- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunlar kizlar ama duz siyah olani giyersem ince siyah corap giyicemm
cok yakinimiz akrabimiz degil o yuzden cok abartili degil elbiselerim tabi ayakkabi makyaj sacla tamamlicam![]()
canim guray da aynisini dedi ama altina siyah corap giyecegim icin sanirim:)canım ben ilki diyorum onu çok beğendimmmm![]()
sağdaki desenli kesinlikle bebişim
çok yakın değilseniz yeter bencede fazla abartıya gerek olmaz ayakkabı siyah veya kırmızı güzel olur :* saçlarınıda iri dalgalı yaptır açık bıraktırıp
canim guray da aynisini dedi ama altina siyah corap giyecegim icin sanirim:)
canim ben de kirmizi dusundum ama dedim sonra evde siyah tpuklu var rugan dedim giderim onla.
ay valla kafam karisti simdi.
iyiki de yuzumu cikmamis kizlar silemedim fotolar uff beynime tukureyim![]()
güray cin gibi valla
siyah ruganda güzel olur canım elbise böyle baharlık efil efil çok beğendim :) hem desenli olduğu daha çok belli biliyosun ki desenli elbiseler kilolu gösteriyor :) önüde bol hafiften göbüşünü gizlerkotondan mı aldın elbiseni
neden silinmiyor ki alla alla :44:
sorma canim sorma cin ki ne cin:)
evet canim kilolu gosteriyor haklisin, diger siyah elbiseyi de kisin icinde yuzuyuodum simdi begeniyorum ustumde aslinda hatlarim belirginlesti diye sanirim:44:
canim nerden aldigimi soylesem gulersin:)
kipa var mi orda bilmiyorum bildigin marketten aldim hem de 15.90 a ama kisin ortasinda:)
bilmiyorum canim silinmedi![]()
lahmacun yedim 2 3 tane büyük şimdi çay içiyorum çerez yiyorum sonrada çikolata yiycem sonrada kek kapanışı yaparım artık yeter patlıycam çünkü
patlamak yok yemej icin patlamis misir var
ben de yarim ekmek taze fasulye ve ayran indirdim mideye:)
simdi baslasin abur cubur seansi
ayyy caniiim nasil da bi hayirli duadir o:):):)patlamak yok yemej icin patlamis misir var![]()
hadi bakalım yiyelim tombullaşalım
sana bu mübarek günde duam inşallah 60 kilo olursunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım ya merak ettimde sen hani ünidesin
daha kahvaltı yapmadımama çok acıktım
budün sen de bendensin desene sago
ben de daha kahvaltı yapmadım hiçbişey yemedim
ama çok acıktım daha yeni geldim eve şimdi hazırlayıp yiyeyim bari![]()
yaptım şimdik kahvaltı ya hiç umudum yok bu haftaya iyi başlamıştım ama birinci olamıycam![]()
ben de aynıyım sanırım
2-3 gün iyi yiyorum sonra bi gevşeklik geliyo![]()