Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün sabah annem bir tepsi börek yapmıştı akşama kadar babamla mutfağa git gel yedik hepsini
Meğersem annem hiç yememiş
Sen yemek yemiyoken daha iyiydi bu ne böyle yamyam ailesi oldunuz dedi![]()
yazik kadincagiza hadi simdi de siz yapin annene borek:):)
masamin fotosunu cekip gondersem pis kiz mi dersin yoksa bana da mi yam yam dersin acaba:)
okulda gondola bindim çok kokrtum iştah falan kalmadı aslında nasıl bağırdım rezil oldum herkeserenk falan gitti seste gitti tabi
![]()
Eki Görüntüle 713492
iste benim rezalet masam, o gordugunuz yogurt kabi da patates koftesi doluydu ama simdi bostabakta da cilek
sagopam ne oldu gondol okulda mi:)
gozdecigim tebrik ederim pazar gunu rakiplerim gunden gune artiyor![]()
Kız okulda ne gondolu :) şenlik haftası mı yoksa
Eki Görüntüle 713492
iste benim rezalet masam, o gordugunuz yogurt kabi da patates koftesi doluydu ama simdi bostabakta da cilek
sagopam ne oldu gondol okulda mi:)
gozdecigim tebrik ederim pazar gunu rakiplerim gunden gune artiyor![]()
bu masada nası çalışıyosun yemek yemekten ya
benimde çalışmam lazım ama hiç odama gitmiyorum :44: hep bahanem var
bu hafta çok çekişmeli sanırımmmm
evet canım ya ranger da vardı Allahtan ona binmemişim beter oldum ben ya bağırdım okulda ki herkes toplandı![]()
canım inan benim masam daha berbatahh pelinim ne yaptım kendime ben dizlerim uyuşmuş halen daha düzelmedi
![]()
laptop un oldugu yerde yatagin ucunda oturuyorum calisip word e tezimi yazip tikiniyorum:):)
valla calis canimcim ben de bugun1 gibi basladim artik birakmak yok koydum kafaya, bu arada ben calisirken boyle yemege devam edersem hepinizi gecerim, bu sadece masam asil bi de erzak dolabim var hemen yands kitaplikta bi kapakli kismi erzaga ayirdim asil orasi bi cennet
kizlar asil ne dicem cumartesi gunu bi dugun var iki elbise arasinda kararsizim gerci guray birini secti ama yine de size de sormak istedim bi giyinip size gostersem siz de fikir verseniz??
laptop un oldugu yerde yatagin ucunda oturuyorum calisip word e tezimi yazip tikiniyorum:):)
valla calis canimcim ben de bugun1 gibi basladim artik birakmak yok koydum kafaya, bu arada ben calisirken boyle yemege devam edersem hepinizi gecerim, bu sadece masam asil bi de erzak dolabim var hemen yands kitaplikta bi kapakli kismi erzaga ayirdim asil orasi bi cennet
kizlar asil ne dicem cumartesi gunu bi dugun var iki elbise arasinda kararsizim gerci guray birini secti ama yine de size de sormak istedim bi giyinip size gostersem siz de fikir verseniz??
canim olsun arada adrenalin iyidir bak gor bi saate nasil kurt gibi acikiyorsun, tum metabolizma tavan yapmistir adrenalinden:)
siz sakın binmeyin ben düşecem diye çok korktum zayıfız öyle şeylere binmeyelim uçarız falan
![]()
daha 2-3 gün heryerin ağrır canım kasmışsındır kendinibende bi kere binme hatasını yaptım yıllar önce hiç benlik değil
korkuyorum ben :26:
ahh canım benim valla birde güvenli değildi hani ondan korktum ne bileyim o kadar yukarı çıkacağını birde yeni yemek yemişiz öykkkAllahtan öyle bir şey olmadı
![]()
senin de sagopamcim:*benimde çalışmam lazım haftaya finaller başlıyor off![]()
göster balım bakalım bir
ya bu arada hepinizin kandili kutlu olsun canlarım![]()
beni korkutuyorsun pelin obez olmada bu kadar yüklenilir mi
bende akşama markete gitcem abur cubur alıcam bir sürü gece yemelik
yardımcı olurum tabiki canımcım severim zaten elbise bakmayı seçmeyi![]()