Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

benim de oyleydi hic hosuma gitmezdi sonra mankenlere bakiyorum victoria secret mankenlerine bak mesela ben hep miranda kerr e bakarim incecik hep bilekleri bu iyi bisi yani uzulme aksine sevin :)
canim zaten senin kiloyla boy arasindaki fark ortalama 15 birim benden kotu gozukmeyecegin kesin:) benim o fark daha 20 bile degil daha fazla hatta :)
evet babet ben de severim aynen benim de ince ayaklarim zor buluyorum babet 37 sikiyor, 38 buyuk geliyor (:
at merak ettim canim foto bakariz yorum yazariz :):):)
album yap sonra canin istemediginde silme sansin olur :)

aldim geldim:
canim cips cekmisti soganli ruffles aldim
browni intense bol miktarda
findik ici
tabiki de cukulata

tamam onları sevmeye çabalayacağım :)
zaten hafif narin minyon tipli olmak hep hoşuma gitmiştir. dolgun hatlı bi bayan olmayı istemem. ama bu iş artık inada bindi. o 5 kilo alınacak ! :D
biliyorum ki alınca daha dinç daha sağlıklı ve hoş olacak yani :)
oh oh afiyet olsun ben de mısır yiyeyim biraz. kahvaltıda da 10 tane sigara böreği götürdüm saralle zeytin peynir eşliğinde :D
tamam albüm yapacağım :)

peliiin ben yarın tatile gidiyorum antalyaya :$ :$
sıcaklar çok baymaz da 'yimsiz' kalmam umarım :)

tamam onları sevmeye çabalayacağım :)
zaten hafif narin minyon tipli olmak hep hoşuma gitmiştir. dolgun hatlı bi bayan olmayı istemem. ama bu iş artık inada bindi. o 5 kilo alınacak ! :D
biliyorum ki alınca daha dinç daha sağlıklı ve hoş olacak yani :)
oh oh afiyet olsun ben de mısır yiyeyim biraz. kahvaltıda da 10 tane sigara böreği götürdüm saralle zeytin peynir eşliğinde :D
tamam albüm yapacağım :)

peliiin ben yarın tatile gidiyorum antalyaya :$ :$
sıcaklar çok baymaz da 'yimsiz' kalmam umarım :)

hadi yap da hemen bakalim gitmeden :)
beni de gotur antalya ya erkek arkadasim orda hem gormus olurum :)
sen aslen nerde oturuyosun canim ?
orasi serinmis bugun bulutluymus sanirim hatta :44:

burası çok boşş kızlar toplanın artık :4:
ben sabah kahvaltıda fazla bişi yiyemedim çeyrek ekmekle kavun peynir yedim :40:
şimdi de sporumu yaptım:
topuklu ile 30 squats:8:
şişe ile kol çalıştım 15 tane:8:
çorap ile kol çalıştım 50 tane:8:
bi de shakira ile göbek attım :):8:
şimdi tavuk yicemmm:39:

sizde ne var ne yok kızlar????

bende kahvaltıda sigara böreği yedim daha sonra dondurma öğlen yüksük çorbası çikolata akşam yine çorba biraz pilav :39:
biraz az oldu bugün birazdan fırında baharatlı patates yapıcam :56:
az öncede 50 squat yaptım birazda karın çalıştım bacaklarım feci yanıyor :26:

bende kahvaltıda sigara böreği yedim daha sonra dondurma öğlen yüksük çorbası çikolata akşam yine çorba biraz pilav :39:
biraz az oldu bugün birazdan fırında baharatlı patates yapıcam :56:
az öncede 50 squat yaptım birazda karın çalıştım bacaklarım feci yanıyor :26:
squat yaparken topuklu giy bak daha da yaniyorsun :)
evet gozdecim az olmusss
ben de arada cips yedim yarim paket bi koca tabak karpuz yedim uyudum sonra da, kalktim bi avuc findik bi bardak portakal suyu :)
aksam da yarim ekmek kizartma salata kola, bi tabak kavun ve cips :)
simdi de pekmez icicem uuyucam :):)

kızlar bebe bisküvisini aldım ama 1 tane tadına bile bakmadım pakette duruyo ben yemeden kardeşim götürücek :)
bi ara herakşam vitamin içtim bana mısın demedi.millete s içse yarıyor anlamadım bendemi bi terslik var :D

squat yaparken topuklu giy bak daha da yaniyorsun :)
evet gozdecim az olmusss
ben de arada cips yedim yarim paket bi koca tabak karpuz yedim uyudum sonra da, kalktim bi avuc findik bi bardak portakal suyu :)
aksam da yarim ekmek kizartma salata kola, bi tabak kavun ve cips :)
simdi de pekmez icicem uuyucam :):)
valla çıplak ayak feci yaktı beni yetti yani bütün gece sızladı bacaklarım :1:
bugün çok dolaştım yorgunum ama yaparım yine akşam sporumu
kahvaltıda 3 dilim börek yedim 2-3 kurabiye az öncede iskender yedim :16:şimdi dondurma :52:

