• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

25.yaşında 1.70 boyunda 50 kiloyum ve beni kıran birçok anım var bunlarla ilgili ...artık daynacak 1 günüm kalmadı

moralim çok bozuk benim takviye almam gerek iştaksız bişey oldum çıktım bide yaratıcılıgımı kaybettim yemek konusunda ne yiceğimi bilemiyorum panik içinde geçti bu haftam..

ağlıyorum sinirlerim boşaldı artık bıktım:(

25.yaşında 1.70 boyunda 50 kiloyum ve beni kıran birçok anım var bunlarla ilgili ...artık daynacak 1 günüm kalmadı

canlarım benim ya kızlar sizin için hergün dua ediyorum çünkü kilo almak vermekten daha zor yemezsin nefsine hakim olursun verirsin kilo ama almak o kadar zor ki iştahsızlık o kadar berbat bişi ki senelerce ağladım kızlar allah'a yalvardım yılmayın canlarım elbet birgün metabolizmanızın hızının önüne geçeceksiniz ben 25ten sonra almaya başladım belki sizlerde öyle olacaksınız ama aklınıza yemek gelince üşenmeyin ağzınıza bir kaç sey atın büyük olsun küçük olsun ama yılmayın kızlar olmuyo diye pes etmeyin

kızlar bu gece saaat 20.00 da kilolarınızı yazın lütfen giremeyecek olanlar önceden yazsınlar....güzel haberlerle inşallah

evet sanırım başlangıcı ben yapıcam
43.3 iken şimdi 43.4 ama yatarken 43.7 oluyo sabah gene 43.3
bu döngü sanırım hep böle gidecek :84:

Kızlar nerdesiniz üzgünüm ama ben sadece 1 kilo alabildim:( veeeee 51 kilo ile yarışa devam :d hihhoyytt

Kızlar nerdesiniz üzgünüm ama ben sadece 1 kilo alabildim:( veeeee 51 kilo ile yarışa devam :d hihhoyytt

kız maşallah niye üzgünsün 1 kiloyu 1 haftada almışsın tebriklerr :)) ya ben napiim :(

ya ne bilim ya daha cok alanlar oluyor haftaya 2 kilo daha alacagım söz veriyorummm sizede kendimede inaşşahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.gayret et haftayada varmısın?nute?

ya ne bilim ya daha cok alanlar oluyor haftaya 2 kilo daha alacagım söz veriyorummm sizede kendimede inaşşahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.gayret et haftayada varmısın?nute?

tabiki de EVEEET bi 50 olmam lazım ayrıca haftada 2 kilodan fazlası sağlıksız gibi.sen nasıl aldın o 1 kiloyu ???

nerde bu kızlar yazıklar olsun yaa bumu gayretleri azimleriiii kız nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

porsiyonları büyüttüm oda son 3 günde büyüttüm .ama bu hafta ful pekmez fullll kararlıyım bide ilaç aldım sipraktin onada başladım bugün saglıksız falan demeyin dicekseniz duymak istemiyorum ona göre böylede psikojojim sağlıksız yetmezmi..gelsin kilolar allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

boy 1.73 kilo 51 bende eş istiyorum bende kilo alacağım 60 olacağım ilk hedefim bu :14::14::14:

önceki konuları okumadan atladım hemen eş yokmuş :1::1::1: tost yiyorum şuanda pekmez içim uyuycam sonra önerceğiniz başka şeyler varmı ya :50:

nerde bu kızlar yazıklar olsun yaa bumu gayretleri azimleriiii kız nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

burdayım yeni girebildim anca evde yoktum 49 ile başladım şimdi 50yim inş haftayada böle bi kilo alırım aman alayımda haftada 1 kilo alayım razıyım valla :)

Sevgili gruptaşlarımmmm duyduk duymadık kalmasın 1 ocak salı günü saat:20.00 de tartılıyoruz..ve kilomuzu paylaşıyoruz.yeniyıla umutlarımızla ve kilolarımızla girmek dileğiyle pazartesi tarılmıyoruz yılbaşı gecesi kalori yüklemesi yaparız belki die umut işte.durmak yok yola devammmmmm sizi seviyorummmm

Son düzenleme:
birileri benimde psikolojimi düzeltebilir mi?
iş stresi düğün telaşı nişanlıyla sorunlar vs derken kilo almaya cabalarken 46dan 45e düştüm ve psikolojik olarak hiç iyi değilim aç olsamda yemiyorum ciddi anlamda psikologa gitmeyi düşünüyorum bana moral verin desem 2gün iyi olur 3gün yine bu halime dönecem napcam ben kısçeler :( en az 50 kilo olmam lazım kemiklerim zayıf minyonum ve gelin olcam 1,55 boy kilo 45 :(minnacıkım minnacık :18:

22 yaşındayım 173 boy 54 kilom var 70 kilo olmak istıyorum

Back