Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canim tatli daha cok aciktirmistir simdi fizyolojik olarak kanitlanmis bisi midenin kazinmaya baslamis olmasi gerek hatta:21:
yemek yerken ne kadar azimle ilerledigimi yediklerimi dusun sen de hirslan, gecen hafta hastanelik olmadan once yediklerin aklimda, demek ki o kapasite var sende yiyebilirsin:9::9::9:
tahinli cevizliydi tatlı feci kesti beni :52:
geçen haftaki yediklerim of of :5: mantı istiyo canım hala :56:

tartildim been :) bi ciktim 49 u gecti biraz 49.100 kabul ediyorum tam 1 kilo almisim :):))::16::16::16::16::16::10::10:

canim gecen hafta nerde tartildinsa orda tartil beton mu parke mi:40:

betonda tartıldım canım kilo almamışım ya :14: ama parkeye görede almışım baya kilo ne olacak şimdi :9::9:

tahinli cevizliydi tatlı feci kesti beni :52:
geçen haftaki yediklerim of of :5: mantı istiyo canım hala :56:
ye canim ye bol bol ye, kesti falan yok aciktim yicem dicen:21::21:
betonda tartıldım canım kilo almamışım ya :14: ama parkeye görede almışım baya kilo ne olacak şimdi :9::9:
canim bence gecen hafta tartildiigin yeri baz al derim:26::26:

parke forever :9::9:
ya bizde beton yokki her yer parke :44:balkon fayans orda mı deneyim yoksa yada banyoda
parke iyiydi ya az çıkacaksam tartılmam banyoda :27:

beton dediğim fayans işte canım :9::9::9: bizde antre fayans orada tartılıyordum hep dedim birde parkede tartılayım aaa bir baktım55.500:1::1::1: ama doğrusu fayans betonda canım ya :50::50:

beton dediğim fayans işte canım :9::9::9: bizde antre fayans orada tartılıyordum hep dedim birde parkede tartılayım aaa bir baktım55.500:1::1::1: ama doğrusu fayans betonda canım ya :50::50:
ya bence buda aç karnına tartılmak gibi şişkoların uydurduğu bi kural az çıkmak için fayansta tartılıyordur onlar :p :9::9:

ye canim ye bol bol ye, kesti falan yok aciktim yicem dicen:21::21:

canim bence gecen hafta tartildiigin yeri baz al derim:26::26:

zaten öyle balım ya diğeri kendimi kandırmaca olur :14::14::14:
gözdecim sen parkede tartılmışsın hep yine parkede tartıl bence hep tatlım :16:

$18062013200.jpg nute nerde kac gunlerdir yok kizlar??

bir 54 den kurtulamadım ya :1::1::1:
valla hic azim yok canim hem de hic bak gozdeye yazik kizcagiz hastanelik oldu cok kizdim sana ben:20:
yemek yedinse bile hemen dolaba kos abur cubur meyve ye cabuk:22:

ay senin o yazını yerim bennn :21::21::21:
nutedan haberim yok hiç :26:
cok kotu yazdim canim, hatta kagidi temize cekeyim dedim sonra usendim :9::9:
nute da kilo almadiysa sagoyla nute a ceza verelim bence:4:

Back