Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canımmmm benimde hafif göbişim çıkmış çoook mutlu ediyor beni bu göbişşş bugün arabada giderken yanaklarımın sallandığınıda farkettim çok sevindim ben elazığa gidecem canlarım belki 20 25 gün yokum buralarda

ayy cok guldum :):) yanaklarim sallandi dedin ya patlattim kahkayi sonra ben de kendi yanaklarimi elledim gelmediler elime
ee sensiz mi yariscaz simdik nerden alcaz haberlerini olmadi bak simdi

ayy cok guldum :):) yanaklarim sallandi dedin ya patlattim kahkayi sonra ben de kendi yanaklarimi elledim gelmediler elime
ee sensiz mi yariscaz simdik nerden alcaz haberlerini olmadi bak simdi

canım psikolojim bozulmuş artık taktım bu kiloya işte fena halde
gelirim belki bir hafta sonra belli olmaz canım ya ama bir iki hafta olmayabilirim buralarda

canım psikolojim bozulmuş artık taktım bu kiloya işte fena halde
gelirim belki bir hafta sonra belli olmaz canım ya ama bir iki hafta olmayabilirim buralarda
yok bozulmucak psikolojimiz bu duruma hemen bisiler yemek icin mutfaga kosucaz
ne yedin bakayim bugun say??

yok bozulmucak psikolojimiz bu duruma hemen bisiler yemek icin mutfaga kosucaz
ne yedin bakayim bugun say??

bugün kahvaltı yaptım 12 gibi sonra çıktım evden tek dolaştım durdum 7 de eve geldim makarna köfte yedim lşimdide kahve içiyorum çok verimsiz geçti bugünüm yani canım

bugün kahvaltı yaptım 12 gibi sonra çıktım evden tek dolaştım durdum 7 de eve geldim makarna köfte yedim lşimdide kahve içiyorum çok verimsiz geçti bugünüm yani canım
nasil bir yarismadirr bu canim
hani ogle yemedin??
hani ara ogunun??
aferin canim
hemen kalkiyorsun en sekerli meyvelerden bi tabak yapip yiyorsun ustune de cerez tabagi cabuk

inanıyorumm canım olacakkkk
benim bu gidişle nasıl olacaksa
canim valla bende sporun etkisi oldu sanirm, 3 haftadir (ilk hafta bi gun yaptim bi gun yapmadim) diger haftaalar aklima geldikce squats hareketini yaptim onun yarari olabilir bu genislemede iste bu 4. haftam 3 gundur yapiyorum tavsiye ederim, bi de nerdeyse iki haftadir toplamda 7-8 kez cicibebe yemisimdir belki de onun katkisi tam bilemedim

Son düzenleme:

evet olabilir canım bende başlıycamda o hareketi bir araştırıp bulmam lazım yeni duyuyorum cicibebenin faydasını gören çoook devam et pelinim ben pekmez içemedim :)) hiç şaşırmadım yani

evet olabilir canım bende başlıycamda o hareketi bir araştırıp bulmam lazım yeni duyuyorum cicibebenin faydasını gören çoook devam et pelinim ben pekmez içemedim :)) hiç şaşırmadım yani
Eki Görüntüle 736245 su canim, yani ben boyle yapiyroum bunun degisik versiyonlari da var :)
cicbebeyi aslinda her gun yesem yerim de cok gaz yapiyor sut sonraki gun acayip rahatsiz oluyorum
bugun yeni bisi ogrendim cay kasiginin ucuyla tuz aticakmisim gaz yapmiyormus bakalim denicem bu aksam inallha faydasini gorurum:18:
canim valla bu sicakta ben de sana ic diyemiyorum, biraktim 2 hafta oldu sanirim benim de pekmezi birakali
sabahlari kahvaltida cayi biraktim ben canim sicaklar da basinca,meyve suyu da hem daha kalorili dedim ona basladim

hmm yaparım bende canım bakalım nasıl olacak
cicibebenin o yönünü bilmiyordum canım sadece bir kere yedim bıraktım çünkü
aynen çok sıcak yemek yiyesimde gelmiyor bazen
ben meyve suyuyla ölsem kahvaltı yapamam canım ya çay olmazsa kalkarım yani bir şey yiyemeden

ama sen güzel ilerliyorsun valla devam et sakın pes etme o zamanki gibi bunlımada girme sakın inanıyorum alcaz kilo

yap yap canim totis buyutme calismasi ve bacaklarimi da kalinlastirdi :):)
canim bakti annem 3 paketi bitirdim diye, koca kutuda 1000 gramlik aldi :)
canim yemegin yaninda buz gibi ayran ic ben oyle yapiyorum iyi gidiyor yemekler de :)
bi de soganli salata acayip istahi aciyor
canim ben de caysiz yapamam ama bu sicakta icmeye dayanamiyorum
o bunalim biraz da okul durumumdan neyse ki okuldan kaynakli oldugunu da anladim, bi de erkek arkadasimla gorusmem cok yakin boyle kilo almis guzel gorsun beni istiyorum

Son düzenleme:

canımmm ben soğandan nefret ediyorum hiç yemem midem bulanır yediğim zaman
ayy çok iyiymiş balım ya o zamana kadar biraz daha kilo alsan süperrrrr olur :))

canımmm ben soğandan nefret ediyorum hiç yemem midem bulanır yediğim zaman
ayy çok iyiymiş balım ya o zamana kadar biraz daha kilo alsan süperrrrr olur :))
canim yesil sogan al istersen maydanozlu domatesli salatanin icine ince ince kiy ustune limon ohh mis oyle oyle alisirsin cidden aciyor istahi
insallah alirim canim cok istiyorum hepimiz icin de

canim yesil sogan al istersen maydanozlu domatesli salatanin icine ince ince kiy ustune limon ohh mis oyle oyle alisirsin cidden aciyor istahi
insallah alirim canim cok istiyorum hepimiz icin de

ıyy yok canım benim adını duyunca bir tuhaf oluyorum valla önceden yerdim niye şimdi böyle oldum bilmiyorum
inşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…