valla çıplak ayak feci yaktı beni yetti yani bütün gece sızladı bacaklarım :1:
bugün çok dolaştım yorgunum ama yaparım yine akşam sporumu
kahvaltıda 3 dilim börek yedim 2-3 kurabiye az öncede iskender yedim :16:şimdi dondurma :52:
benim bişi olmadı gece bacaklarımda ama bugün fena regl oldum karnım yerine dizlerim ağrıyor hatta titriyor ama mide bulantısı yok çok şükür :)
ben de zorlamazsa akşama yapıcam sporumu böyle iyi giderse inşallah
sabah kahvaltıda yarım tost yedim, bi tabak domates. meyve suyu bi de vitaminler falan fıstık
öğlen az yedim yine çeyrek ekmekle patlıcan
şimdi sigara gibi çukulatalı bişi var ya adını bi türlü öğrenemediğim onlardan yarım paket bitirdim, şimdi yarım paket cips bitmek üzere, yanında da meyve suyu 1 saate kalmaz yemek yerim açııımmm:52:
bi de canım iskender çekti şimdi bak:31:

hadi yap da hemen bakalim gitmeden :)
beni de gotur antalya ya erkek arkadasim orda hem gormus olurum :)
sen aslen nerde oturuyosun canim ?
orasi serinmis bugun bulutluymus sanirim hatta :44:

ayy ne güzel tesadüf :)
ben samsunda oturuyorum canım abimin yanına geldik buraya. Laradayım ben :)
benim mide kelek attı bana :((
istifar ettim az önce :((

benim bişi olmadı gece bacaklarımda ama bugün fena regl oldum karnım yerine dizlerim ağrıyor hatta titriyor ama mide bulantısı yok çok şükür :)
ben de zorlamazsa akşama yapıcam sporumu böyle iyi giderse inşallah
sabah kahvaltıda yarım tost yedim, bi tabak domates. meyve suyu bi de vitaminler falan fıstık
öğlen az yedim yine çeyrek ekmekle patlıcan
şimdi sigara gibi çukulatalı bişi var ya adını bi türlü öğrenemediğim onlardan yarım paket bitirdim, şimdi yarım paket cips bitmek üzere, yanında da meyve suyu 1 saate kalmaz yemek yerim açııımmm:52:
bi de canım iskender çekti şimdi bak:31:
canımcım bu sıcakta nası yiyosun cipsi abur cuburu :30:
ben gündüz bişe yiyemiyorum ya bu tartı gününde zayıfladım gibi :31:
toparlayamadım bi türlü kendimi

canımcım bu sıcakta nası yiyosun cipsi abur cuburu :30:
ben gündüz bişe yiyemiyorum ya bu tartı gününde zayıfladım gibi :31:
toparlayamadım bi türlü kendimi

bilmiyorum canım ya özellikle de regl olunca abur cubur isteğim iki katına çıkıyor :27:
ama ben de zayıflamış olabilirim çünküm yediğimden daha çok gidiyor şu iki gündür anlıcağın kan gövdeyi götürüyor:14:
sabah küçük orta boy karışık 10 tane pişi yedim meyve suyuyla
öğlen de 10-15 tane okula götürmüştüm peynir sürüp yedim bu sefer, üstüne elmalı soda içtim, üstüne dondurma yedim
şimdi browniyle meyve suyu götürüyorum yemek olurken 1saate yemeğe otururum:56:
sonra da acı gerçekle karşılaşırım:5:
bugün salı günü tartı günü değil mi:41:

ayy ne güzel tesadüf :)
ben samsunda oturuyorum canım abimin yanına geldik buraya. Laradayım ben :)
benim mide kelek attı bana :((
istifar ettim az önce :((

biliyorum samsunu canım ben gezdim karadenizi trabzona kadar :)
en yakın arkadaşım da ladik li
gerçi o da evlendi antalya da oturuyor ya şu an :)

