• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

seninki daha iddiali ders calisarak o kadar is :)

tabi yaparim :)

bu arada misirim bitti... simdi sira kola ile cikolatada :)

Guray dan simdi emir geldi bu ayin sonuna 48 i gorucekmisim :5:

amaan biracık mola verim bişicik olmaz :1:

afiyet bal olsın pelincim ee desene emir büyük yerden :1:

pelin biz neden geyik sohbetinden bi bölüm açıp ordan konuşmuyoruz :8:

benim çıkmam lazım canlarım ya yarın gelirim yine görüşürz esen kalın :1:

amaan biracık mola verim bişicik olmaz :1:

afiyet bal olsın pelincim ee desene emir büyük yerden :1:

pelin biz neden geyik sohbetinden bi bölüm açıp ordan konuşmuyoruz :8:

tabi canim mola ver :)

aynen canim aynen :)

evet ben de acalim bi konu diyorum, mirva nin basligi isgal ettik :) ama kilo alma ve geyik olsa olma mi :P

bende bilmiyorum ki senden güzel fikirler çıkıyo aslında ondan ddim sol üstte yeni konu aç diye bölüm var ben açarım da ne yazacağımı bilemedim :1:

hmmmm bilemedim ben de simdi azicik dusunelim sen ya da ben acalim o zmaan :)
kilo almaya iligli olursa da baslikta sen ben gozde oluruz konu sahipleri sonucta nerdeyse 9 aydir birlikte goturuyoruz bu isleri :)

Şurda 2 3 saat yoktum kaynamış buralar kızlar tavuk pilav yedim, üstüne de bi iki tatlı daha yedim, ayran içtim

Yeni başlık da iyi olur mirwa almış kiloları gitmiş galiba :1:

yaaa oyle kacirirsin iste :)

ama olsun yemek yemissin o surecte sen de :) afiyet bal olsunnn piti piti yag olsun :0

aslinda gelmisti bi ara uzun zamandir yok :)

burda hava cok soguk... kola ile cikolata alip gelmeye useniyorumm battaniyenin altindan cikip:52:

yaaa oyle kacirirsin iste :)

ama olsun yemek yemissin o surecte sen de :) afiyet bal olsunnn piti piti yag olsun :0

aslinda gelmisti bi ara uzun zamandir yok :)

burda hava cok soguk... kola ile cikolata alip gelmeye useniyorumm battaniyenin altindan cikip:52:

Burası da çok soğuk hesapta sonbahar bildiğin Ocak Şubat havası var... Benfındık yiyorum şu an kolayla :1:

$image.jpg kahvaltımmmmm :56:

bu gorduklerinden sadece kucuk bi parca ekmek kaldi ama minicik :52:

neden ki?

gerçekten imreniyorum ben yapamam yani beynim alsa midem almaz midem alsa gözüm,beynim kabul etmez karmaşık duygular yani :D cidden bravoo tebrikler uzun zamandır bu forumu takip ediyorum en başarılısı bence sensin hele birde yemeklerin resmini çekip paylaşıyorsun ya bende yeme isteği tavan yapıyor :))

Back