olmaz ama gözdecim hadi ama bak ben sarmayla yoğurt yiycem sende boş durma git bi bakim mutfağa![]()
Okulda 3 tane kucuk pogaca yedim limonata ictim onla duruyorum
![KK5 :5: :5:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk5.gif)
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmaz ama gözdecim hadi ama bak ben sarmayla yoğurt yiycem sende boş durma git bi bakim mutfağa![]()
kızlar maşallahınız var yaa ne güzel yiyosunuz
ben bu sabah tartıldım çok açtım ama 47,4 kg çıktım
çok moralim bozuldu
bu hafta bişey var bende ama ne çözemedim yemek yemeye çalıştıkça midem bulanıyor
yiyesim gelmiyor yiyemiyorum sıcaklardan mı acaba
size de oluyor mu böyle:26:
Canım bende dediğin gibi sıcaktan mıdır nedir boyle icim dolu sanki hic yemek istemiyorum :44:
Canım bende dediğin gibi sıcaktan mıdır nedir boyle icim dolu sanki hic yemek istemiyorum :44:
bende sabah kahvaltımı yaptım börek kahvaltılık vs yedim okula gittim sınav vardı ne sıcak yahu piştim geldim bir kase kuru fasulye yanına ne alakaysa tavuk yedim pilavı bekleyemedim şimdide çayla kek börek yiycem yine ben birinci olacağımmm![]()
bu hafta bomba gibi geliyorum sagocum spora da basladim 2 gune 1 fazladan bi ogunum daaha var bu yediklerimin ustune:)
bu hafta bomba gibi geliyorum sagocum spora da basladim 2 gune 1 fazladan bi ogunum daaha var bu yediklerimin ustune:)
gunaydin kizlaarrr iki gundur oyle cok yiyorum ki kolumu kaldirip yazmaya halim olmuyor ama hiic kilo almiyorum sanki
tartiya da cikmaya korkuyorumm
psikolojim bozuldu![]()
canım çok yiyosan almışsındır neden almicaksınnnn
kahvaltıda 4 dilim börek limonata üstüne vitamin içtim şimdide bi avuç badem yiyorum![]()
Dr.Ender Saraç kilo aldıran bir haftalık diyet
kizlar bi de bunu buldum acaba buna uysak mi ki bu hafta hep beraber:26:
ne biliyim canim ya ben pek iyi degilim hic kilo alamiyorum gibi geliyo tartiya da cikmaya korkuyorumabovvv kız mide fesatı geçirirm ben
Dr.Ender Saraç kilo aldıran bir haftalık diyet
kizlar bi de bunu buldum acaba buna uysak mi ki bu hafta hep beraber:26:
bu kadar şeyi yiyebilsek zaten zayıf olmazdık ki :44: