merhaba kızlar....ben gerçi aylardır kilo vermeyle uğraşıyorum ama 2 tane önerim olacak size...
1-ev yapımı kek meyvelı kakaolu fark etmez.... kek diliminin üzerine (fiskobirlik fındık ezmesi)yada bolca krem çikolata sürün + birde kola afiyet olsun....
2_mideniz alırsa gayret edin derim ben....15-20 bebe bisküvisi+1 ithal muz( diyorum daha kalorili)+fiskofındık ezmesi 1 çorba kaşığı dolusu+1 tatlı kaşığı bal+1/2 su bardağı ılık sütle mama hazırlayın kendinize gece yerseniz daha etkili olur....bana sağlıklı kilo vermeler size de sağlıklı kilo almalar...kolay gelsinnnnn![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
1-ev yapımı kek meyvelı kakaolu fark etmez.... kek diliminin üzerine (fiskobirlik fındık ezmesi)yada bolca krem çikolata sürün + birde kola afiyet olsun....
2_mideniz alırsa gayret edin derim ben....15-20 bebe bisküvisi+1 ithal muz( diyorum daha kalorili)+fiskofındık ezmesi 1 çorba kaşığı dolusu+1 tatlı kaşığı bal+1/2 su bardağı ılık sütle mama hazırlayın kendinize gece yerseniz daha etkili olur....bana sağlıklı kilo vermeler size de sağlıklı kilo almalar...kolay gelsinnnnn
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)