Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

55 olim en azından canım öyle foto atim sana :26: :23:
konu ilgimi çekti benimde okudum şimdi yorum yazcam hatta mantıklı geldi yani :44:

evet canim ama ben o hareketleri youtube a yazdim binlerce video cikti hangisini yapsam bilemedim:(
ben bi de ek olarak kol istiyorumm...
bacak ve kalca very good olur diyorum ayrica da

kızlar benmde boyum 168 kilom şuan 49 ve rakip istiyorum kesinlikle geçiceme inanıyorum :) çok iddalıyımmm iddalı rakip var mıı

canim sen o hareketleri tam olarak link ver ben iddali rakip olayim sana:)
konu basligini okudum da:)

Son düzenleme:
evet canim ama ben o hareketleri youtube a yazdim binlerce video cikti hangisini yapsam bilemedim:(
ben bi de ek olarak kol istiyorumm...
bacak ve kalca very good olur diyorum ayrica da

canım sen kola taktın valla :44:
kol için ağırlık olabilir
ben popiş için squat yapıyorum bak oraya link koydum
ben şu fotoyu gördükten sonra başladım valla squata malum yazın bikini giycez :31: ibretlik foto baksana
http://crossfitbattlefield.com/wp-content/uploads/2012/12/squat-not-squat.jpg

canım sen kola taktın valla :44:
kol için ağırlık olabilir
ben popiş için squat yapıyorum bak oraya link koydum
ben şu fotoyu gördükten sonra başladım valla squata malum yazın bikini giycez :31: ibretlik foto baksana
http://crossfitbattlefield.com/wp-content/uploads/2012/12/squat-not-squat.jpg

bi bakmam gerek kol icin arastirma sart!!
canim popo dimdik bi de ben bunu yaparsam kafama cikar benim popo:):)
benim basen popodan ibaret resmen oyle diyim sana:)
olcusu de mirande kerr e baktim ondan 5 cm fazla 91 olmusum:1:
ayrica ne dicem sana annemle kardesim beni elbise konusunda caydiriyo gibi, siyah elbiseyi corapla giyip foto koyayim bakican mi bi canim??

bi bakmam gerek kol icin arastirma sart!!
canim popo dimdik bi de ben bunu yaparsam kafama cikar benim popo:):)
benim basen popodan ibaret resmen oyle diyim sana:)
olcusu de mirande kerr e baktim ondan 5 cm fazla 91 olmusum:1:
ayrica ne dicem sana annemle kardesim beni elbise konusunda caydiriyo gibi, siyah elbiseyi corapla giyip foto koyayim bakican mi bi canim??

canım benim popo küçük valla daha yeni yeni çıkmaya başladı ablası :9:
miranda kerr'in karın kasları acayip seksi ya :23:
şu reklamdan bahsediyorum Miranda Kerr for Mango Summer 2013 TV Commercial - YouTube
bakim tatlım koy foto albüme

canım benim popo küçük valla daha yeni yeni çıkmaya başladı ablası :9:
miranda kerr'in karın kasları acayip seksi ya :23:
şu reklamdan bahsediyorum Miranda Kerr for Mango Summer 2013 TV Commercial - YouTube
bakim tatlım koy foto albüme

evet canim demistin sen:) al kilo daha da gider bizim popo genetik cok sukur ordan kurtariyorum:)koydum bu arada fotolarii
miranda kerr hayraniyimdir cok yuzumu ona benzetir arkadaslar ayrica ne alakaysa:):)

pelincim çok güzel olmuşsun bebeim ya çok beğendim :nazar::16:

canim cok tesekkur ederim aam bu kararsizlik beni oldurucek annem babam kardesim guray boyle giyin dediler ama oburu daha kilolu gosteriyor sanirim bilemedim corapla siska mi durdum acaba diyorum:26:

canim cok tesekkur ederim aam bu kararsizlik beni oldurucek annem babam kardesim guray boyle giyin dediler ama oburu daha kilolu gosteriyor sanirim bilemedim corapla siska mi durdum acaba diyorum:26:

canım opak olsa çorabın dediğn gibi zayıf görünürdün bu süper inceler normal kalınlığında gösteriyor bacagı :31:

öyle fotonuda ekle bir balım bu çektiklerin gibi saçını nasıl yapmayı düşünüyorsun peki uzun mu saçların

çarşamba tartılmıştım 500 gr daha almışım bugün :D kızlar ben atacam hareketleri size walla hiç bu kadar mutlu olmamıştım. youtubeden yapılan hareketler ortalama aynıdır. ayrıca kol ve bacak içinde ing yazıp workout yazarsanız onlarada ulaşırsınız. nöbette olmasam detayda anlatıcam ama inanın çok yoğun burası :(

çarşamba tartılmıştım 500 gr daha almışım bugün :D kızlar ben atacam hareketleri size walla hiç bu kadar mutlu olmamıştım. youtubeden yapılan hareketler ortalama aynıdır. ayrıca kol ve bacak içinde ing yazıp workout yazarsanız onlarada ulaşırsınız. nöbette olmasam detayda anlatıcam ama inanın çok yoğun burası :(

tamam canim sikinti etme bi gun gec oluversin:)
ona da raziyiz:)

öyle fotonuda ekle bir balım bu çektiklerin gibi saçını nasıl yapmayı düşünüyorsun peki uzun mu saçların

iri dalga yapicam canim kendim yapicam, hafif yarim toplucam sanirim toplama gibi de durmuyor gerci yaptigim, sacim onume getirince tam gogsumun altina geliyor iste, yarin gitmeden cekinir gosteririm size sac makyaj hepsi beraber:)

iri dalga yapicam canim kendim yapicam, hafif yarim toplucam sanirim toplama gibi de durmuyor gerci yaptigim, sacim onume getirince tam gogsumun altina geliyor iste, yarin gitmeden cekinir gosteririm size sac makyaj hepsi beraber:)

ayy tamam canım bu arada yemeğimi yedim menemen ve ıspanaklı köfte bir tabak üstüne kremalı kek şimdide çayla çerez bugün aştım kendimi valla belki bir şey yoktur yediklerimde ama tek yemek yerdim diğer öğüne kadar :50:

ayy tamam canım bu arada yemeğimi yedim menemen ve ıspanaklı köfte bir tabak üstüne kremalı kek şimdide çayla çerez bugün aştım kendimi valla belki bir şey yoktur yediklerimde ama tek yemek yerdim diğer öğüne kadar :50:

aferin canim iste bekledigim performans simdi bize yeni gelen arkadas da yaptigi hareketleri gostericek onu da yaptik mi bomba gibi olucaz:):): gelsin kilocuklar hem de en sagliklisinda:) ben daha yemedim yemek abur cubur yiyip durdum az daha gecsin de oyle yiyim diyorum:)

biraz önce tartıldım 48.4 :37::19::19:

yaa önümüzdeki hafta inşallah homini gırtlak yiyebilirim yaa offff:25:

ama moral bozmak yok daha yeni başladım :10:

Son düzenleme:
Ben de katılmak istiyorum. 27 yaşındayım. 1.60 boyum ve 47 kiloyum. 50 olsam yeter :) İşin tuhafı ben yemek yemeyi çok severim. Ama neden almıyorum , ne yapmalıyım bilmiyorum. Gerçi çok yağlı ve ağır yemekleri yiyemiyorum sanırım ondan kaynaklanıyor.

Günde kaç öğün yemeliyim, hangi besinleri özellikle tüketmeliyim? 50 olsam yeter mi? Kilo alırken selülit sahibi olmak istemiyorum. Egzersiz falan yapmalı mıyım? Çok mu soru sordum:)

Back