Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

:1::1: ya canım çok istedi bu dürümü bitireyim klavye ketçap mayonez oldu hep :50:
daha sonradaaaa ne yiycemmmmm :1::1:

ben durumu turk usulu domates soganli seviyom:):) ketcap hic semem onun yerine salca:)
hadi ben derse yoksa guray beni oldurucek calismiyom diye arada gelirim kim ne yemis kontrol ederim:1:

heytt aslanım kim tutar seni kız 2.yide pastadan sonra yiycem deme sakın :53:

canim iki durumu de yedim zaten:) onun ustune pastayi da yuttum ustune koca bardak su ictim kana kana:) simdi ara mi versem yoksa yarim kalan cipsi mi yesem muz mu yesem bilemedim:44:

canım benim dengem şaştı zaten baksana akşam yemeğini 10buçukta yedim :44:

canim yalniz degilsin benim de farkim yok aynen ben de 10da yedim biliyosun saatlere de ne kadar dikkat ettigimi ama..
dikkat edicez bundan sonra;)
meyve dondurma falan ye yemegin hemen ustune kalori bombasi:)

su an o tipini halini dusumdum de gulumsedim yazarken:):)
hazirlamazsa o arada ssen bi pekmez ic gel ben iciyorum yeniden acikma hissi gelsin diye:21:

bizim pekmez kayıp canım ya babam götürdü onu galiba :9: haberim yok diyor ama evde 3 kişiyiz yani nereye gidebilir :9:
canım annem benim kızına meyve tabağı mı hazırlicakmış oy oyy diye giriş yapcam şimdi sevimli olma çabaları :1:

bizim pekmez kayıp canım ya babam götürdü onu galiba :9: haberim yok diyor ama evde 3 kişiyiz yani nereye gidebilir :9:
canım annem benim kızına meyve tabağı mı hazırlicakmış oy oyy diye giriş yapcam şimdi sevimli olma çabaları :1:

ay yavrum benim ya gel ben sana hazirliyim madem bu kadar heveslisin:):)):)
valla canim ben o aileyle yasicam sanirim obez olurum:):)

ay yavrum benim ya gel ben sana hazirliyim madem bu kadar heveslisin:):)):)
valla canim ben o aileyle yasicam sanirim obez olurum:):)

canım abim gelicek bi aya sen beni o zaman gör kesin obez olcam :31: gece çiğ köfteler ciğerciler patates kızartmaları
kendisi hem yiyor hem yedirtiyor :1:
önceden yaşamak için yemek yerdi şimdi yemek yemek için yaşıyor :52:
haziran ayında korkun benden :51:

canım abim gelicek bi aya sen beni o zaman gör kesin obez olcam :31: gece çiğ köfteler ciğerciler patates kızartmaları
kendisi hem yiyor hem yedirtiyor :1:
önceden yaşamak için yemek yerdi şimdi yemek yemek için yaşıyor :52:
haziran ayında korkun benden :51:

oyoyoyoy biz de isteriz oyle bi abi o zmaan:)
valla canim ben de haziranda tezimi verdikten sonra bi patlama yasayacagimi dusunmekte oldugumdan korkmuyorum bakalim basa bas dise dis:P:P

Back