• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

nute haftaya kilonda artış olmazsa seni elerim haberin olsun boşladın sen galiba ipleri hadi ama biraz gayret bak ben cırpınıyorum ne uyguluyosun anlat bakım bize?
aman aman bu gruptan çıkarsam olur halim yaman :))

tmm tmm bu günden itibaren sıkı tutcm bekleyin beni kilocuklaaaarr ;))

ben burayı unutmuşum ya salı günü tartılacaktık sınavlardan dolayı unuttum herhalde 54 üm şuanda ben yarım kilocuk alabilmişim :14::14:

Ben 40 kiloyum...herkes ne yediğini günlük yazsa gaza geliriz belki...şuan iştahım yerinde..dün hamile olduğumu öğrendim..inş.kilo almama sebep olur:)

maşallah gülcee keşke bende hamile olsam ama daha evli bile değilim..sen ne bulursan ye çünkü bu dönem bitince eski kilona dönme ihtimalin çok yüksek ne kadar cok alırsan okadar zor olur zayıflaman ay ne güzellllllll :16:

Son düzenleme:
katıldın bile ama öyle kuru kuruya katılmak olmaz kilo almadan gözümüze görünme SALI günleri geleneksel kantara çıkma günümüz hayırlı olsun şimdiden :16:

DUYURU : kızlar yarışa hala devam edenler ve bırakanlar var galiba aranızda bu nedenle bir YOKLAMA almak istiyorum devam edenler lütfen bu mesajımı en geç salı gününe kadar begensinler...umarım devam edenleriniz vardır

Son düzenleme:
DUYURU : kızlar yarışa hala devam edenler ve bırakanlar var galiba aranızda bu nedenle bir YOKLAMA almak istiyorum devam edenler lütfen bu mesajımı en geç salı gününe kadar begensinler...umarım devam edenleriniz vardır

istediğimiz kiloya gelene kadar bırakmak yok :46:

kızlar ben yaklaşık 4 bucuk ayda 10 kilo aldım vazgeçmeyin pes etmeyin. eski üyeliğimi sifresini feln unuttugum için dün gece yeniden üye oldum senelerce uğraştım 1 ay 2 ay deneyip bıraktıp hep. ama bu sefer ne olursa olsun devam edicem dedim. ilk iki ay 3 kilo aldım ama pes etmedim devam ettim sonra kilo almam hızlandı. bu arada boyum 165 kilom 40 tı hatta 39 fealn cıkıyodu. şimdi 51 oldum 55 e yada 53 e kadar devam edicem :)))))

kızlar ben yaklaşık 4 bucuk ayda 10 kilo aldım vazgeçmeyin pes etmeyin. eski üyeliğimi sifresini feln unuttugum için dün gece yeniden üye oldum senelerce uğraştım 1 ay 2 ay deneyip bıraktıp hep. ama bu sefer ne olursa olsun devam edicem dedim. ilk iki ay 3 kilo aldım ama pes etmedim devam ettim sonra kilo almam hızlandı. bu arada boyum 165 kilom 40 tı hatta 39 fealn cıkıyodu. şimdi 51 oldum 55 e yada 53 e kadar devam edicem :)))))

neler yaptığını söylermisin canım

neler yaptığını söylermisin canım

canım ben simdiye kadar herşeyi denemiştim burda yazılanları senelerce uğraştım denedim mama bile yaptım ama bana pek klo aldırmadı. öncelikle hergün tartıldım bi sabah bi de uyumadan önce çünkü uyumadan önce fazla kiloda yatmaya çalıştım baktım az gözüküyor tartıda hemen bişeyler yedim uyudum:)
sabahları bi yumurta bi patates yedim haşlanmış. gün içinde normal düzenimde canım isterse yedim pek öyle zorlmadım. akşamları yemekten sonra bi kase sekerli yoğut yedim meyveyi kesinlikle ihmal etmedin ne mevyesi varsa birer tane yedim midem çok bulandı çok zorlandım ama durmadım. sonra midemde hala yer varsa yine yoğurt yedim:) uyumadan önce 5 6 yemek kaşığı pekmez içiyorum pekmez diye tiksinmeyin ben önceden bi çay kaşığını zor içerdim:) hala devam ediiyrum bunlara:D

bırakmak mı naslaaa nolamaz nolmamalı ilk defa kilo almaya byle yaklaşmışken heveslenmişken :27:

aynen bende yazın 39 -40 lardaydım şimdi ilk defa 44-45 lerdeym bunun yolu ağzmızı hiç boş bırakmıyoruz ve kararlı oluyoruz ;))) arada yazınki fotolarıma bakıyorum daha çok gaza geliyorum :)))

kızlar bende acayip hevesliyim ya bugün 1 koli cici bebem bitti yenisini aldım 1 kolide 1 kilo ben sevdim bu işi ama bu sefer hero baby aldım :)noluuurr alalım ben cok gzel kıs oluorumm o samannnnnnn hemde çokkk :1:

bide kızlar aranızda iştah açan değilde kilo aldıran bitki çayı bilen varmı?

Back