dimi ama yerinde saymak da bi maharetbende tebrik ederim birincilerinuteyle kendimide tebrik ediyorum kaç haftadır yerimzde sayıyoruz yani
sampiyon da olduk simdi gonul rahatligiyla bol bol yemegimi yiyebilirim hatta abartabilirim52:
coook mutluyummm sevdigim donuyor askerden artik daha da cok yerim:):)
evet canimcim gerci iki haftada bi falan cam de gorusuyorduk farketmisti ama tabi daha farkli olucak simdi:)ay canııım çok sevindim senin adına seni böyle kilo almış görünce çok şaşırcak ve sevincek
afiyet olsun her ogunun digerinden cok cok daha fazla olsun canimcim:)şimdi kısır meyve suyu ve çikolata yedim canlar :))
geldi bugun antalyada ama olsun evinde yurdunda olmasi benim icin ayri bi rahatlik:)Hayirlisiyla bebisim şimdiden gözün aydin
Burgera gittim bende bugun bi menü üstüne b'cool
canımcım gözün aydın çok sevindim hadi bakalım ben daha akşam yemeği yemedim ya
dimi ama yerinde saymak da bi maharet
bende hepinizi kutlarım kızlar
tesekkur ederim canim:))
hadi kos cabuk yemege neden yemiyorsun ki anlamadim, cabukkkk:)
canım istemiyor
canim e hani yaris hani kilo alma istegi???
ne var evde? evdeki yemegi mi istemiyor canin anlamadim??
güveç pilav var canım aslında severim tamam gidip yiycem pekmez içebilsem bende keşke ya
canim yaaa bu yemek yenilmez mi hele ki ben bu kadar yemisken onu da yerim yani :) simdi de bi koca tabak cilegi sekere banarak bitirmek uzereyim:)
pekmezi cok zorlama canim ben de arada fire verdigim oluyor, ama her ogunden sonra 3-4 yudum icmeye calisiyorum evde oldugum gunler tum gun, olmadigimda da sabah kahvaltidan sonra aksam da aklima gelirse
sendeki şu azme hayranım ya
güveç pilav var canım aslında severim tamam gidip yiycem pekmez içebilsem bende keşke ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?