Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canim orda benim de var ama hosuma gidiyo kemik gelmesinden iyidir hesabi:)
bakalim once bi yarini gecirelim de sonraki 2 haftaya dusunuruz:P:P
Eki Görüntüle 690520 liste burda yarina bakalim ne yazicam yanlarina:)

ben kiloyu ordan alıyor olabilirim tabi bide yüzümden yusyuvarlak yüzüm :)
yarından umutsuzum gelecek hafta yıkıcam ortalığı :p
en fazla 52,8 olmuşumdur bence ben tartılmıyorum moralim bozulmasın diye :1:

ben kiloyu ordan alıyor olabilirim tabi bide yüzümden yusyuvarlak yüzüm :)
yarından umutsuzum gelecek hafta yıkıcam ortalığı :p
en fazla 52,8 olmuşumdur bence ben tartılmıyorum moralim bozulmasın diye :1:
NO NO NO tartilicaksin ben de yazicam olmaz oyle sey:)

kendi hizli yeme rekorumu kirdim 10 dk da yarim ekmek, yemek ve bi kase yogurt sildim supurdum ustune de bi avuc findik limonata 3 kup gofretle tam 10 dk da bunlarin hepsiiii artikkkk gelsin kilocuklarr:30:

canim orda benim de var ama hosuma gidiyo kemik gelmesinden iyidir hesabi:)
bakalim once bi yarini gecirelim de sonraki 2 haftaya dusunuruz:P:P
Eki Görüntüle 690520 liste burda yarina bakalim ne yazicam yanlarina:)

ayyyy ne güzel olmuş liste yarın tartılıyoruz dimi bu hafta vizeler mahvetti beni ama bir sonrakine göreceksinizzzzz :46::9::9::9:

ayyyy ne güzel olmuş liste yarın tartılıyoruz dimi bu hafta vizeler mahvetti beni ama bir sonrakine göreceksinizzzzz :46::9::9::9:

sagopammmmm sen ne beden giyiyorsun acaba boyun ve kilon iyi gibi biraz senin hakkında konuştuk görmüşsündür belki :1: merak ettim 36 mı 38 misin :44:

evet canim yarin ogle saatlerinde tartiliyoruz genelde yaziyorum ben de listeme eklicem daha da hirslanip alicam kilo:P

sagopammmmm sen ne beden giyiyorsun acaba boyun ve kilon iyi gibi biraz senin hakkında konuştuk görmüşsündür belki :1: merak ettim 36 mı 38 misin :44:

ayy okudum bebeklerim ya :1::1: benim boy 1.73 kilo 54 işte evet 60 olmak istiyorum evet tombik olmak istiyorum kilo gerçekten güzelleştiryor insanı teninin rengini bile değiştiryor 38 bedenim canım :1::1: aslında foto ekleyebilirim albüme bir tane

ayy okudum bebeklerim ya :1::1: benim boy 1.73 kilo 54 işte evet 60 olmak istiyorum evet tombik olmak istiyorum kilo gerçekten güzelleştiryor insanı teninin rengini bile değiştiryor 38 bedenim canım :1::1: aslında foto ekleyebilirim albüme bir tane
bizim daha da hirs yapmamiz gerek gozdeee biz daha etlenicez derken insanlar tombik olmak istiyorlar:23:
biz de etlenip butlanip tombik olmak isteyelim olmaz mi gozdee zor degil dimi simdi dusundum de yok regliydi oydu buydu derken aslinda ayda 1,5-2 kilo alabiliyoruz degil mi:44:

bizim daha da hirs yapmamiz gerek gozdeee biz daha etlenicez derken insanlar tombik olmak istiyorlar:23:
biz de etlenip butlanip tombik olmak isteyelim olmaz mi gozdee zor degil dimi simdi dusundum de yok regliydi oydu buydu derken aslinda ayda 1,5-2 kilo alabiliyoruz degil mi:44:

ama ya bana herkes çok zayıfsın diyor sinirime dokunuyor 54 kiloyu az buluyor çevremekiler :14:
daha bugün bir arkadaşım dedi kilo al

ama ya bana herkes çok zayıfsın diyor sinirime dokunuyor 54 kiloyu az buluyor çevremekiler :14:
54 candir kizim n diyosun ben 54 olsam cikar masaya gobek atarim:)
senin arkadas kesin kiloludur balik etlidir kiskanmistir:9:

o arkadaşın beni görse ne zaman intihar ediyorsun diye sorar herhalde :1:
canım 38 süper ya bence of diyorum yani taşsındır sen o seni kıskanıyor inanma onaaaaaa :12:
foto fena olmaz canımcım ama tahmin edebiliyorum ya taşsındır sen :9:

valla ben etlendimde tombikliğim kaldı ya :5:
bahanemiz çok ya herşeye bahane buluyoruz yok regl yok mide bulantısı :5:
bizim neyimiz eksik bizde etlenip butlansak nolur yaaa :14:

o arkadaşın beni görse ne zaman intihar ediyorsun diye sorar herhalde :1:
canım 38 süper ya bence of diyorum yani taşsındır sen o seni kıskanıyor inanma onaaaaaa :12:
foto fena olmaz canımcım ama tahmin edebiliyorum ya taşsındır sen :9:

yok canım ya taş değilim zayıfım cidden :5: daha bugün çektiğim fotoyu ekliycem azzz sonraaaaaaaa :1::1::1:

yok canım ya taş değilim zayıfım cidden :5: daha bugün çektiğim fotoyu ekliycem azzz sonraaaaaaaa :1::1::1:

canım nasıl zayıfsın ya :44:45sinse yanlış mı yazıyosun valla aklım almıyo sen zayıfsan biz ölelim :9::9:
ne istiyo insanlar 40 42 olmanı mı :44: large extralarge oluyor alla alla
nerdeyse beynini yıkamışlar senin dicem o derece şoktayım :52:

canım nasıl zayıfsın ya :44:45sinse yanlış mı yazıyosun valla aklım almıyo sen zayıfsan biz ölelim :9::9:
ne istiyo insanlar 40 42 olmanı mı :44: large extralarge oluyor alla alla
nerdeyse beynini yıkamışlar senin dicem o derece şoktayım :52:

ya foto ekledim ama olmadı galiba :S

Back