evet canım çok oynamalı değil azda değil kısa zaten yetiyomadem sevmiyorsun oynamayı iyi olmuş iyi bulmuşşsun canım bu videoyu
ben de 30 squats yapabildim dayanamadı bacaklar fazlasına :)
şişeyle de 15 er kol geldi sıra shakira ya :)
ben spora gittiğimde mekik de çektiriyordu 15 tanensporcu amca acaba yapsam mı ki:26:
şimdi düşününce aklıma geldi dambıllarla squat yaptırıyormuş tabi bundan kaç sene önce ben squat ı nereden bilicem
evet canım çok oynamalı değil azda değil kısa zaten yetiyo
ben 50 başladım dün 55 bugün 60 yaptım cidden yanıyo bacaklarım oturup kalkarken :26: ama güçleneceğini hissediyorum bacaklarımın
mekik biraz zor oluyor ama dene bakalım canımcım
valla geçen yaz yengemde bana demişti işte şu hareketleri yapıyorum selülit için çok iyi falan anlatıyodu meğersem o squatmışhaklı valla üst bacak feci çalışıyor
sonunda :)selam kızlar baya oldu görüşmeyeli bugün tartı günümüz olduğuna göre söliyimm 48.200 :))
sonunda :)
tebrik ederim nute başardın kilo almışsın :)
büyük bir zevkle yazdım elimdeki listeye kilonu canımcımbende çok şaşırdm ama nihayet şeytanın bacağını kırdım aman nazar değmesin tütütütü :Nazar:
hayır susmuyorsun asıl şimdi başlıyorsun canım53.7 diyorum ve sonsuza kadar susuyorum
daha 55i göremedim 60 hayali kuruyorum yahayır susmuyorsun asıl şimdi başlıyorsun canım
ekmek yemezsen olacağı bu
sabah kahvaltıda da hamur işi yoktu diyorsun iki haftadır
tatilde her salı girecek rapor vericeksin internet yavaştı ıvır kıvır istemem
her hafta en az 500 gram almış istiyorum seni o kadar bu bir emirdir marş marş
sen şimdi hayalleri geç gözdecim asıl konuya icraata gel benim söylediklerim anlaşıldı mı bakayımmm??daha 55i göremedim 60 hayali kuruyorum ya
nute tebrik ederim
Anlaşıldı ama umudum kalmadısen şimdi hayalleri geç gözdecim asıl konuya icraata gel benim söylediklerim anlaşıldı mı bakayımmm??
umutsuzluğun yeri yok burda gözdecimAnlaşıldı ama umudum kalmadı
canım spor programım aynı popo kaldırmak için yapıyodum zaten onu değiştirmem yaniumutsuzluğun yeri yok burda gözdecim
bak ben spora gittiğim zamanları hatırladım afedersin öküz gibi yiyiyordum şu an yediklerim ne ki diyebilriim
çok da güzel kilo aldım önce sıkılaştım kotlar bol bile geldi ne oluyoruz dedim
2-3 ayın sonunda bırakmak zorunda kaldım sporu ama vücudum kendine gelmeye başladı biliyosun ki 27-28 bedenleri gördüm
spor işini ciddiye almalıyız
haftada 3 gün gidiyordum ben
anlaştık mı haftada 3 gün spor bi gün yapıp bi gün yapmasak da olur aslında ne dersin?:44:
tamam canım öyle bırakmak yokcanım spor programım aynı popo kaldırmak için yapıyodum zaten onu değiştirmem yani
yarın yüzmeye falanda başlıcam işte açılır iştahım inşallah
Topik açılalı çok olmuş ama bende katılıyorum! herhafta hangi gün tartılıyoruz napıyoruz kızlaaar?
Boy: 161
Kilo: 46
Bileklerim çok ince popo nedir bihaberim ve göğüslerde var ile yok arası
Artık kilo almak istiyorum ve deli gibi yiyorum bendee
canım gözde tatilde ben de regl tatilindeydimpeliiiiiiiiiiinnn gözdeeee kızlar nerdesiniz topiğimiz boş kaldı kimsesiz kaldı ama
ben bugün yediklerimi yazayım iki poaça 1 şekerli çay domates peynir kavun kiraz çikolata az yedim bugün yaa :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?