• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

arkadaşlar bu yazı bir alıntıdır deneyelimmi??????.............
Arkadaşlar çörekotu inanılmaz bir mucize. Kilo vermek isteyen içinde kilo almak isteyen içinde. Doğru kullanıldığında çok etkili bir yöntem. Aşağıda belirteceğim uygulama Dr. Ömer Coşkun tarafından araştırılmış ve açıklanmıştır.

Biz bu uygulamayı annemle birlikte denedik. Ben kilo almak için annemse kilo vermek için kullandı ve kesinlikle faydasını gördüğümüzü belirtmek istiyorum. Uygulaması şöyle oluyor. Eğer kilo vermek istiyorsanız yemeklerden yarım saat önce bir çay kaşığı çörekotu yiyorsunuz. Yalnız yerken dişinizle parçalayarak yemeye çalışın. Çünkü kilo vermeye yarayan madde ancak çiğnendiğinde açığa çıkabiliyormuş.

Bunun tam tersi olarak da aramızda ben gibi kilo almaya uğraşan arkadaşlarımızda olabilir. Onlar da kilo almak için her yemekten sonra bir çay kaşığı çörekotu ile balı karıştırılıp yemeliler. Bu kürün herhangi bir uygulama süresi yok isterseniz arada verebilirsiniz isterseniz bir ömür boyu devam edebilirsiniz. Çörekotu tamamen doğal bir ilaç hiç bir yan etkisi yok.

kilo alma çalışmalarınız nasıl gidiyo kızlar ??

cici bebe ve süte başaldım .....ooooooooooooof offff allahım nolurr artık alayım

salı günü tartılıyoruz yazmışsınız ama kimse yazmamış ben 51 kiloydum 52.600 olmuşum çok değil ama bir artış var çok şükür inş. haftaya daha fazla kilo alırım inşşşşşşş.

kızlaar nerdesiniz bakem ben tartıldım 43ten 44.2 olmuşum hedefe 6 kilo kaldı teytey :9: :9:

bende tartıldım ve aynıyım 51 devam ediyorum cici bebeye 8 ocak salı günü tekrar tartılalım benim almam şart herkes güzelleşirsin diyor bende biliyorum hemde 2 kilod abile değişirim hemen sınır noktasındayım valla pes edemem bu hafta rezil oldum size ama alamadım napim yola devaammmmm

bende kilo almaya çalışıyorum 26 yaşındayım ve 41 kg yum kilo almak için ne yapıyorsunuz

cnm ağzını hiç boş koymamaya çalışıyorum aralarda meyve çerez çikolata falan yiyorum onlar çok etkili haa bide pekmez içiyorum yatarkende bisküvi+süt :1:

tabikide katılabillirsin hadi hemen yemeğe başlaaa yarışa son gaz devaammmm :56: :56:

bende tartıldım ve aynıyım 51 devam ediyorum cici bebeye 8 ocak salı günü tekrar tartılalım benim almam şart herkes güzelleşirsin diyor bende biliyorum hemde 2 kilod abile değişirim hemen sınır noktasındayım valla pes edemem bu hafta rezil oldum size ama alamadım napim yola devaammmmm

hayır hiçte rezil olmadın sen kararlılıkla devam et alacağız istediğimiz kiloları

Kızlar ben de katılayım yarışmaya...boy 1.60 kilom 40:( şimdiii nasıl oluyor bu yarışma zaman aralığı felan var mı nasıl yapıyoruz...

8 ocak salı günü akşam 8 de tartılacagız ....çalışmlara başla hemen içimde güzel umutlar var başaracazmı ne sanki kızlar

8 ocak salı günü akşam 8 de tartılacagız ....çalışmlara başla hemen içimde güzel umutlar var başaracazmı ne sanki kızlar

ben yeni başladım salıya pek değişim olmaz ama en azından başlamış olurum inş.:)

heyyy bende varım :) boy 1.68 kilo 45 yaş 21 :)

Canim boylarimiz yasimiz ayni keske kilomuz da ayni olsa :))) neredeyse kilon kadar kilo vermem gerekiyor,ben hepinize esit esit vereyim kilolarimi :1:
Kilom 95'di suan 91 oldum.55 kilo olmak istiyorummmm.

Siz neden kilo alamiyorsunuz?Beslenme ,hareket sekliniz nedir?

Back