Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

benimde meyve tabağım hazırlanıyor naptım ne ettim kaldırdım kadını :13:
bu aralar içim yanıyor su içiyorum sürekli midemi dolu hissettiriyor oda sanırım :31:

tebrik ederim canimcim:)
aman canim sakin diyeyim yemekten once icmedigin surece suyu sikinti yok hatta yemekten sonra icebildigin kadar ic ben oyle yapiyorum:12:

estalmus hanımefendi beni arkadaşlıktan çıkarmışınız hayırdır :63::63::63:

benim ark.listemi düzenlerken yanlışlıkla bazı ark.da silmiştim

aklıma gelenleri yeniden bulup eklemiştim aslında ama

seni de eklediğimi sanmıştım :44:

neyse hadi arkadaş olalım:1:

evet 3 tane biber dolmamı,1 kase dolusu yoğurdumu ve ekmeğimi yedim :52:

şimdi de birazcık kavrulmuş fındık ve kuru üzüm canım çekti biraz da onlardan kemireyim :27:

pilav, kofte ve patates kizartmasi ekmek yedim (ceyrek) ustune dondurma yiyip uyudum:) 1 aydir gormedigim arkadasim geldi sen toplanmissin bedenin kilo almis yuzune guzellik gelmis dedi bi mutlu oldum anlatamam:):))::21:

pilav, kofte ve patates kizartmasi ekmek yedim (ceyrek) ustune dondurma yiyip uyudum:) 1 aydir gormedigim arkadasim geldi sen toplanmissin bedenin kilo almis yuzune guzellik gelmis dedi bi mutlu oldum anlatamam:):))::21:

o sözleri duyunca zaten insanın daha çok iştahı açılıyor :))

kahvaltıyı biraz geçiştirdim fakaaat öğlen dolaşmaya çıktık anneler gününde anneme iskender ısmarlattırdım :9: bol tereyağlı bol soslu :56:
akşam yemeğinide birazdan yicem uydurucaz bişeler :44:

estalmus anneler günün kutlu olsun :54:

ne zamandır yemediğim patlamış mısırımı yiyorum :1:

ooooooohhhhhh hadi bakalım
darısı hepimizin başına inşallah
kahvaltıyı biraz geçiştirdim fakaaat öğlen dolaşmaya çıktık anneler gününde anneme iskender ısmarlattırdım :9: bol tereyağlı bol soslu :56:
akşam yemeğinide birazdan yicem uydurucaz bişeler :44:

estalmus anneler günün kutlu olsun :54:

teşekkür ederim tatlım :16:

ben de evi toplayıp kahvaltı yapayım bari

pööfff bugün yine çok yoğunum yaaaa

şimdi yedim yedim,yemedim benim kahvaltı öğünüm ortadan kalkıp yerini 5 çayına bırakacak yoksa:10:

kızlar rus salatası kilo aldırıyormuş...
hazır satılanlardan aldım gece yatmadan önce yiyorum üstüne de bebe büskivisi maması yiyorum..

sabah kahvaltida 3 dilim ekmek peynir vs.. ustune pekmez b12.
oglen 4 dilim ekmek corba, yemek. makarna, yogurt
aksam 1 e yakin ekmek, musakka pilav sogan:)
kizlar yemeklerin yaninda sogan da yiyiin acayip istah aciyor daha yesem yicektim:)
simdi de icim yandi sogandan az dondurma yiyim bari:)

:14::14: kızlar msnim çalındı üyeliğimi iptal ettireceğim başka bir isimle gelirim ben yine haberiniz olsun tamam :14::14:

Back