- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
- 113
o kompleksli kismimi ben anneme oluyorum kadincagiz sonra gidip tarihe bakiyor anliyor halimi :)
ama bu sefer yok ananemin yanina gitti Hatay a kendi kendime agliyorum arada ben de :)
anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah
kilo verdiyor pelinim aldırsa daha başka derdim neydiama az kaldı çok çok 2 ay daha kullanırım ve biter
meyve yerim canım hemen şimdi
Ne çok konuşmuşsunuz beeoku oku bitmedi
Bu aralar fazla yoğun olucam kızlar ara ara gelip bakıyorum amaYeni başlık iyi olur ya ilk mesajda düzenleyebiliriz böylece kiloları. Yine bu sayfada olsun bence kilo almak isteyenlerde rahat olur bize özel
sabah dershanede sefil sefil bi tost yedim
geldim iki dilim börek yedim
bi saat sonra filan kumpir yicem
yine gelirim kuzularım muck
allah çene vermiş size maşallaharada baktim profiline kesin bu bastan asagi okuyordum dedim yanilmamisim:)
Kim acsin konuyu? Ismi ne olsun soyle bakalim??
Tostun yanina da meyve suyu alsaydin ya da ayran??
ohh ben de supriz patates yapayim bi gun kumpir niyetine canim cekti
allah çene vermiş size maşallah
canım bu aralar en çok sen girebiliyorsun nete sanırım sen aç istersen ilk mesaj düzenlenmiş olur böylece. sanada uyarsa tabiiki
çay aldım ama sıcak içemem ben soğumasını bekliyodum zil çaldıbi yudum aldım dilim yandı 4 sene sonra dershane kültürüne zille girip çıkmaya uyum sağlayamadım
akşam atıştırması yap onu canım ana yemek ye mutlaka
Eki Görüntüle 823510 bu da öğle yemeğim :)
ben yiyeli yarım saat oldu ama fotoğrafını çekmedim neysepeki arada birşeyler yiyormusun?
bi salkim uzum yedim :)
az oldu ama temizlik yaptim bi baktim acikmisim :)
ogle yemeginden sonra yiyiyorum asil cikolata, kola, biskuvi kuru uzum findik ne varsa :)
sen de cek olmaz
ohhh maşallah afiyet olsun.. yarasın
tamam bundan sonra unutmazsam çekeyim hemen
ben yarışmaya katılmıyorum ama sizlerden ilham almak için sürekli takipteyimbi sorun olmazsa bende gördüğümü uygulamak istiyorum
niye katilmiyosun ki?
boyunu kilonu yaz sen de katil? nasilsa takiptesin
ya artık söylemekte sakınca görmüyorum benim psikolojik bir rahatsızlığım var 1 gün çok güzel yesem ertesi gün aynı olmayabiliyor her zaman uyamam gibi geliyor sadece tek bildiğim acil kilo almam lazım ama nasıl :/
canim ne olucak tabiki de paylasabilirsin rahatsizligini bu devirde hangimiz saglamiz ki :)
acil kilo almak istiyorsan her gun uyucaksin
uyumak eheheo da güzel ya ben hem kilo almam gerketiğinin bilincindeyim hemde kilo almaktan korkan biriyim ama yemekle alakası yok duygularla alakalı yaşamaktan korkmak ve takıntılar..
canım pelinim Kilo Almak İsteyenler ! topiğine gir bak orda pembiş bir kutucuk var diyorki +Yeni Konu Aç
oradan açacaksın
kilo alman gerektiginin bilincinde iken nasil kilo almaktan korkuyorsun onu anlayamadim?
anksiyete mi canim rahatsizligin?
sago cummm cok tesekkur ederim :) konu basligi dusuniyim bari hemen
canım pelinim Kilo Almak İsteyenler ! topiğine gir bak orda pembiş bir kutucuk var diyorki +Yeni Konu Aç
oradan açacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?