Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

o kompleksli kismimi ben anneme oluyorum kadincagiz sonra gidip tarihe bakiyor anliyor halimi :)
ama bu sefer yok ananemin yanina gitti Hatay a kendi kendime agliyorum arada ben de :)

anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah

...................

Son düzenleme:
kilo verdiyor pelinim aldırsa daha başka derdim neydi ama az kaldı çok çok 2 ay daha kullanırım ve biter
meyve yerim canım hemen şimdi

merak ettim de sormak istiyorum kullandığın ilaç neyle alakalı kilo aldırtmıyor demişsin ya anlayamadım neden kullanıyorsun zorunlu birşey mi? :/

Ne çok konuşmuşsunuz bee oku oku bitmedi
Bu aralar fazla yoğun olucam kızlar ara ara gelip bakıyorum ama Yeni başlık iyi olur ya ilk mesajda düzenleyebiliriz böylece kiloları. Yine bu sayfada olsun bence kilo almak isteyenlerde rahat olur bize özel
sabah dershanede sefil sefil bi tost yedim
geldim iki dilim börek yedim
bi saat sonra filan kumpir yicem
yine gelirim kuzularım muck

arada baktim profiline kesin bu bastan asagi okuyordur dedim yanilmamisim:)
Kim acsin konuyu? Ismi ne olsun soyle bakalim??
Tostun yanina da meyve suyu alsaydin ya da ayran??
ohh ben de supriz patates yapayim bi gun kumpir niyetine canim cekti

Son düzenleme:
arada baktim profiline kesin bu bastan asagi okuyordum dedim yanilmamisim:)
Kim acsin konuyu? Ismi ne olsun soyle bakalim??
Tostun yanina da meyve suyu alsaydin ya da ayran??
ohh ben de supriz patates yapayim bi gun kumpir niyetine canim cekti
allah çene vermiş size maşallah
canım bu aralar en çok sen girebiliyorsun nete sanırım sen aç istersen ilk mesaj düzenlenmiş olur böylece. sanada uyarsa tabiiki
çay aldım ama sıcak içemem ben soğumasını bekliyodum zil çaldı bi yudum aldım dilim yandı 4 sene sonra dershane kültürüne zille girip çıkmaya uyum sağlayamadım
akşam atıştırması yap onu canım ana yemek ye mutlaka

Nail acicam dun nute demis yeni konu ac diye bi yer var ama ben goremedim:26:
Isim ne olsun ki

Evet zil olayi garip olmustur :)

evet evet ben yemegin yanina garnitur gibi yapiyorum zaten :)

ben yiyeli yarım saat oldu ama fotoğrafını çekmedim neyse peki arada birşeyler yiyormusun?

bi salkim uzum yedim :)

az oldu ama temizlik yaptim bi baktim acikmisim :)

ogle yemeginden sonra yiyiyorum asil cikolata, kola, biskuvi kuru uzum findik ne varsa :)

sen de cek olmaz

bi salkim uzum yedim :)

az oldu ama temizlik yaptim bi baktim acikmisim :)

ogle yemeginden sonra yiyiyorum asil cikolata, kola, biskuvi kuru uzum findik ne varsa :)

sen de cek olmaz

ohhh maşallah afiyet olsun.. yarasın

tamam bundan sonra unutmazsam çekeyim hemen
ben yarışmaya katılmıyorum ama sizlerden ilham almak için sürekli takipteyim bi sorun olmazsa bende gördüğümü uygulamak istiyorum

niye katilmiyosun ki?

boyunu kilonu yaz sen de katil? nasilsa takiptesin

niye katilmiyosun ki?

boyunu kilonu yaz sen de katil? nasilsa takiptesin

ya artık söylemekte sakınca görmüyorum benim psikolojik bir rahatsızlığım var 1 gün çok güzel yesem ertesi gün aynı olmayabiliyor her zaman uyamam gibi geliyor sadece tek bildiğim acil kilo almam lazım ama nasıl :/

canim ne olucak tabiki de paylasabilirsin rahatsizligini bu devirde hangimiz saglamiz ki :)

acil kilo almak istiyorsan her gun uyucaksin

canim ne olucak tabiki de paylasabilirsin rahatsizligini bu devirde hangimiz saglamiz ki :)

acil kilo almak istiyorsan her gun uyucaksin

uyumak ehehe o da güzel ya ben hem kilo almam gerketiğinin bilincindeyim hemde kilo almaktan korkan biriyim ama yemekle alakası yok duygularla alakalı yaşamaktan korkmak ve takıntılar..

canım pelinim Kilo Almak İsteyenler ! topiğine gir bak orda pembiş bir kutucuk var diyorki +Yeni Konu Aç

oradan açacaksın

uyumak ehehe o da güzel ya ben hem kilo almam gerketiğinin bilincindeyim hemde kilo almaktan korkan biriyim ama yemekle alakası yok duygularla alakalı yaşamaktan korkmak ve takıntılar..

kilo alman gerektiginin bilincinde iken nasil kilo almaktan korkuyorsun onu anlayamadim?

anksiyete mi canim rahatsizligin?

sago cummm cok tesekkur ederim :) konu basligi dusuniyim bari hemen

ne demek tatlım rica ederim :))
-Kilo almak isteyen bayanların sohbet topiği
-güraypelin nute biradetlokum'un kilo alma serüveni

öfff aklımada bir şey gelmiyor ki :26:

canım pelinim Kilo Almak İsteyenler ! topiğine gir bak orda pembiş bir kutucuk var diyorki +Yeni Konu Aç

oradan açacaksın

ben kullandığınız ilacı merak ettim kilo aldırmıyor yazmışsın o nasıl oluyor? peki kullanmak zorundamısın ilacı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…