Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

yaa kızlar ben kaç kiloydum tartıldım 55.100 çıktı ayy çok heycanlandım ya yüs puan verdim kendime 55 i aylar sonra hatta bir yıl sonra ilk defa gördüm çok mutluyum birinci olmasamda :32::32::32::32::32:

ben geldim yorucu gunun ardindan ben de tartildim gittim buraya girip yazacak zaman bulamadim.
48.6 tum 49 olmusum :(
demek ki ilk hafta dikkat etmedigimde kilo vermisim bohuuhbohuuu ne aldimsa bu hafta almisim kizlar:(

yaa kızlar ben kaç kiloydum tartıldım 55.100 çıktı ayy çok heycanlandım ya yüs puan verdim kendime 55 i aylar sonra hatta bir yıl sonra ilk defa gördüm çok mutluyum birinci olmasamda :32::32::32::32::32:

sen gecen hafta hic alamadim demistin yani bundan dort hafta once 54.3 demissin sagocum oyle yaziyor notlarimda:36:

evet canım hatırladım şimdi olsun 800 gr 800 grdır :1: nute ne yaptı acaba ya :S

simdilik birinci sen gozukuoysun canimcim:)
evet nute dan haber yok daha

ya kızlar ben 47.3 tüm heralde şimdi 47.5 olmuşum :14:
off neyse şu okul bi bitsin bütün gün evde yiyip durcam diye kendimi avutuyorum şimdilik :43:

okuldan geldm 5 çayımı yaptım börekle bereber şimdi de çikolatamı yiycem sonra portakal suyu içerim arada fındık yerim en son da pekmezimi içerim :21:

okuldan geldm 5 çayımı yaptım börekle bereber şimdi de çikolatamı yiycem sonra portakal suyu içerim arada fındık yerim en son da pekmezimi içerim :21:

ben de sabah kahvaltimi ettim 3 dilim kizarmis ekmekle, oglene corba, 6 dilim ekmek. koca tabak kizartma, bi tabak makarna, ustune dondurma
arada ceyrek gevrek, kucuk parca borekle yedigun
simdi geldim okuldan 3-5 cips attim agzima yemek hazirlanana kadar gelsin aksam seansi:56:

sabah kahvaltı pekmez muz kayısı portakal suyu fındık şimdi de çikolata :56:

Back