• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kızlar kendimi tutamayacammmmmm ben 52 oldum bu hafta bitmeden 1 kilo daha aldım.yüzüme nurlar geliyor yareppppimmmmmmm.çok mutluyum çoooooooooooookkk.tartı şart kızlar valla adım adım ensesindeyim alıyorum kızlar alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıglıklar atasım var keşke forum sesli olsaaaa:D

Canim boylarimiz yasimiz ayni keske kilomuz da ayni olsa :))) neredeyse kilon kadar kilo vermem gerekiyor,ben hepinize esit esit vereyim kilolarimi :1:
Kilom 95'di suan 91 oldum.55 kilo olmak istiyorummmm.

Siz neden kilo alamiyorsunuz?Beslenme ,hareket sekliniz nedir?

keske cnm alabilsem senden o kiloları cok sevinirim :) küçükken cok kilolu bi cocuktum sonra bi verdim 45e sabitlendim bidahada alamadım kilo tahlil vs. herseyi yaptırdım birseyde cıkmadı sende umarım istediğin kiloya ulaşırsın

kızlar kendimi tutamayacammmmmm ben 52 oldum bu hafta bitmeden 1 kilo daha aldım.yüzüme nurlar geliyor yareppppimmmmmmm.çok mutluyum çoooooooooooookkk.tartı şart kızlar valla adım adım ensesindeyim alıyorum kızlar alıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çıglıklar atasım var keşke forum sesli olsaaaa:D

nasıl oldun cnm bilgi ver biraz

mirwa ne güzel maşallah.yaptıklarını bizle paylaşır mısın?

kızlar kendimi hrşeye saldırarak bunaltmadım.sabah kahvaltısını 10 da yaparken hayatıma ballı tereyaglı ekmeği soktum.enaz 1 dilim en fazla 2.ve normal kahvaltıma devam ..ögle yemeği çok önemli en geç 2.30 a kadar yiyorum sonra arada 4-5 mandalina veya 1 muz yani herhangi bi ek takviye cips olur kek olur meyve olur size kalmış ve gün boyunca yemegi yesem bile açım die düşünün bir sonraki ögünü düşünün.günden 3 öğün kesinlikle ama kesinlikle yiyin.yemekten sonra kesinlikle su için buda önemli benim dikkatimi ceken bişey oldu zayıflar hep az su içiyor su ile bile kilo alabiliyorsunuz deneyin olmazsa ben burdayım :).veeeeeeeeeeeee son olarak en önemli payı olan şey ise gece yatarken 23.30 da falan yatyrum ben 20 adet cici bebenin altına düşmeden 1 bardak sütle lapa kıvamında yaparak yedim bu çok önemli hemde çooooooooooooookkkk.çok mutluyum devam ediyorum durmayacagım en az 55 olana kadar.bide şunuda söyleyeyim sipraktin şurup aldım iştah acıyor die ama ben sürekli içip kendimi kilo almalıyım depresyonuna sokmadım sadece mesela bir öğünde tıkabasa yediğimde şimdi ben kolayına acıkmam diyosam o an ilaçtan bir ölçek alıp fazla tok kalmamak için benii acıktırmasını sağlıyorum yani her gün içmedim sadece aşırı tokluk hissimin arkasından içtim acıkmak için..................bunları yapın düşünnce cok bişsey değil bunlar ufak detaylarla kilo alınıyor gece gündüz yiyim derseniz bunalıma girersiniz ben girmiştim bi sonucta alamadım ---ama cici bebe şart 1 koli aldım ben :) balık etli günler için el ele forumdaşlarım sizi seviyorum bana dua edeceksiniz yapın bunları yapın ...muck :)

aramızdasın ama yarıyolda kaçacaksan çok kızarız yeni yarışımız yarından sonra başlıyor.forumu takip et birde tartı edinirsen çok iyi olur ...bol şans hoşgeldin:)

kızlar bi arkdaşım gördü beni kilo almışsın güzelleştin dedi çok iyi geldi bana :)

canım bn bugun basladım ymek sonrası bir tabak meyve 1 yemek kasığı pekmez 2bardak cici bebe biskivi yaptım yedim işe yararmı umutsuzum (tabi bunları yerken kaarnıma kramp girdi resmen) :D

benim sana tavsiyem cici bebe gibi ek besinleri gece yatarken ye gün içinde yersen diger öğünde çok fazla yiyemezsin ..inşallah sende alıp buraya yazarsın :)