bilmiyorum canım ya özellikle de regl olunca abur cubur isteğim iki katına çıkıyor :27:
ama ben de zayıflamış olabilirim çünküm yediğimden daha çok gidiyor şu iki gündür anlıcağın kan gövdeyi götürüyor:14:
sabah küçük orta boy karışık 10 tane pişi yedim meyve suyuyla
öğlen de 10-15 tane okula götürmüştüm peynir sürüp yedim bu sefer, üstüne elmalı soda içtim, üstüne dondurma yedim
şimdi browniyle meyve suyu götürüyorum yemek olurken 1saate yemeğe otururum:56:
sonra da acı gerçekle karşılaşırım:5:
bugün salı günü tartı günü değil mi:41:
pişi çok iyi seçim tatlım sabahları hamur işi cidden kilo aldırıyor ben sabahları yiyemiyorum 2 haftadır o yüzden alamıyorum bence :5:
hatta bi kilo vermiş bile olabilirim bu hafta :14:
reglsen saldır abur cubur olmazsa olmaz :1:
spor yaptım bende bugün baya terledim yoruldum :53:yeni bişeyler ekledim acayip çalıştırdı vücudumu :52:
maalesef bugün tartı günü :19:
yarın tatile gidecem son burgerımı yemiş olmak için akşam sipariş vermeyi düşünüyorum :9:

pişi çok iyi seçim tatlım sabahları hamur işi cidden kilo aldırıyor ben sabahları yiyemiyorum 2 haftadır o yüzden alamıyorum bence :5:
hatta bi kilo vermiş bile olabilirim bu hafta :14:
reglsen saldır abur cubur olmazsa olmaz :1:
spor yaptım bende bugün baya terledim yoruldum :53:yeni bişeyler ekledim acayip çalıştırdı vücudumu :52:
maalesef bugün tartı günü :19:
yarın tatile gidecem son burgerımı yemiş olmak için akşam sipariş vermeyi düşünüyorum :9:

olabilir canımcım ye sen de tatilde eksik etme hamur işini:52:
ben de acı gerçeği açıklayayım 400 grama el salladım 49.100 gramım direniyorum 49 da :)
regl yemekten çok abur cuburla geçtiği için gitmesi normal dün yarım tosttan başka ve öğlenki çeyrek ekmekten sonra hiç ekmek girmedi mideye en azından günde 1 ekmek yiyen ben :5:
ne ekledin hareketlerine canımcım??
tatil uzun değil dimi?
bu arada kedi de bir zamanlar 42 kilyomuş pilates ve evde oturarak 56 kilo olmuş bi senede canım ya acaba pilates mi yapsak bilemedim iki gündür pilateste aklım:23:
patlat bi burger gitmeden:27::27:

olabilir canımcım ye sen de tatilde eksik etme hamur işini:52:
ben de acı gerçeği açıklayayım 400 grama el salladım 49.100 gramım direniyorum 49 da :)
regl yemekten çok abur cuburla geçtiği için gitmesi normal dün yarım tosttan başka ve öğlenki çeyrek ekmekten sonra hiç ekmek girmedi mideye en azından günde 1 ekmek yiyen ben :5:
ne ekledin hareketlerine canımcım??
tatil uzun değil dimi?
bu arada kedi de bir zamanlar 42 kilyomuş pilates ve evde oturarak 56 kilo olmuş bi senede canım ya acaba pilates mi yapsak bilemedim iki gündür pilateste aklım:23:
patlat bi burger gitmeden:27::27:
canım bizim yazlık kasaba gibi biyer fırın falan çok yakın dedim anneme sabahları peynirli pideler akşamları lahmacunlar yapılsın yeter kendimi toplamalıyım :57:
bende normalde çok ekmek yiyodum ama var ya 4 gündür inan 1 ekmek yememişimdir :53:
tatil uzun gibi canım 1 ay filan kalıcaz sanırsam :44:
hareket şu 10 dkk sürüyor forumda bi başlıkta buldum simitler için :1:
Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube

bide indirdim cd yaptım dvdye taktım koca tv ekranında geçtim karşısına seside açtım yaptım valla çok eğlenceli oldu :1:
bayada çalıştırdı vücudumu dans etmek gibi hareketler zaten izle bi canım :54:

canım bizim yazlık kasaba gibi biyer fırın falan çok yakın dedim anneme sabahları peynirli pideler akşamları lahmacunlar yapılsın yeter kendimi toplamalıyım :57:
bende normalde çok ekmek yiyodum ama var ya 4 gündür inan 1 ekmek yememişimdir :53:
tatil uzun gibi canım 1 ay filan kalıcaz sanırsam :44:
hareket şu 10 dkk sürüyor forumda bi başlıkta buldum simitler için :1:
Steps on How To Work Out in 10 min Booty Shaking Waist & Shaking Your Hips! - YouTube

bide indirdim cd yaptım dvdye taktım koca tv ekranında geçtim karşısına seside açtım yaptım valla çok eğlenceli oldu :1:
bayada çalıştırdı vücudumu dans etmek gibi hareketler zaten izle bi canım :54:

