Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

gece geldim canım çok yorgundum uyudum anca vakit buldum yazmaya :16:
bende abanıcam mideme 1haftadan fazladır tartılmıyorum banada süpriz olcak :31:
ben daha yini geldim okuldan yemedim bisicik her zamanki gibi yimekimi yemeden tartilmam gecen haftaki kosullarla ayni olmali degil mi ama:21:
gozdecikim sen ne yaptin toparlandin mi yiyebiliyo musun bisiler?:26:

bu haftaki performansim cok kotu benim gecen hafta 49.100 dum
bu hafta 49.500 u geciyor sankim ama 49.500 diyeyim yine de, cumartesi gunu yaptigim temizliklte sanirim tum kilolarimi kaybettim:30:
ve bu hafta hic cicibebe yememdim:30:
bi de gecen hafta yemegin ustune meyve de yiyip yazmistim kilomu simdi sadece yimek yiyip yazdim:30:
bu kadar savunmaya bakalim nasil cemkireceksiniz kizlar???
ya da sonuclara gore gore kim kime cemkirip ceza vericekk:9:

ben daha yini geldim okuldan yemedim bisicik her zamanki gibi yimekimi yemeden tartilmam gecen haftaki kosullarla ayni olmali degil mi ama:21:
gozdecikim sen ne yaptin toparlandin mi yiyebiliyo musun bisiler?:26:

bu haftaki performansim cok kotu benim gecen hafta 49.100 dum
bu hafta 49.500 u geciyor sankim ama 49.500 diyeyim yine de, cumartesi gunu yaptigim temizliklte sanirim tum kilolarimi kaybettim:30:
ve bu hafta hic cicibebe yememdim:30:
bi de gecen hafta yemegin ustune meyve de yiyip yazmistim kilomu simdi sadece yimek yiyip yazdim:30:
bu kadar savunmaya bakalim nasil cemkireceksiniz kizlar???
ya da sonuclara gore gore kim kime cemkirip ceza vericekk:9:
bende 54.5im :5::5::5: takıldım kaldım ya 54lerde kahretsin :14:
gerçi 3 gündür reglim bugünde sadece çorbayla beslendim :31: öğleden sonra birden boğazım şişti şifayı kapmışım ilaçta alamadım regl olunca :26: vay çileli başım :50:
pelinim önceden iki haftada zor aldığımız kiloyu almışsın niye çemkirelim asıl çemkirilecek kişi benim :58::58:

bende 54.5im :5::5::5: takıldım kaldım ya 54lerde kahretsin :14:
gerçi 3 gündür reglim bugünde sadece çorbayla beslendim :31: öğleden sonra birden boğazım şişti şifayı kapmışım ilaçta alamadım regl olunca :26: vay çileli başım :50:
pelinim önceden iki haftada zor aldığımız kiloyu almışsın niye çemkirelim asıl çemkirilecek kişi benim :58::58:
canim olsun normalde kilo veriyordun, bak korumussun ne kadar guzel, ki normal yemek de yiyebilsen daha agir cekicektin:26::29:
ayrica gormek istedigin kiloya only 500 gram var haftaya senindir o kilo da bak gor:29:
kavun sever misin??

$25062013212.jpg bu da bu haftaki halimiz kizlarr:19:

kızlar bunlar tok karnına kilolarınız mı..
sabah tartılıyorum 44.50 yatmadan 46.50 :O :O
2 kilo farkediyor resmen.. yiyoruzz bakalım habiree :)
bir de bir şey soracağım sabah kalkınca hiççç bir şey yiyesim olmuyor. istiyorum ki kahvaltıya kurt gibi aç oturayımm bi öneriniz var mı acep :)

yaa bende tam 50 kiloyum ne bi gram alıyorum nede veriyorum iştah açıcı neler yiyorsunuz bana da yardımcı olun :(

yaa bende tam 50 kiloyum ne bi gram alıyorum nede veriyorum iştah açıcı neler yiyorsunuz bana da yardımcı olun :(

canım ben sipraktin içiyorum bayağı iştah açıyor ama neticede ilaç yani kullanmak istemeyebilirsin :) onun dışında b vitamini, pekmez.. bunlar da iştah açıyor :) yiyip de alamayan değil de iştahsız olanlardan mısın :)

kızlar bunlar tok karnına kilolarınız mı..
sabah tartılıyorum 44.50 yatmadan 46.50 :O :O
2 kilo farkediyor resmen.. yiyoruzz bakalım habiree :)
bir de bir şey soracağım sabah kalkınca hiççç bir şey yiyesim olmuyor. istiyorum ki kahvaltıya kurt gibi aç oturayımm bi öneriniz var mı acep :)
evet tok karnina kilolarimiz ama ilk basladigimizda da tok tartilmistik, ayni sartlarda tartiliyoruz yani ona gore takip ediyoruz;)
ac karnina 2 kasik pekmezi ic de gor bak kim kurt gibi ac, ya da tatli(serbetli, cukulatali), mideni kazindirir bunlar;)

