• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

o kompleksli kismimi ben anneme oluyorum kadincagiz sonra gidip tarihe bakiyor anliyor halimi :)
ama bu sefer yok ananemin yanina gitti Hatay a kendi kendime agliyorum arada ben de :)

anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah :42:

...................

Son düzenleme:
kilo verdiyor pelinim aldırsa daha başka derdim neydi :1::1: ama az kaldı çok çok 2 ay daha kullanırım ve biter
meyve yerim canım hemen şimdi :1:

merak ettim de sormak istiyorum kullandığın ilaç neyle alakalı kilo aldırtmıyor demişsin ya anlayamadım neden kullanıyorsun zorunlu birşey mi? :/

Ne çok konuşmuşsunuz bee :57:oku oku bitmedi :53:
Bu aralar fazla yoğun olucam kızlar ara ara gelip bakıyorum ama :21:Yeni başlık iyi olur ya ilk mesajda düzenleyebiliriz böylece kiloları. Yine bu sayfada olsun bence kilo almak isteyenlerde rahat olur bize özel :16:
sabah dershanede sefil sefil bi tost yedim :31:
geldim iki dilim börek yedim
bi saat sonra filan kumpir yicem
yine gelirim kuzularım muck :54:

Ne çok konuşmuşsunuz bee :57:oku oku bitmedi :53:
Bu aralar fazla yoğun olucam kızlar ara ara gelip bakıyorum ama :21:Yeni başlık iyi olur ya ilk mesajda düzenleyebiliriz böylece kiloları. Yine bu sayfada olsun bence kilo almak isteyenlerde rahat olur bize özel :16:
sabah dershanede sefil sefil bi tost yedim :31:
geldim iki dilim börek yedim
bi saat sonra filan kumpir yicem
yine gelirim kuzularım muck :54:

arada baktim profiline kesin bu bastan asagi okuyordur dedim yanilmamisim:):16:
Kim acsin konuyu? Ismi ne olsun soyle bakalim??
Tostun yanina da meyve suyu alsaydin ya da ayran??
ohh ben de supriz patates yapayim bi gun kumpir niyetine canim cekti :16:

Son düzenleme:
arada baktim profiline kesin bu bastan asagi okuyordum dedim yanilmamisim:):16:
Kim acsin konuyu? Ismi ne olsun soyle bakalim??
Tostun yanina da meyve suyu alsaydin ya da ayran??
ohh ben de supriz patates yapayim bi gun kumpir niyetine canim cekti :16:
allah çene vermiş size maşallah :9:
canım bu aralar en çok sen girebiliyorsun nete sanırım sen aç istersen ilk mesaj düzenlenmiş olur böylece. sanada uyarsa tabiiki :54:
çay aldım ama sıcak içemem ben soğumasını bekliyodum zil çaldı :1: bi yudum aldım dilim yandı :53: 4 sene sonra dershane kültürüne zille girip çıkmaya uyum sağlayamadım :31:
akşam atıştırması yap onu canım ana yemek ye mutlaka :54:

allah çene vermiş size maşallah :9:
canım bu aralar en çok sen girebiliyorsun nete sanırım sen aç istersen ilk mesaj düzenlenmiş olur böylece. sanada uyarsa tabiiki :54:
çay aldım ama sıcak içemem ben soğumasını bekliyodum zil çaldı :1: bi yudum aldım dilim yandı :53: 4 sene sonra dershane kültürüne zille girip çıkmaya uyum sağlayamadım :31:
akşam atıştırması yap onu canım ana yemek ye mutlaka :54:

:9::9::9:

Nail acicam dun nute demis yeni konu ac diye bi yer var ama ben goremedim:26:
Isim ne olsun ki:27:

Evet zil olayi garip olmustur :):9:

evet evet ben yemegin yanina garnitur gibi yapiyorum zaten :):8:

$image.jpg bu da öğle yemeğim :)

ben yiyeli yarım saat oldu ama fotoğrafını çekmedim neyse :D peki arada birşeyler yiyormusun?

bi salkim uzum yedim :)

az oldu ama temizlik yaptim bi baktim acikmisim :)

ogle yemeginden sonra yiyiyorum asil cikolata, kola, biskuvi kuru uzum findik ne varsa :)

sen de cek olmaz :10:

bi salkim uzum yedim :)

az oldu ama temizlik yaptim bi baktim acikmisim :)

ogle yemeginden sonra yiyiyorum asil cikolata, kola, biskuvi kuru uzum findik ne varsa :)

sen de cek olmaz :10:

ohhh maşallah afiyet olsun.. yarasın :D

tamam bundan sonra unutmazsam çekeyim hemen ;)
ben yarışmaya katılmıyorum ama sizlerden ilham almak için sürekli takipteyim ;) bi sorun olmazsa bende gördüğümü uygulamak istiyorum

ohhh maşallah afiyet olsun.. yarasın :D

tamam bundan sonra unutmazsam çekeyim hemen ;)
ben yarışmaya katılmıyorum ama sizlerden ilham almak için sürekli takipteyim ;) bi sorun olmazsa bende gördüğümü uygulamak istiyorum

niye katilmiyosun ki?

boyunu kilonu yaz sen de katil? nasilsa takiptesin :51:

niye katilmiyosun ki?

boyunu kilonu yaz sen de katil? nasilsa takiptesin :51:

ya artık söylemekte sakınca görmüyorum benim psikolojik bir rahatsızlığım var 1 gün çok güzel yesem ertesi gün aynı olmayabiliyor her zaman uyamam gibi geliyor sadece tek bildiğim acil kilo almam lazım ama nasıl :/

ya artık söylemekte sakınca görmüyorum benim psikolojik bir rahatsızlığım var 1 gün çok güzel yesem ertesi gün aynı olmayabiliyor her zaman uyamam gibi geliyor sadece tek bildiğim acil kilo almam lazım ama nasıl :/

canim ne olucak tabiki de paylasabilirsin rahatsizligini bu devirde hangimiz saglamiz ki :)

acil kilo almak istiyorsan her gun uyucaksin:21:

canim ne olucak tabiki de paylasabilirsin rahatsizligini bu devirde hangimiz saglamiz ki :)

acil kilo almak istiyorsan her gun uyucaksin:21:

uyumak ehehe :D :D o da güzel ya ben hem kilo almam gerketiğinin bilincindeyim hemde kilo almaktan korkan biriyim ama yemekle alakası yok duygularla alakalı yaşamaktan korkmak ve takıntılar.. :(

canım pelinim Kilo Almak İsteyenler ! topiğine gir bak orda pembiş bir kutucuk var diyorki +Yeni Konu Aç

oradan açacaksın

uyumak ehehe :D :D o da güzel ya ben hem kilo almam gerketiğinin bilincindeyim hemde kilo almaktan korkan biriyim ama yemekle alakası yok duygularla alakalı yaşamaktan korkmak ve takıntılar.. :(

kilo alman gerektiginin bilincinde iken nasil kilo almaktan korkuyorsun onu anlayamadim?

anksiyete mi canim rahatsizligin?

sago cummm cok tesekkur ederim :) konu basligi dusuniyim bari hemen:16:

ne demek tatlım rica ederim :))
-Kilo almak isteyen bayanların sohbet topiği
-güraypelin nute biradetlokum'un kilo alma serüveni

öfff aklımada bir şey gelmiyor ki :26:

Back