Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kizlaaar gunaydiiin, ben uyandim kahvalti olarak sucuklu yumurta yicemm hedefim de yarim ekmekk:)
ustune b vitamini, ustune pekmez

kizlaaar gunaydiiin, ben uyandim kahvalti olarak sucuklu yumurta yicemm hedefim de yarim ekmekk:)
ustune b vitamini, ustune pekmez

kızlar yaa kilo almak için neler yapıyorsunuz

yarış ne şekilde nasıl oluyo

bana da anlatırmısınız ebnim de en az 8 kilo almam lazım

ama düzensiz yediğim ve pek vaktim olmadığı için alamıyorum

bi de kendime özel olarak bişeyler yapmak çok zor geliyo

senin yaş,boy ve kilon kaç canım

Son düzenleme:

valla kilo almak icin ozel tozlar falan kullanmiyoruz cok yemek yemege fazla kalori almaya calisiyoruz canim.
yaris da soyle ki boyunu kilonu ve hedefini yaziyorsun, iki haftada bi pazar gunleri tartiliyoruz en cok kilo alan haftanin birincisi oluyor. haftaya pazar tartilicaz mesela:)
en onemlisi duzenli yemek canim saatleri 1-2 saat kaysa bile sabah kahvaltisi. ogle yemegi aksam yemegi uc ogunun olsun.
sabahlari kahvaltidan sonra b vitamini iciyoruz pekmez iciyoruz, istahimiz acilsin diye de yemeklerin yaninda tursu yiyoruz:)
benim yas 24, boy 170-171 kilom da gecen pazar 48.6 olmustu ama bu haftam kotu gecti vermis bile olabilirim.
karar aldim aksam bugunden itibaren eski halime donucem.
yarismada gozdecigim, nute cugum ve sagopam cim da var bu arada:)

o zaman haftaya pazar ben de tartılayım

benim de

yaş;28

boy;1.67

kilo;48-49 arası değişiyo

bakalım 1 haftada alabilecek miyim

az gayret edip dişimi sıksam olur bu iş de

o gayretin bana uğradığı yok

sagoyu da tanıyorum bu arada :))

iyi de canim senin kilo cok iyi ben 1-2 kilo daha alip senin gibi olsam iyi diyodum sonra hedefimi 55 e cektim tabi

hoşgeldin canım benim seni görmüştüm zayıfsın evet ama o kadarda değil be
az önce kahvaltı yaptım yağlı ekmek ve kahvaltılık bir şeyler yedim işte tıka basa doydum 3 gbide öğle yemeği yesem çok iyi olur bakalım

günaydın tatlım bende mi vitamin kullansam ya :44:

canim b vitamini al derim eczanede iki tane ayri isimde olani var iste. istah aciyor geldi istahim yerine bi haftadir cok aksatmistim. sabah kalhvaltimi guzel yaptim dedigim gibi, ustune yarim paket bim soslu misir bitirdim, limonata ictim simdi de muz yicem

ben de patates dolmasi yedim yaninda da bi tabak yogurt:) simdi bi misafirlige gidicem orda da abur cubur:):)
hatta dur gitmeden ustune pekmez de iceyim:)

Son düzenleme:
iyi de canim senin kilo cok iyi ben 1-2 kilo daha alip senin gibi olsam iyi diyodum sonra hedefimi 55 e cektim tabi
yaa benim 2 tane de çocuğum var ve gittikçe zayıflıytorum
her görenin de aaa zayıfladın mı sen soruları iyice sinirime dokunmaya başladı
55 olsam tam iyi olucam

canım senin o gördüğün resimde üstümde ceket vardı oturuyodum

ee çocuklara sarılmıştım pek belli olmuyordu

hem o zaman 50-52 arası bişeydim sanırsam

şimdi 48-49 hatta bazen 47,5 bile oluyorum

dürüm yiyorum şimdide bende ara öğün falan yok ya yemek yiyince başka bişey yiyemiyorum daha bunu değiştirsem pelin hep birinci ben olurum

banada diyorlardı evlenince alırsın kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…