Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiçbişey canım istemiyo çok hastayım yaa ((((
ben de aynıyım gulay ama meyve falan yemeye çalış ben birazdan tahin pekmez yiycem bak yarışmadayız hırslan biraz :))
kızlar hayırlısı olsun inş başarırsınız kilo almayı zayıflıktan son bir senede kurtulmuş biri olarak sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabilirim kızlar. ama şunu unutmayın iştah açıcı suruplar pekmezler falan hiçbir işe yaramıyor kilo alma işinizi bunlara bağlıymış gibi sürdürmeyin hayal krıklığına uğrarsınz karbonhidrat alımınızı yükseltin hayatınızdan çıkardığınız ekmeğe geri dönün kızlar
kızlar hayırlısı olsun inş başarırsınız kilo almayı zayıflıktan son bir senede kurtulmuş biri olarak sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabilirim kızlar. ama şunu unutmayın iştah açıcı suruplar pekmezler falan hiçbir işe yaramıyor kilo alma işinizi bunlara bağlıymış gibi sürdürmeyin hayal krıklığına uğrarsınz karbonhidrat alımınızı yükseltin hayatınızdan çıkardığınız ekmeğe geri dönün kızlar
ne yaptığını çabuk anlat vaktimiz yok 25 yaşına geldim hala çok zayıfım oooooff offf.canım en çok neden fayda gördün (