Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

canım sonra söylemedi olmasın diye yani
evet canımcım hırslanınca iyi oluyor yoksa ben hala 51lerde olacaktım

51.8 dimmmmm

akşam yemeğinden önce tartıldım 52.7 yemeğe saldırdıktan sonra 53 geldim ama siz öğlen tartılmışsınız adeletsizlik olmasın 52.7yi kabul edelim. 1 kilo olmasada 900 gram aldımmmmm

enee 100 grmlamı kaybettin yarışı yinede güzel ilerleme

maşallah aslında zorlasam kendimi bisküvi yesem çok güzel olacak dur gidip getireyim
ohoooo sen gidip getirene kadar ben cukulatamin yarisini bitirdim bi de muz indirdim mideye simdi ne yesem diye dusunuyorumm:44:
gecen haftaki birinciligimi kaptirdim ya acayip hirslandim gozdeciiiiimmm duy :):):)

ohoooo sen gidip getirene kadar ben cukulatamin yarisini bitirdim bi de muz indirdim mideye simdi ne yesem diye dusunuyorumm:44:
gecen haftaki birinciligimi kaptirdim ya acayip hirslandim gozdeciiiiimmm duy :):):)

sana bırakmam ben olacam birinci bende püskevitü yarıya indirdim bir tanede muz yedim bende

Boy 1.60
Kilo 43
Hedef 50
Bugünkü kahvaltım 1 bardak çay 2 tane peynirli poğaça

aramıza hoşgeldiin daha gün bitmedi bırakmak yok hemen yemeye koyul
bende sabah güzelce kahvaltı yaptım sora 2 dilim tatlı ve meyve suyu şimdi meyvelerimi yiyorum

İsim vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlar birinci olacaklarını sanıyorlar ama tahtımı vermeeeeeem

isim vermek istemiyorum ama alinti ile cevaplamaktan da geri kalmiyorummm gorusucez iki hafta sonra diyoruuum

görüşelim canım benimmmmm

öğlen yine çiğköfteye vurdum kendimi bağımlı oldum resmen akşamı patates salatası ile geçirdik üstüne tatlı birazdanda patlamış mısır

görüşelim canım benimmmmm

öğlen yine çiğköfteye vurdum kendimi bağımlı oldum resmen akşamı patates salatası ile geçirdik üstüne tatlı birazdanda patlamış mısır
canim oha diyebilir miyim ozelden mesajlari da baz alarak:) ben de oglen cig kofte yedimm:):)
demin de ozel derste patates yemegi koydular onume:)
birazdan da misir patlaticam, acaba gobek bagimiz bir kesilmis mi diye sorabilir miyim sorumlulara

canim oha diyebilir miyim ozelden mesajlari da baz alarak:) ben de oglen cig kofte yedimm:):)
demin de ozel derste patates yemegi koydular onume:)
birazdan da misir patlaticam, acaba gobek bagimiz bir kesilmis mi diye sorabilir miyim sorumlulara

yok artık canım ya
bizim aramızda bir bağ var ama çözemedim aynı bahçeyede atmış olamazlar göbek bağını :44:gerçi benimkini attıkları yerde okuyorum şuan
var bizim aramızda bişe

yok artık canım ya
bizim aramızda bir bağ var ama çözemedim aynı bahçeyede atmış olamazlar göbek bağını :44:gerçi benimkini attıkları yerde okuyorum şuan
var bizim aramızda bişe
tabi ben ozel derste yedigim patatesle kalmadim demin yine yemek yedim, ustune yarim paket cukulata(damak), limonata, simdi de misirrrr
birazdan da tuzluyu notrlemek icin muz o da yetmezse notrlemeye pismaniye varr

İsim vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlar birinci olacaklarını sanıyorlar ama tahtımı vermeeeeeem

size imrendim ben ya ( sizin kadar yemek yemiyorum ben sabah güzelce kahvaltımı yaptım öğlen lahmacun 2 tane yedim çikolata sonrada eve geldim patates salatası+çorba şimdide 2 tene muz yedim az değil değil mi

size imrendim ben ya ( sizin kadar yemek yemiyorum ben sabah güzelce kahvaltımı yaptım öğlen lahmacun 2 tane yedim çikolata sonrada eve geldim patates salatası+çorba şimdide 2 tene muz yedim az değil değil mi

bugün patates günü mü ya herkes patates yemiş öğünlerin düzenli canım iyi bu ara öğünleride artır fındık fıstık badem koyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…