Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ay ne güzel sigaram olmasa bende hızlı alabilirim ama maalesef bırakamıyorum ama çok çok azalttım.günde 1,5 paket içiyodum ben.şimdi 7-8 e düştü çok şükür.sürekli tokum sürekli bişiler yiyiyorum.bol kalorili olan ne varsa tüketiyorum.şu an bile elimde tobleron var.bu bitince ballı muz yicem.sonra yine kaşık kaşık fındık ezmesi. :)
canim valla o meredi ne yap et birak 1 i de ayni 10 u da azaltman hic bisiyi degistirmez onu diyim malesef..
ve aynen dedigin gibi icmesen cok raaht alirsin emin ol;)
sekere de cok yuklenme canim kilo alicam diye de aman sagligindan olma, pekmezin glisemik indeksi dusuk diye kahvaltidan sonra ona yukleniyorum ben;)

canim valla o meredi ne yap et birak 1 i de ayni 10 u da azaltman hic bisiyi degistirmez onu diyim malesef..
ve aynen dedigin gibi icmesen cok raaht alirsin emin ol;)
sekere de cok yuklenme canim kilo alicam diye de aman sagligindan olma, pekmezin glisemik indeksi dusuk diye kahvaltidan sonra ona yukleniyorum ben;)

pekmezde içiyorum hatta tahinle karıştırıyorum ama ben sürekli tatlıya ağırlık veriyorum gerçekten sen söyleyince farkettim

kimse yazmamis yediklerini bugun, yazayim daaa yediklerimiii gelsin kilocuklar :9:
sabah yarim ekmekle guzel bi kahvalti, oglen burger bir menu yaninda chicken fries 6tane, simdi de aksam yemegi seansi yarim ekmek mercimekli pilav tursu, limonata, az sonra da muz ve patlamis misir geliyorrrr :3::56:

bende sabah sigara böreği öğlen burger :52:akşamda bi tabak yemek pilav çeyrek ekmek yedim şimdide çilek yiyorummmmm:56:

bende sabah sigara böreği öğlen burger :52:akşamda bi tabak yemek pilav çeyrek ekmek yedim şimdide çilek yiyorummmmm:56:
canim biraz daha kassak ayni yicekmisiz farkli sehirlerde ayni yasiyoruz ihihihi ::):9:
ben de cilek yiyim bari demin de bi konuda okudum cilt icin cok gerekliymis :):)

[video=youtube;4fulXMpE6h4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4fulXMpE6h4[/video]
:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::3 2::32::32::32::32:

sabah yağlı pide menemen bir yumurta ne alakaysa közlenmiş biber :1: arada çikolata falan işte öğlen bir şey yemedim ya kahvaltıyı geç yapınca hep böyle oluyor akşamda pilav çorba iki dilim tatlı o kadar çok berbat ilerliyorum ya uyumadan da bir şeyler yemem lazım

sabah yağlı pide menemen bir yumurta ne alakaysa közlenmiş biber :1: arada çikolata falan işte öğlen bir şey yemedim ya kahvaltıyı geç yapınca hep böyle oluyor akşamda pilav çorba iki dilim tatlı o kadar çok berbat ilerliyorum ya uyumadan da bir şeyler yemem lazım
iyi iyi boyle devam et bana yetiseme :P:P birinci hep ben olayim :D:D
saka saka daha cok ye hadi kalk misir patlat muz ye bisi yap cok az bunlar aaaa:45:

öyle deme kız çok güzel olur kahvaltıda kızarmış bibere bayılırımmm :16:
temel prensip 3 öğün yiyoruz sagopacımm

mısır canım istemiyor muzda ya :1::1: acıktım sanki ne yapsam acep
canim sana soyledigim iki kelime ile 1000kalori tavsiye etmis oldum tabi yine de sen bilirsin, benim de canim istemiyordu tam bi orta boy tencere dolusu bitirdim, patlayana kadar da basinda beklerken muz tiktim agzima hemen :):)

öyle deme kız çok güzel olur kahvaltıda kızarmış bibere bayılırımmm :16:
temel prensip 3 öğün yiyoruz sagopacımm

balım kahvaltıyı geç yapınca öğlen yiyemiyorum ki yemek :14: erken yapmaya çalışacağım artık ama guraypelin çok güzel ilerliyor :14: kilo almamız için onun gibi yapmamız lasım anladım :1::1::1:

canim sana soyledigim iki kelime ile 1000kalori tavsiye etmis oldum tabi yine de sen bilirsin, benim de canim istemiyordu tam bi orta boy tencere dolusu bitirdim, patlayana kadar da basinda beklerken muz tiktim agzima hemen :):)

ayh ne güzel hastayımda biraz bu haftada hastalıktan kaybedecem galiba :14:

ayh ne güzel hastayımda biraz bu haftada hastalıktan kaybedecem galiba :14:
bahaneler bahaneler daaha ilk haftadan basladi :):)
ama ben bu bahanelere kanip da yememden icmemden bir gram olsun vagecmem yine birinci ben olucamm ihihihihi :)):):):65:

Son düzenleme:
bahaneler bahaneler daaha ilk haftadan basladi :):)
ama ben bu bahanelere kanip da yememden icmemden bir gram olsun vagecmem yine birinci ben olucamm ihihihihi :)):):):65:

pelincim sonra ağlicaksın neden böyle şeyler dedim ben diye :54:
alıntı yapıcam bu mesajını tartı günü :51: altına tebrik ederim gözdeciim yazarsın artık

göreceğiz bakalım pelin hanım :1::1::1:
goruselim tabiiiki sagopacim :):)

alıntı yapıcam bu mesajını tartı günü :51: altına tebrik ederim gözdeciim yazarsın artık
tabi canim yap alinti ama ne olur ben birinci olunca da senin bu yazdigini da ekle olur mu canimcim yaninda da bir menu burger olsun bi zahmet ihihihihhi ::)):):)

senin içinde geçerli bu dediklerin balım :1::1: aynen böyle tabrik edeceksiniz beni :1:

bende kilo almak istiyorum kızlar yeni okudum yazdıklarınızı etli butlu olmak istiyorum biraz mamam mı yesem acaba en cazip o geldi

mamada yemişim bak bir zamanlar :1::1::1: mamanın bir faydasını göremedim ki düzenlide yiyemedim bebeklere acıdım yani
düzenli azimli ilerlersen alırsın inşallah :1:

Back