Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Arkadaşlar merhaba, bende size katılmak istiyorum. 1.67 boy 45 kilo yaş 21 :)

veeeeee ilk msj bendennnnnn :) bu grubu açtıgımda 50 kilo bile zor geliyordum bu hafta 53.00 kiloyummmmmmmmmm ohhh be devam ediyorum ama en az 56 olacagımmmmmmmm en azzzzzz

Selam kızlar bende 55 kilo olmak istiyorum bacaklarım zayıf popom büyüsün bacaklarım kilo alsın istiyorum ...

52 zayıfladığım belliydi allahtan bir kilo gitmiş bunada şükür :)
dönüşüm muhteşem olacak

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

peki ne tavsiye edersin?? 5 6 kilo ya ihtiyacım var benim

sonunda 45 oldum ohh be şöyle gelsin kilocuklar

44 ile 45e yakın arasında gidip geliyordum şu an 45i biraz geçiyorum bile.Ama ne yapıyorsun derseniz ne görsem yiyorum evde helede keyfim yerindeyse ohh :)

arkdaşım bize yardımcı olursan seviniriz grubumunda benimde buna çok ihtiyacımız var .biz öyle çok fazla yiyebilen insanlar değiliz 3 gün yesek 5 gün açlık sınırındayız oyüzden bize kalorisi yüksek evde veya markette bulabileceğimiz takviyeler gerekli bilgin varsa bize yardımcı olmana seviniriz

ne yaptııında aldın anlatır mısın süper bişey tebrik ederim

daha öncede yaptığım şeyin aynısını yaptım.fakat burda uzun uzun anlatmicam konum var zaten ordan bakabilirsiniz.mantıklı gelir yada gelmez ister yaparsınız ister yapmazsınız bu sizin bileceğiniz iş.ama lütfen bana bu konu hakkında yorum yapmayın.konumu açtığım zaman tepki gösterip sinirlendiren bazı insanlar oldu.neyse siz okuyunca anlarsınız.

okudum bende öyleyim normalde zaten fikrine katılıyorum artık öğünlerime daha çok yüklenicem bi öğlene doğru birde akşam yiyorum zaten okul ders falan derken zaman olmuyo abur cubur çekmecesi bende de var çok teşekkür ederiimm bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…