- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
gürayla kavuşunca abimle beni geçersiniz bebişim![]()
canim ya agzindan bal damliyor:) pekmez olayini bugunluk kapadim az once 3-4 yudum icerek, simdi sirada muz
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gürayla kavuşunca abimle beni geçersiniz bebişim![]()
canim ya agzindan bal damliyor:) pekmez olayini bugunluk kapadim az once 3-4 yudum icerek, simdi sirada muz![]()
benimde meyve tabağım hazırlanıyor naptım ne ettim kaldırdım kadını :13:
bu aralar içim yanıyor su içiyorum sürekli midemi dolu hissettiriyor oda sanırım![]()
estalmus hanımefendi beni arkadaşlıktan çıkarmışınız hayırdır![]()
pilav, kofte ve patates kizartmasi ekmek yedim (ceyrek) ustune dondurma yiyip uyudum:) 1 aydir gormedigim arkadasim geldi sen toplanmissin bedenin kilo almis yuzune guzellik gelmis dedi bi mutlu oldum anlatamam:):)):![]()
o sözleri duyunca zaten insanın daha çok iştahı açılıyor :))
aynen canim hemen gittikleri gibi bi muz indirdim mideye![]()
tabi canıım boş durmak yok :)
aklıma gelmişken pekmez içeyinm bende :)
ben de ne yesem diye dusunuyodum iyi aklima getirdin ben de iceyim bari![]()
ooooooohhhhhh hadi bakalımpilav, kofte ve patates kizartmasi ekmek yedim (ceyrek) ustune dondurma yiyip uyudum:) 1 aydir gormedigim arkadasim geldi sen toplanmissin bedenin kilo almis yuzune guzellik gelmis dedi bi mutlu oldum anlatamam:):)):![]()
kahvaltıyı biraz geçiştirdim fakaaat öğlen dolaşmaya çıktık anneler gününde anneme iskender ısmarlattırdımbol tereyağlı bol soslu
akşam yemeğinide birazdan yicem uydurucaz bişeler :44:
estalmus anneler günün kutlu olsun![]()
kızlar msnim çalındı üyeliğimi iptal ettireceğim başka bir isimle gelirim ben yine haberiniz olsun tamam
![]()