Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kizlar ay takvimine gore bu aralar kilo alma gunleriymiss
11 Mayıs 03.29 - 25 Mayıs 07.26
akrepcik oyle diyorr bu aralar daha da cok dikkat etmekte fayda var:)

bebeğim bende yiyorum ama maşallah siz coştunuz :1: Utandım sizin yazdıklarınızdan sonra yediğimi yazmaya :22:

canım arttır yedıklerını dun denk geldı adrıana lıma falan 50 kılo boyu benden uzundur kesın, fıstık gıbı de duruyo fızıgı.. Bızım neyımız eksık kızımmm ben 50-55 arası olsam sen de bı 60 amaaan off oofff:)

canım arttır yedıklerını dun denk geldı adrıana lıma falan 50 kılo boyu benden uzundur kesın, fıstık gıbı de duruyo fızıgı.. Bızım neyımız eksık kızımmm ben 50-55 arası olsam sen de bı 60 amaaan off oofff:)

benim adrianayla boyum aynı ama 53 kiloyum :D:D hayat boyu onun gibi kuruydum zaten :31:

benim adrianayla boyum aynı ama 53 kiloyum :d:d hayat boyu onun gibi kuruydum zaten :31:

e canım sen de adrıanadan farksızsın hatta az daha etlısısın:)
senın sımdıkı halını merak edıyorum, sacını yaptırdıktan sonra kılo almıstın sen degıl mı canım?

e canım sen de adrıanadan farksızsın hatta az daha etlısısın:)
senın sımdıkı halını merak edıyorum, sacını yaptırdıktan sonra kılo almıstın sen degıl mı canım?

yok canım aynıyım sanırım 1-2 kilo almıştım ama bu hafta verdim sanırım pazar günü belli olcak :44:
şimdi bide yaz geldi ince giyiniyorum zayıf görünüyorum yani :31:

kısırımı yiyim geliyorummm :27:

yok canım aynıyım sanırım 1-2 kilo almıştım ama bu hafta verdim sanırım pazar günü belli olcak :44:
şimdi bide yaz geldi ince giyiniyorum zayıf görünüyorum yani :31:

Kısırımı yiyim geliyorummm :27:

yok canım dun baktım ıste 50kılo ama boyunu bılmıyordum ogrenmıs oldum:)
canım sorma ben de daha yarım kollu gıyınmıyorum sevmıyorum kollarımı sıska sıska 50 yı gormeden gun yuzu yok bana ancak oyle begenıcem kollarımı ben:19:
Ye canum ye afıyet olsun bende de hafıf aclık hıssı basladı bıraz fındık atıstırayım barıı

yok canım dun baktım ıste 50kılo ama boyunu bılmıyordum ogrenmıs oldum:)
canım sorma ben de daha yarım kollu gıyınmıyorum sevmıyorum kollarımı sıska sıska 50 yı gormeden gun yuzu yok bana ancak oyle begenıcem kollarımı ben:19:
Ye canum ye afıyet olsun bende de hafıf aclık hıssı basladı bıraz fındık atıstırayım barıı

178 filan boyu tatlım aynıyız :23:
valla ben kolsuzları giymeye başladım çok sıcak hava :31:
bende yedim kısırımı badem atıştırıyorum :51:

bende 4 gündür kilo almak için çabalaraa başladım 1 kilo aldım şimdiden :))

tuvalete çıkmıyo musun diye sorcam ayıp olcak :31:

178 filan boyu tatlım aynıyız :23:
valla ben kolsuzları giymeye başladım çok sıcak hava :31:
bende yedim kısırımı badem atıştırıyorum :51:
canim nasil yakisiyo mu bari benim kollar bana cok ince geliyor dun elbisede de farktmissindir zaten:(
burasi da oyle yaniyor yagmur sicagi yazdim yazmamla gok delindi basladi yagmur:)

canim nasil yakisiyo mu bari benim kollar bana cok ince geliyor dun elbisede de farktmissindir zaten:(
burasi da oyle yaniyor yagmur sicagi yazdim yazmamla gok delindi basladi yagmur:)

valla canım yakışıyo mu bilmiyorum ama çok sıcak napim :1:
bence seninki o kadar zayıf değil yani ne bilim ben çıtı pıtı kızları severim sen zayıfım diye taktığın için dahada ince görünüyo gözüne :44:

valla canım yakışıyo mu bilmiyorum ama çok sıcak napim :1:
bence seninki o kadar zayıf değil yani ne bilim ben çıtı pıtı kızları severim sen zayıfım diye taktığın için dahada ince görünüyo gözüne :44:

bi farklilik gordun mu peki canim 44 luk halimden sonra var miydi sence fark?
canim sen kolsuz ne giyiorsun yuzucu atlet gibi falan mi?
bilmiyorum canim ya sanirim ben kollarimi ayri bi takinti yapiyorum:(

bi farklilik gordun mu peki canim 44 luk halimden sonra var miydi sence fark?
canim sen kolsuz ne giyiorsun yuzucu atlet gibi falan mi?
bilmiyorum canim ya sanirim ben kollarimi ayri bi takinti yapiyorum:(

canım üstündekiler dar değildi çok belirgin değildi yani ama kolların görebildiğim kadar bacakların aşırı zayıf değil bence dedim ya çıtı pıtı kızları severim ben beğendim seni :31: kötü görünmüyosun kesinlikle
canım önü yüzücü gibi ama arkası biraz daha kapalı olanlardan bol birazda öyle yani tarif edemedim
şunun gibi
http://cdn01.trendyol.com/Assets/ProductImages/9696/108137121031001707_1_org.jpg

canım üstündekiler dar değildi çok belirgin değildi yani ama kolların görebildiğim kadar bacakların aşırı zayıf değil bence dedim ya çıtı pıtı kızları severim ben beğendim seni :31: kötü görünmüyosun kesinlikle
canım önü yüzücü gibi ama arkası biraz daha kapalı olanlardan bol birazda öyle yani tarif edemedim
şunun gibi
http://cdn01.trendyol.com/Assets/ProductImages/9696/108137121031001707_1_org.jpg

abnladim canim, kolsuz hatta dusuk kolumsu :):)
o zaman canim bu pazar tartilip yeni hallerimiz koyuyoruz farkliliklara bakmak icin eski fotolarimizla yan yana:1:
ama bi albume bneim gibi salaklik edip buraya degil:2:

abnladim canim, kolsuz hatta dusuk kolumsu :):)
o zaman canim bu pazar tartilip yeni hallerimiz koyuyoruz farkliliklara bakmak icin eski fotolarimizla yan yana:1:
ama bi albume bneim gibi salaklik edip buraya degil:2:

benim bu boyla fotodan önce sonra yapmam için 10 kilo almış olmam lazım :14:

Back