pekmez icebilirsin canim, bi de b vitamini istah aciyor;)

az sonra 4.ogunumu yicem pattis kaynatiyorum yogurtlayip baharatlayip bi guzel yiyicem cok canim cekti:21:

az sonra 4.ogunumu yicem pattis kaynatiyorum yogurtlayip baharatlayip bi guzel yiyicem cok canim cekti:21:

oh ohh yarasınnnn.kilo olarak dönsünler inşallaah :) ünide mi okuyorsun canım sen :) tamam ben de tok karnınayı yazarım yatmadan :)

2013-06-25 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pizza 1 ADET 584
[2] karma kuruyemiş malatya pazarı 1 paket 137
[3] İce Tea 1 LİTRE 300
[4] un kurabiyesi 5 adet 325
[5] Simit (susamlı) 1 ADET 260
[6] YOĞURTLU MAKARNA 1 PORSİYON 546
[7] Gözleme 1 ADET 378
[8] Domates Kurusu 1 ADET 13
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Beyaz Peynir (yağlı) 3 DİLİM 366
[11] siyah zeytin 10 adet (3gr) 80
[12] Reçel 5 YEMEK KAŞIĞI 350

bütün gün yedikleriiiim :)))

Son düzenleme:
oh ohh yarasınnnn.kilo olarak dönsünler inşallaah :) ünide mi okuyorsun canım sen :) tamam ben de tok karnınayı yazarım yatmadan :)

[1] Pizza 1 ADET 584
[3] İce Tea 1 LİTRE 300
[7] Gözleme 1 ADET 378

insallah ama bunu kilo icin degil cidden aciktigim icin yiyicem:) anlamadim bi de aksam yemegini 8 falandi yemis olmam lazim yarim ekmekle bamya yediydim anlamadim nerden cikti bu aclik gozumden uyku akiyor ama acim:)
evet canim okuyorum yuksek lisansimi bitirmek uzereyim.
masallahin var valla canim:21:

insallah ama bunu kilo icin degil cidden aciktigim icin yiyicem:) anlamadim bi de aksam yemegini 8 falandi yemis olmam lazim yarim ekmekle bamya yediydim anlamadim nerden cikti bu aclik gozumden uyku akiyor ama acim:)
evet canim okuyorum yuksek lisansimi bitirmek uzereyim.
masallahin var valla canim:21:

umarım yeteri performans göstermişimdir çünkü şimdiki kapasitem bu yani. fazlası mideyi karıştırmak oluyor. :O
ne güzel ne güzel işteee. bamya da hiç ağzıma koymadığım tek şeydir :)
hangi bölüm :)

umarım yeteri performans göstermişimdir çünkü şimdiki kapasitem bu yani. fazlası mideyi karıştırmak oluyor. :O
ne güzel ne güzel işteee. bamya da hiç ağzıma koymadığım tek şeydir :)
hangi bölüm :)
ay canim annem bi guzel yapar eksili sen yeme yaninda yat ben yerim o derece :P
biyoloji okuyorum canim

[1] Pizza 1 ADET 584
[3] İce Tea 1 LİTRE 300
[7] Gözleme 1 ADET 378

bu biraz fazla değil mi yaaa :1: hergün böyle yersen valla baya bi alırsın :9: reçel 5 yemek kaşığı wuuuuuuuuuuuwwww :53:

bu biraz fazla değil mi yaaa :1: hergün böyle yersen valla baya bi alırsın :9: reçel 5 yemek kaşığı wuuuuuuuuuuuwwww :53:

her gün bu kadar yiyebilemem zaten. rekorumu yazdım size :) tatlıyı çok severim canım kahvaltıda simitle saralle de yemiştim mesela onu yazmamışım :D
bi yandan da normal yeme alışkanlığımı çok aşırı aşmak istemiyorum.
çünkü okul başlayınca bu kadar dikkat edemicem o zaman da kilocuklar gidecek :(((

her gün bu kadar yiyebilemem zaten. rekorumu yazdım size :) tatlıyı çok severim canım kahvaltıda simitle saralle de yemiştim mesela onu yazmamışım :D
bi yandan da normal yeme alışkanlığımı çok aşırı aşmak istemiyorum.
çünkü okul başlayınca bu kadar dikkat edemicem o zaman da kilocuklar gidecek :(((

hadi bakalım inş alırsın istediğin kadar :16: umarım bunlardan başka yazmayı unuttukların yoktur canım :9: bi yandan iyi yapıyosun, azmediyosun..eğer onlar midende kalıyorsa ve yedikçe yiyebiliyosan çıkarmıyosan, devam ettttt sonuna kadarrrr :)))) :16:

Back