Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canııııım ben hala iştahsızlık yaşıyorum ama dün düğün yemeğimiz var yengemler uzun zaman sonra ilk kez gördüler beni kilo almışsın yüzünden belli dediler :12::12:
ne ısmarlayim size dedim bende :27:
toparlanıyorum yavaş yavaş iyi moral oldu :8:
canim cok sevindimmmm darisi basimiza :12::12::12::12:

amiiin canım :12::12::12:
bide bugün dediğin başlıktaki 30 günlük squat programına başladım
sen neler yapıyosun yiyo musun yemek??
oh iyi yapmissin canim ama ben gunde 30 squats yapiyorum sanki arttirirsam kilo verecekmisim gibi geliyo :)
evet canim yiyorum ozellikle 3 gundur masallahim var:)
bu sabah kahvalti yapamadim zaman yoktu diyebilirimm
ama oglen yarim ekmek fasulye arada elmali soda, dondurma
demin de yarim ekmekle domatesli bulgur pilavi yedim, tursu ayran
daha geceye cok var :)
birazdan squats imi da yaparim ohhhh miss:21::21:

$970560_530054620375605_189067558_n.jpg

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

oh iyi yapmissin canim ama ben gunde 30 squats yapiyorum sanki arttirirsam kilo verecekmisim gibi geliyo :)
evet canim yiyorum ozellikle 3 gundur masallahim var:)
bu sabah kahvalti yapamadim zaman yoktu diyebilirimm
ama oglen yarim ekmek fasulye arada elmali soda, dondurma
demin de yarim ekmekle domatesli bulgur pilavi yedim, tursu ayran
daha geceye cok var :)
birazdan squats imi da yaparim ohhhh miss:21::21:
50 yaptım ben canım feci yandı bacaklarım :)
bende sabah geçiştirdim öğlen çok yiyemedim akşam 3 içli köfte yedim az öncede patates kızarttım yedim :)

50 yaptım ben canım feci yandı bacaklarım :)
bende sabah geçiştirdim öğlen çok yiyemedim akşam 3 içli köfte yedim az öncede patates kızarttım yedim :)
canim sorma ben 30 da bile 3 gundur duzenli yapiyorum hala et kesmis bacaklarimi gecmiyor:ssz:
aksam guzel yuklenmissin canimcim hem bulgur hem kizartma :)
iyilestin galiba bakiyorum da :)
ben de simdi cicibebe sut yaptim yedim, son iki kasik var ama yiyemicem midem hafif bulandi son kasikta cunkum:22:
canim kizartma cekti benim de hatta icli kofte de :25::25::25:

canim sorma ben 30 da bile 3 gundur duzenli yapiyorum hala et kesmis bacaklarimi gecmiyor:ssz:
aksam guzel yuklenmissin canimcim hem bulgur hem kizartma :)
iyilestin galiba bakiyorum da :)
ben de simdi cicibebe sut yaptim yedim, son iki kasik var ama yiyemicem midem hafif bulandi son kasikta cunkum:22:
canim kizartma cekti benim de hatta icli kofte de :25::25::25:
kendime gelmeye başladım yavaş yavaş :)
hergün zor oluyor cicibebe canım bulanması normal midenin :26:
yarın döktürsün annen içli köfte süper bişi :)

kendime gelmeye başladım yavaş yavaş :)
hergün zor oluyor cicibebe canım bulanması normal midenin :26:
yarın döktürsün annen içli köfte süper bişi :)
aferin canimcim, ben de tartiya ciktim guzel gitmisim bu hafta:8:
canim iki gundur yemiyordum ama yine de bulandu bi yerden sonra bayiyo ilk basta serin serin iyi gidiyo:35:
bakalim yapar mi calismalara basliyim en iyisii:23::23:
gozumden uyku akiyor aklim kizartmada icli koftede:56::56:

aferin canimcim, ben de tartiya ciktim guzel gitmisim bu hafta:8:
canim iki gundur yemiyordum ama yine de bulandu bi yerden sonra bayiyo ilk basta serin serin iyi gidiyo:35:
bakalim yapar mi calismalara basliyim en iyisii:23::23:
gozumden uyku akiyor aklim kizartmada icli koftede:56::56:

ayyy bugün tartı günü :8:
akşam yemeğimi yemedim henüz 54.2yim bakalım kim birinci olcak benim olmadığım kesin :1:

ayyy bugün tartı günü :8:
akşam yemeğimi yemedim henüz 54.2yim bakalım kim birinci olcak benim olmadığım kesin :1:
canim cok ilginctir ki ben de acliktan olucem nerdeyse en son oglen yedim simdi ciktim tartiya 48.50 yi cok geciyor soka girdim bakalim gecen haftaki sartlarima gelince kac kilo olucam:32:
canim sen de cok iyisin gecen hafta yasadiklarina gore, bundan iki hafta once 54.6 idin toktun bi de yani:34:

canim cok ilginctir ki ben de acliktan olucem nerdeyse en son oglen yedim simdi ciktim tartiya 48.50 yi cok geciyor soka girdim bakalim gecen haftaki sartlarima gelince kac kilo olucam:32:
canim sen de cok iyisin gecen hafta yasadiklarina gore, bundan iki hafta once 54.6 idin toktun bi de yani:34:
aynen bebişim şükür bunada dahada iyi olacak inşallah kızlar almıştır kilo :16:

kızlar ben betonun üstünde tartılıyorum 54.300 parkenin üstünde tartılıyorum 55.500 nasıl oluyor bu ya :9::9::9:

aynen bebişim şükür bunada dahada iyi olacak inşallah kızlar almıştır kilo :16:
tartildim been :) bi ciktim 49 u gecti biraz 49.100 kabul ediyorum tam 1 kilo almisim :):))::16::16::16::16::16::10::10:

kızlar ben betonun üstünde tartılıyorum 54.300 parkenin üstünde tartılıyorum 55.500 nasıl oluyor bu ya :9::9::9:
canim gecen hafta nerde tartildinsa orda tartil beton mu parke mi:40:

ya ondan fark ediyor mu acaba ben hep parkede tartılırım :1:
tartildim been :) bi ciktim 49 u gecti biraz 49.100 kabul ediyorum tam 1 kilo almisim :):))::16::16::16::16::16::10::10:
canımmm tebrik ederim haftayada 50 inşallah :12::12::12::12:
çok sevindimmm:21:

maşallah canım :1:
ben o kadar yiyemem tatlı yidim az önce :ssz:
canim tatli daha cok aciktirmistir simdi fizyolojik olarak kanitlanmis bisi midenin kazinmaya baslamis olmasi gerek hatta:21:
yemek yerken ne kadar azimle ilerledigimi yediklerimi dusun sen de hirslan, gecen hafta hastanelik olmadan once yediklerin aklimda, demek ki o kapasite var sende yiyebilirsin:9::9::9:

Back