Kızlar yarın tartılıp kilolar yazılcak öyle mi??peki eşleşme var mı yoksa herkes ortaya karışık mı nasıl olcak:)

bu akşam tartılıyoruz ben 52.200 gr oldum .eşleşme yok hepimiz yarıştayız.kızlar kilolarınızı yazın.kızlar haftaya yani 15 ocak salı günü tekrar tartılıyoruz burda olanlarla yola devAM NERDESİNİZ...BUARADA ÖNEMLİ BİR UYARI DAHA SABAHLARI AÇ KARNINA VE VC YE GİTTİKTEN SONRA TARTILIN ÇÜNKÜ ASIL KİLONUZ O OLUYOR GÜN İÇİNDEKİ KİLONUZ SİZE BOŞ UMUTLAR VERMESİN :(

Son düzenleme:
grubumdan memnun değilim kızlar çok boşluyorsunuz forumu hevesim kaçıyor nerdesiniz siz olmazsanız bende kilo alamam ki ama :(

Kızlar benim kilo 40...sıkı bir şekilde yemeye başladım...iştahım açık bu aralar çok şükür inş. böyle devam eder...ben 5 kilo bile alsam şükretcem

kızlar ben geldm bilgsayar bozuktu kaç gündür yazamadım ben gene 44lerdeym ;((

Kızlar ben üye degilken takip ediyodum sürekli, yeni üye oldum. Boyum 178 kilom 50 yasım 19.
Sabah ac karnına iki tatlı kasığı pekmez iciyorum kahvaltımı yapıyorum
Öğlen acikmamista olsam biseler yiyorum midemi hic boş bırakmıyorum. yemekten sonra vitamin hapımı iciyorum
Aksam yemeğimi normal yiyorum kendimi cok zorlamıyorum
Bi saat sonra fındık fıstık badem yiyorum
Yatmadan önce ya patates kizartiyorum bol mayonezle ekmekle yiyorum yada kek börek varsa onları yiyorum yine iki kasık pekmez içip yatıyorum

Ben çocukluğumdan beri zayıfım bu sekilde bi haftadir yiyorum ac karnina 51 gelmeye başladım. Normal ogunlerimi yavaş yavaş arttırdım çünkü birden cok yiyince kusuyodum. Bide gecen ay rahatsizlanmistim doktora yemek yiyemedigimi midemin bulandigini söyledim bana bi ilaç verdi bulantı icin ac karnına iciyorsunuz yemek yerken eskisi gibi kusma hissi yaratmıyor dediğim gibi ben doktorun verdigi ilacı kullandım adını yazmayım sorumluluk almak istemem ilaç ciddi bi konu :/
Kendinizi belirli bi düzene sokarsanız alışıyorsunuz ve ben kilo alamam demeyin. Sürekli ağzınıza bise atın bi süre sonra zaten alışıyo bünye hadi yemek yiyelim diyo. Bence sağlıklı olan bu ben yapmaya devam edeceğim buraya tartilma günlerinde yazarım kızlar
Tavsiye verenler olursada cok mutlu olurum bu bi ekip isi olmalı kızlar :)
Herkes hayalindeki tombik prenses olur umarım ^.^

nute haftaya kilonda artış olmazsa seni elerim haberin olsun boşladın sen galiba ipleri hadi ama biraz gayret bak ben cırpınıyorum ne uyguluyosun anlat bakım bize?

herşey güzel olacak kilolar alınıncaaaa
söyleme banaaaa karnın doyunca
yanlız yemek yiyelim ömrümüz boyunca
herşeyimiz aynııııııı:D......(ziynet sali). KIZLAARRRRR ben kafayı yedim kilo alalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:D

herşey güzel olacak kilolar alınıncaaaa
söyleme banaaaa karnın doyunca
yanlız yemek yiyelim ömrümüz boyunca
herşeyimiz aynııııııı:D......(ziynet sali). KIZLAARRRRR ben kafayı yedim kilo alalım nolurrrrrrrrrrrrrrrrr:D

Simdi kahvaltıda saldircam cok pis gaza geldim :D şarkıcı turkulu kilo alıyoruz daha ne olsun

Back