- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
hayır asla beğenmiyorum iskelete benziyorum aynı uzaylı gibiyim insan gibi görünmüyorum evden çıkmıyorum ama dediğim gibi bunun yemek ve kiloyla alakası yok duygular ve takıntılarla besleniyor bu hastalık algı bir kere bozuluyor toparlamak biraz güç :/ ve yiyeceklere takılmış durumdayım o sağlıksız şu çok tuzlu,şu çok tatlı,şu çok yağlı fasa fiso şeyler halbuki herşeye ihtiyacım var herşeyi yiyorum artık ama bi yerde tık duruyor yavaşlıyorum deli oluyorum yada dengeliyorum heralde istemsiz olarak
bence kendini beğenmiyor olman büyük bir adım sayılır benim de arkadaşımın ablası anoreksiya idi hem kusuyordu o düşün yerdi yerdi bir tabak yemeği 10 dk sonra gidip çıkarırdı sürekli zayıflamam lazım zayıflamam lazım şuraya bak popom büyüdü diyor ama hiç poposu yok aslında
sonra evliydi hamile kaldı doktor kilo almalısın bol bol ye dedi ama bu aksine kilo almaktan korktu hamilelikte ve rejim yaptı sonuç olarak bebeğini kaybetti sonra üzüntüden kendisini saldı aynaya bakmaz oldu ve öylece depresyon döneminde aldı kilo
kısacası canım insan kendi kendisini iyi eder, daha büyük sağlık sorunlarına sebep olmadan kendin zorla ye yemek bol kalorili şeylerle alırsın kilo
vee tabiki deee sen de burada bize katılacaksın canım itiraz yook