once soyluyo sonra curutuyo kendi dedigini
aynen canim cikarsak hayatimizdan ne kadar guzel olucak bizim icin:)
ama suna seviniyorum o kadar kayba bulantiya ragmen vermemis almisim kilo
evet canim korumaya bak en azindan vermektense sen dee
iyi oluyo boyle birbirimize laf atip gaza getiriince tam gaz devam canim boyle yapmaya
51.8 dimmmmm
akşam yemeğinden önce tartıldım 52.7yemeğe saldırdıktan sonra 53 geldim ama siz öğlen tartılmışsınız adeletsizlik olmasın 52.7yi kabul edelim. 1 kilo olmasada 900 gram aldımmmmm
yok yahu 3 umuz arasinda en cok kilo alan oldugu icin kazandi:)enee 100 grmlamı kaybettin yarışıyinede güzel ilerleme
yok yahu 3 umuz arasinda en cok kilo alan oldugu icin kazandi:)
ben de bu gazla yarim sucuk ekmek yaptim limonatayla goturuyorum bi yandan
cay kuru kuru gitmez arkadasim ye yaninda bisilerohhh mis gibi bende iki tabak köfte yedim çay içiyorum şimdik
cay kuru kuru gitmez arkadasim ye yaninda bisiler
bisicik olmaz mubarek mide bu esner yine de patlamazkız patlıycam ya
bisicik olmaz mubarek mide bu esner yine de patlamazben bitirdi ekmegimi kalan limonatamla koca damak cikolataya basladim bileee
ohoooo sen gidip getirene kadar ben cukulatamin yarisini bitirdim bi de muz indirdim mideye simdi ne yesem diye dusunuyorumm:44:maşallahaslında zorlasam kendimi bisküvi yesem çok güzel olacak dur gidip getireyim
ohoooo sen gidip getirene kadar ben cukulatamin yarisini bitirdim bi de muz indirdim mideye simdi ne yesem diye dusunuyorumm:44:
gecen haftaki birinciligimi kaptirdim ya acayip hirslandimgozdeciiiiimmm duy :):):)
Boy 1.60
Kilo 43
Hedef 50
Bugünkü kahvaltım 1 bardak çay 2 tane peynirli poğaça
isim vermek istemiyorum ama alinti ile cevaplamaktan da geri kalmiyorummm gorusucez iki hafta sonra diyoruuumİsim vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlarbirinci olacaklarını sanıyorlar ama tahtımı vermeeeeeem
isim vermek istemiyorum ama alinti ile cevaplamaktan da geri kalmiyorummm gorusucez iki hafta sonra diyoruuum
canim oha diyebilir miyim ozelden mesajlari da baz alarak:) ben de oglen cig kofte yedimm:):)görüşelim canım benimmmmm
öğlen yine çiğköfteye vurdum kendimi bağımlı oldum resmenakşamı patates salatası ile geçirdik üstüne tatlı birazdanda patlamış mısır
canim oha diyebilir miyim ozelden mesajlari da baz alarak:) ben de oglen cig kofte yedimm:):)
demin de ozel derste patates yemegi koydular onume:)
birazdan da misir patlaticam, acaba gobek bagimiz bir kesilmis mi diye sorabilir miyim sorumlulara
tabi ben ozel derste yedigim patatesle kalmadim demin yine yemek yedim, ustune yarim paket cukulata(damak), limonata, simdi de misirrrryok artık canım ya
bizim aramızda bir bağ var ama çözemedim aynı bahçeyede atmış olamazlar göbek bağını :44:gerçi benimkini attıkları yerde okuyorum şuan
var bizim aramızda bişe
İsim vermek istemiyorum ama bazı arkadaşlarbirinci olacaklarını sanıyorlar ama tahtımı vermeeeeeem
size imrendim ben ya( sizin kadar yemek yemiyorum ben sabah güzelce kahvaltımı yaptım öğlen lahmacun 2 tane yedim çikolata sonrada eve geldim patates salatası+çorba şimdide 2 tene muz yedim az değil değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?