- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
ya canım çok istedi bu dürümü bitireyim klavye ketçap mayonez oldu hep
daha sonradaaaa ne yiycemmmmm
ben durumu turk usulu domates soganli seviyom:):) ketcap hic semem onun yerine salca:)
hadi ben derse yoksa guray beni oldurucek calismiyom diye arada gelirim kim ne yemis kontrol ederim
iki durumu mideme indirdim simdi de koca dilim yas pastaya basliyorum:):)
heytt aslanım kim tutar seni kız 2.yide pastadan sonra yiycem deme sakın
canim iki durumu de yedim zaten:) onun ustune pastayi da yuttum ustune koca bardak su ictim kana kana:) simdi ara mi versem yoksa yarim kalan cipsi mi yesem muz mu yesem bilemedim:44:
abovvvvmuz ye kız cipside biraz ara verdikten sonra ye
bende az önce kuru fasülye pilav turşu götürdümara öğünüm hiç olmadı bugün verimsizdi yani
olsun gozdecim hic yememekten iyidirdaha da arttirican bak bana baya bi buyuk adim attim bi hafta sonradan ara ogunlerim olmuyodu benim de..
canım benim dengem şaştı zaten baksana akşam yemeğini 10buçukta yedim :44:
canim yalniz degilsin benim de farkim yok aynen ben de 10da yedim biliyosun saatlere de ne kadar dikkat ettigimi ama..
dikkat edicez bundan sonra
meyve dondurma falan ye yemegin hemen ustune kalori bombasi:)
anneme kedi gibi bakıyorum meyve tabağı hazırlar belki diye
su an o tipini halini dusumdum de gulumsedim yazarken:):)
hazirlamazsa o arada ssen bi pekmez ic gel ben iciyorum yeniden acikma hissi gelsin diye
bizim pekmez kayıp canım ya babam götürdü onu galibahaberim yok diyor ama evde 3 kişiyiz yani nereye gidebilir
canım annem benim kızına meyve tabağı mı hazırlicakmış oy oyy diye giriş yapcam şimdi sevimli olma çabaları
ay yavrum benim ya gel ben sana hazirliyim madem bu kadar heveslisin:):)):)
valla canim ben o aileyle yasicam sanirim obez olurum:):)
canım abim gelicek bi aya sen beni o zaman gör kesin obez olcamgece çiğ köfteler ciğerciler patates kızartmaları
kendisi hem yiyor hem yedirtiyor
önceden yaşamak için yemek yerdi şimdi yemek yemek için yaşıyor
haziran ayında korkun benden
oyoyoyoy biz de isteriz oyle bi abi o zmaan:)
valla canim ben de haziranda tezimi verdikten sonra bi patlama yasayacagimi dusunmekte oldugumdan korkmuyorum bakalim basa bas dise dis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?