- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
tamam cnm gercek isminle gel bu sefer:)):)
yok bebeim gerçek ismimle gelmem artık çok dikkat edeceğim bu 2. msn vakıası ya
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm gercek isminle gel bu sefer:)):)
bi haftadır yemiyorum doğru düzgün zayıfladım kesinhiç umudum yok canlar moralimi bozmamak için tartılmıyorum
birincilik yolları taştan aman sen çıkardın beni beni baştan :P
eğer ben geçen hafta kendime dikkat etmediğimde kilo vermemiş sabit kaldıysam bu hafta iyi beslendiğimden alıyorum demektir kızlarr
gözdecim ne oluyo sana yoksa regl misin???
bak sagopamla nute bile düzelmişken hiç olmadı böyle
hadi toparlan burger mı söylüyon çiğ köfte mi karar ver daha gün çok önünde....
evet hemide ne toparlanmamikemmel bir kahvaltı yaptım aceba öğlen yemeğini kaçta yesem şimdi çok tokum ara öğün yok ama bir şeyler atmam lasım ağzıma aceba ne??
![]()
ara öğün şart, kek börek çörek. ya da benim en sevdiğim elmalı soda çukulata(browni de olabilir) ikilisi![]()
bende katılmak istiyorum yaşım 18 boyum 1.56 cm kilom 43 vücut kilo indeksim 17.7 yani anoreksi aşırı zayıflılığı 0.2 gbi bi oranla geçiyorum 1 yılda sadece 1 kilo almışım boy kilo ve yası bana yakın olanlar lütfen benle eşleşsinler :) hedefim 48-50 kilo..
eşleşme yok canım bireysel yarış katılabilirsin tabiki aramıza ama bir gün yazım bir hafta ortadan kaybolursa yarışmacılar çıkar yarışmadan sürekli gelip burada ne yediğini falan yazman lazım 2 hafta bir pazar günleri tartılıyoruz
peki o zaman aranıza hoşgeldim:) daha demin yaprak sarma mercimek çorbası yedim. sizlerden okuduğum kadarıyla da pekmeze başlıycam ve ara öğünlerimi artırıcam hadi hayırlısı bakalım gelinliğimin içinde kaybolmak istemiyorum :)
daha konusulmadı nişanlım ve bana sorsan sonbahar gibi düşünüyoruz ama daha neredeyse hiç bir sey hazır değil en az 1 yılımız var gibi ama bakalım nasip..
niye yemiyorsun canım hastamısın?
Yok annem ya hasta değilimde finaller oncesi cok yüklendiler bi haftada 3 proje geliştirdik bitanede yolda ne gecem var ne gündüzüm oyle olunca cok yiyemedim
Dun en sonunda hocaya hocam beni azad edin lütfen ya dedimyoruyo beni yüksek lisans öğrencisi olsam anlicam yani
İcimide döktüm fırsat bulur bulmaz![]()
ahh kuzum kıyamam sana bölüm neydi senin?
sabahtan beri ne yedim
4 dilim börek
yarım tabak yoğurtlu patlıcan ve biber kızartması
3-4 dilim ekmek
1 dilim karpuz
2 tane topkek
6-7 tane yaprak sarması
kendimi hiç aç hissetmiyorum yaaa saat 3 olmuş
aslında biraz uyusam hiç fena olmaz![]()