Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

şimdi kısır meyve suyu ve çikolata yedim canlar :))

ay canııım çok sevindim senin adına seni böyle kilo almış görünce çok şaşırcak ve sevincek
evet canimcim gerci iki haftada bi falan cam de gorusuyorduk farketmisti ama tabi daha farkli olucak simdi:)

şimdi kısır meyve suyu ve çikolata yedim canlar :))
afiyet olsun her ogunun digerinden cok cok daha fazla olsun canimcim:)

Hayirlisiyla bebisim şimdiden gözün aydin
Burgera gittim bende bugun bi menü üstüne b'cool
geldi bugun antalyada ama olsun evinde yurdunda olmasi benim icin ayri bi rahatlik:)
ooohh masalllah:) ben de dun burger yedim, bugun de chicken fries yidim ara ogunde:)
simdi de koca tabak tavuk pilav bitirdim, kaldi geriye abur cubur pekmez meyve kismi:)

güveç pilav var canım aslında severim tamam gidip yiycem pekmez içebilsem bende keşke ya

canim yaaa bu yemek yenilmez mi hele ki ben bu kadar yemisken onu da yerim yani :) simdi de bi koca tabak cilegi sekere banarak bitirmek uzereyim:)
pekmezi cok zorlama canim ben de arada fire verdigim oluyor, ama her ogunden sonra 3-4 yudum icmeye calisiyorum evde oldugum gunler tum gun, olmadigimda da sabah kahvaltidan sonra aksam da aklima gelirse

sendeki şu azme hayranım ya

sendeki şu azme hayranım ya

valla bu azim bana, ayyy ne kadar zayifsin, ayyy kemiklerin sayilacak, kilo alsan iyi olur vs gibi sozlerden geliyor, daha once de demistim canim istemiyor o an yiyesim gidiyor hemen bu sozleri aklima getirip bir iki lokma daha yiyorum, pekmez icerken de oyle en son bi yudum da bana bu sozlerini diyenler icin iciyorum:):))

domatesli bulgur pilavi ile yarim ekmek yedim yaninda da tursu, ustune bi tabak kavun simdi ne yesem:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…