Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

yaa kızlar ben kaç kiloydum tartıldım 55.100 çıktı ayy çok heycanlandım ya yüs puan verdim kendime 55 i aylar sonra hatta bir yıl sonra ilk defa gördüm çok mutluyum birinci olmasamda

ben geldim yorucu gunun ardindan ben de tartildim gittim buraya girip yazacak zaman bulamadim.
48.6 tum 49 olmusum
demek ki ilk hafta dikkat etmedigimde kilo vermisim bohuuhbohuuu ne aldimsa bu hafta almisim kizlar

yaa kızlar ben kaç kiloydum tartıldım 55.100 çıktı ayy çok heycanlandım ya yüs puan verdim kendime 55 i aylar sonra hatta bir yıl sonra ilk defa gördüm çok mutluyum birinci olmasamda

sen gecen hafta hic alamadim demistin yani bundan dort hafta once 54.3 demissin sagocum oyle yaziyor notlarimda

evet canım hatırladım şimdi olsun 800 gr 800 grdır nute ne yaptı acaba ya :S

simdilik birinci sen gozukuoysun canimcim:)
evet nute dan haber yok daha

ya kızlar ben 47.3 tüm heralde şimdi 47.5 olmuşum
off neyse şu okul bi bitsin bütün gün evde yiyip durcam diye kendimi avutuyorum şimdilik

okuldan geldm 5 çayımı yaptım börekle bereber şimdi de çikolatamı yiycem sonra portakal suyu içerim arada fındık yerim en son da pekmezimi içerim

okuldan geldm 5 çayımı yaptım börekle bereber şimdi de çikolatamı yiycem sonra portakal suyu içerim arada fındık yerim en son da pekmezimi içerim

ben de sabah kahvaltimi ettim 3 dilim kizarmis ekmekle, oglene corba, 6 dilim ekmek. koca tabak kizartma, bi tabak makarna, ustune dondurma
arada ceyrek gevrek, kucuk parca borekle yedigun
simdi geldim okuldan 3-5 cips attim agzima yemek hazirlanana kadar gelsin aksam seansi

sabah kahvaltı pekmez muz kayısı portakal suyu fındık şimdi de çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…