tabi canim yap alinti ama ne olur ben birinci olunca da senin bu yazdigini da ekle olur mu canimcim yaninda da bir menu burger olsun bi zahmet ihihihihhi ::)):):)
gozdecim sen baya kararlisin anlasilan :):) daha da brezilya fonu masrafindan yeni cikmisken boyle bi onericanım benim tamam bu hafta birinci ol burger menün benden
ama onun ödemesi kapıda oluyor hmmmmmmm doa kozmetikten alışveriş yapsam senin için olur mu? işyerine yollarım paketi
gozdecim sen baya kararlisin anlasilan :):) daha da brezilya fonu masrafindan yeni cikmisken boyle bi oneri
bence bastan kararini ver nasilsa ben olucam birinci
canımcım ben birinciyiiiiiimo kadar emin olmasam böyle konuşmam tanıman lazım beni
ayrıca köpeğin olsun(ben dahada çirkinleşmeden yatmalıyım sanırım )
sen yat da ben de bi sucuk kasar ekmek yiyip yatayim bariiiiiii :):):
sen de kalk yap bence, ben cok pis gaza geldim bildigin gibi degil sanki eve geldigimden beri o yediklerimi baskasi yediay maşallah ya
sen de kalk yap bence, ben cok pis gaza geldim bildigin gibi degil sanki eve geldigimden beri o yediklerimi baskasi yedi
aaa olur mu sagopacim cik cik cik.... birinci sen olucaktin :dün güzel bir kahvaltı sonra çiğköfte tatlı akşamda makarna çorba tatlı kek çok berbat ilerliyorum ama ben hastayım grip olmuşum iştahım yok hiç
aaa olur mu sagopacim cik cik cik.... birinci sen olucaktin :P
hastalik falan bahane olmasin yemek icin valla ben cko hirsliyim yine birinci ben olmak icin elimden geleni yapiyorummmm biri beni durdurmazsa bu yolun sonu obezite :):)
artik beni baska topiklerde izlersiniz, kilo vermek istiyorum olmuyor neden? cunku kilo almak icin biraz fazla abarttim ihihhii:):)
yok canim yanlis anladin dedigim hastaligi bahane etmeyip devam et guzel yemege diyorumkeşke bahane olsaydı valla
ama belli olmaz çokta iştahtan kesilmedim fazlaca yiyemiyorum sadece yani birinci olma şansım halen var hıh
kız bir kilo alda kilo vermek çok kolay halledersin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?