oohh iyi etmişsin canımcım bol bol ekşili salatalar ye yanında mis gibi iştah açar :)
canım evet ya baya azaltmışsın arttırma zamanı:23:
girebiliceksin ama nete değil mi canımcım:16:
baktım canım 2-3 dk ben de benim simitim neden yok diyorum bu kadar fast food a
[video=youtube;lDJXc5H99BI]http://www.youtube.com/watch?v=lDJXc5H99BI[/video]
işte bu yüzden :)
shakira yla yarışırım ben dans konusunda haftada iki gün en az kimse yokken döktürüyorum :9::9::9::9:
senin kilo ne durumda canımcım??
bu arada ben her zamanki yaptığımı yapmadan tartıldım belki vermemiş olabilriim çünküm yemeğin üstüne bi küçük kavun götürüyordum :8:

oohh iyi etmişsin canımcım bol bol ekşili salatalar ye yanında mis gibi iştah açar :)
canım evet ya baya azaltmışsın arttırma zamanı:23:
girebiliceksin ama nete değil mi canımcım:16:
baktım canım 2-3 dk ben de benim simitim neden yok diyorum bu kadar fast food a
[video=youtube;lDJXc5H99BI]http://www.youtube.com/watch?v=lDJXc5H99BI[/video]
işte bu yüzden :)
shakira yla yarışırım ben dans konusunda haftada iki gün en az kimse yokken döktürüyorum :9::9::9::9:
senin kilo ne durumda canımcım??
bu arada ben her zamanki yaptığımı yapmadan tartıldım belki vermemiş olabilriim çünküm yemeğin üstüne bi küçük kavun götürüyordum :8:
nadirde olsa girmeye çalışcam canım çok hızlı değil net orda çünkü :31:
maşallah canımcım bende seviyorum shakirayı ama izlemeyi :):)
hiç beceremem sevmem dans etmeyi düğünlere gitmem sırf bu yüzden :9:
daha tartılmadım canım yemekten sonra tartılcam zaten zayıfladım bari yemek yiyip tartılim :1:

nadirde olsa girmeye çalışcam canım çok hızlı değil net orda çünkü :31:
maşallah canımcım bende seviyorum shakirayı ama izlemeyi :):)
hiç beceremem sevmem dans etmeyi düğünlere gitmem sırf bu yüzden :9:
daha tartılmadım canım yemekten sonra tartılcam zaten zayıfladım bari yemek yiyip tartılim :1:

ben de çok severim oynamayı güzel döktürdüğümü söylerler :9::9:
yakın arkadaşlarım hariç düğünlerde oynamam yasak (by güray :)
zaten akşam yemekten sonra tartılıyorduk canımcım :21:
ben de kollarım için, sırt üstü yatıyorum, eski külotlu çorabımı birleştirdim bağlayıp, ayaklarıma geçiriyorum ellerimle kendime doğru çekiyorum üst kol baya çalışıyor inşallah alır kilo kolcuklarım:6:
bugün ağrım az biraz da squat deniyim yapabildiğim kadar topuklu ile:25:
sonra da şişeleri alıp çalışayım yine kol
tabiki de ısınma işleminden sonra bi döktüreyim değil mi :8::8:

ben de çok severim oynamayı güzel döktürdüğümü söylerler :9::9:
yakın arkadaşlarım hariç düğünlerde oynamam yasak (by güray :)
zaten akşam yemekten sonra tartılıyorduk canımcım :21:
ben de kollarım için, sırt üstü yatıyorum, eski külotlu çorabımı birleştirdim bağlayıp, ayaklarıma geçiriyorum ellerimle kendime doğru çekiyorum üst kol baya çalışıyor inşallah alır kilo kolcuklarım:6:
bugün ağrım az biraz da squat deniyim yapabildiğim kadar topuklu ile:25:
sonra da şişeleri alıp çalışayım yine kol
tabiki de ısınma işleminden sonra bi döktüreyim değil mi :8::8:
faydası olur tabi canım ben bu dediğim videoyu hergün yapcam ya yoksa erimez o simitler :9:
ben yaptım valla koltuktan kalkarken bile yanıyorum :25: neyseki yarın dinlenme günü :1: tek simit çalışırım :ssz:
döktür canım döktür :9::9:

faydası olur tabi canım ben bu dediğim videoyu hergün yapcam ya yoksa erimez o simitler :9:
ben yaptım valla koltuktan kalkarken bile yanıyorum :25: neyseki yarın dinlenme günü :1: tek simit çalışırım :ssz:
döktür canım döktür :9::9:
madem sevmiyorsun oynamayı iyi olmuş iyi bulmuşşsun canım bu videoyu:ssz:
ben de 30 squats yapabildim dayanamadı bacaklar fazlasına :)
şişeyle de 15 er kol geldi sıra shakira ya :):8::8::8:
ben spora gittiğimde mekik de çektiriyordu 15 tanensporcu amca acaba yapsam mı ki:26:
şimdi düşününce aklıma geldi dambıllarla squat yaptırıyormuş tabi bundan kaç sene önce ben squat ı nereden bilicem :9:

Back