hayali kuruyorum ya :14:
nute tebrik ederim :nazar:

Anlaşıldı ama umudum kalmadı :14:
umutsuzluğun yeri yok burda gözdecim:23:
bak ben spora gittiğim zamanları hatırladım afedersin öküz gibi yiyiyordum şu an yediklerim ne ki diyebilriim
çok da güzel kilo aldım önce sıkılaştım kotlar bol bile geldi ne oluyoruz dedim
2-3 ayın sonunda bırakmak zorunda kaldım sporu ama vücudum kendine gelmeye başladı biliyosun ki 27-28 bedenleri gördüm
spor işini ciddiye almalıyız
haftada 3 gün gidiyordum ben
anlaştık mı haftada 3 gün spor bi gün yapıp bi gün yapmasak da olur aslında ne dersin?:44:

umutsuzluğun yeri yok burda gözdecim:23:
bak ben spora gittiğim zamanları hatırladım afedersin öküz gibi yiyiyordum şu an yediklerim ne ki diyebilriim
çok da güzel kilo aldım önce sıkılaştım kotlar bol bile geldi ne oluyoruz dedim
2-3 ayın sonunda bırakmak zorunda kaldım sporu ama vücudum kendine gelmeye başladı biliyosun ki 27-28 bedenleri gördüm
spor işini ciddiye almalıyız
haftada 3 gün gidiyordum ben
anlaştık mı haftada 3 gün spor bi gün yapıp bi gün yapmasak da olur aslında ne dersin?:44:
canım spor programım aynı popo kaldırmak için yapıyodum zaten onu değiştirmem yani
yarın yüzmeye falanda başlıcam işte açılır iştahım inşallah :31:

canım spor programım aynı popo kaldırmak için yapıyodum zaten onu değiştirmem yani
yarın yüzmeye falanda başlıcam işte açılır iştahım inşallah :31:
tamam canım öyle bırakmak yok
bi de bi yerde gördüm sonra da kendim biyolojik olarak ilişkilendirdim haklılar
spor yapıyorsun ya bittikten sonra 1 saat içerisinde yemek ye kilo aldırıyor;)

Topik açılalı çok olmuş ama bende katılıyorum! herhafta hangi gün tartılıyoruz napıyoruz kızlaaar? :32:

Boy: 161
Kilo: 46
Bileklerim çok ince popo nedir bihaberim ve göğüslerde var ile yok arası :(

Artık kilo almak istiyorum ve deli gibi yiyorum bendee

Topik açılalı çok olmuş ama bende katılıyorum! herhafta hangi gün tartılıyoruz napıyoruz kızlaaar? :32:

Boy: 161
Kilo: 46
Bileklerim çok ince popo nedir bihaberim ve göğüslerde var ile yok arası :(

Artık kilo almak istiyorum ve deli gibi yiyorum bendee

hoş geldin topiğimize cnm :)) her salı tartı günümüz :16:
bol bol yiyoruz kilolarımızı alıyıruz

Ramazanda geliyor hadi bakalım :) gerçi bu sıcaklarda tutabilecekmiyim bünyemi sorgulamam lazım ya önce halledicez artık bir şekilde :) akşam yemeğinden kalma 1 tabak pilav yedim üzerine nutella kaşıklayıp sütümü içtim birde suyumu içtim artık uyuyabilirim ama midem çok şişti :D

peliiiiiiiiiiinnn gözdeeee kızlar nerdesiniz topiğimiz boş kaldı kimsesiz kaldı ama
ben bugün yediklerimi yazayım iki poaça 1 şekerli çay domates peynir kavun kiraz çikolata az yedim bugün yaa :26:

peliiiiiiiiiiinnn gözdeeee kızlar nerdesiniz topiğimiz boş kaldı kimsesiz kaldı ama
ben bugün yediklerimi yazayım iki poaça 1 şekerli çay domates peynir kavun kiraz çikolata az yedim bugün yaa :26:
canım gözde tatilde ben de regl tatilindeydim :9: sagopam da gidicem demişti bi yerlere, yeni katılan beyzz var o da antalya ya tatile gitti
daha bitmedi regl ama bugün biraz daha iyiyim
sabah kocaman sucuklu kaşarlı tost yedim, üzerine yarım kavun, çikolata soda, öğle yemeği yaklaşık bir ekmekle patlıcan yemeği, 2 bardak ayran, arada çikolata portakal suyu şimdi de kaynamış mısır yiyicem:21:
evet canım şimdi yediklermi yazınca sen az yemişsin gibi geldi bana da:9:

Son düzenleme:
Back