• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

gerçekten imreniyorum ben yapamam yani beynim alsa midem almaz midem alsa gözüm,beynim kabul etmez karmaşık duygular yani :D cidden bravoo tebrikler uzun zamandır bu forumu takip ediyorum en başarılısı bence sensin hele birde yemeklerin resmini çekip paylaşıyorsun ya bende yeme isteği tavan yapıyor :))

:) isteyince oluyor emin ol once 2 kasik arttir yediklerini sonra gerisi geliyor :)

bi de onerim olucak sabah kahvaltidan 1 saat sona falan salca ekmek ye( aci yiyebiliyorsan tabi acayip istah aciyor :)

ben 4ogun yemege basladim :) midem genisledi sanirim..

simdi de ocaga taze fasulye koydum bakalim guzel olucak mi :)

yine paylasirim oglene yeter ki istahiniz acilsin :16:

:) isteyince oluyor emin ol once 2 kasik arttir yediklerini sonra gerisi geliyor :)

bi de onerim olucak sabah kahvaltidan 1 saat sona falan salca ekmek ye( aci yiyebiliyorsan tabi acayip istah aciyor :)

Ohhh hatun döktürmüş yine ama taze fasulye hiç sevmem canım :19: annem hep yanında birşey yapar ben yiyeyim diye :9:

acıyı coook severim tamam canim dediklerini dikkate alicam :-) valla annemde işe gitmeden dolma yapti mis gibi kokuyo bende yogurtla ondan yerim sende fasulyenin yanina pilav yapabilirsin eger seviyorsan ben cok severimde fasulye falan ;-)

acıyı coook severim tamam canim dediklerini dikkate alicam :-) valla annemde işe gitmeden dolma yapti mis gibi kokuyo bende yogurtla ondan yerim sende fasulyenin yanina pilav yapabilirsin eger seviyorsan ben cok severimde fasulye falan ;-)

evet pilav vardi evde dunden ondan taze fasulye yapayim dedim ben de o ikiliye bayiliyorum yanina da sogan ya da kasik salata:52:

iyi dedin yarin da dolma yapayim bari :16:

evet pilav vardi evde dunden ondan taze fasulye yapayim dedim ben de o ikiliye bayiliyorum yanina da sogan ya da kasik salata:52:

iyi dedin yarin da dolma yapayim bari :16:

birde birşey sormak istiyorum sen bu kadar iştahla gerçekten mükemmel bir şekilde yiyorsun peki işe yarıyormu kilo alıyor musun? ha bide en çok sevdiğin yiyecekler neler ? :DD

birde birşey sormak istiyorum sen bu kadar iştahla gerçekten mükemmel bir şekilde yiyorsun peki işe yarıyormu kilo alıyor musun? ha bide en çok sevdiğin yiyecekler neler ? :DD

benim istahta sikinti olmadi simdiye kadar ortaokuldan beri derler dunyayi yiyiyorsun diye :)

ama donem donem sikintilar yasadigimda yemeden icmeden kesilmekten ziyade, yediklerim normal ogunlerim olur zevk almam yediklerimden yaramiyor bi anda kilo veriyorum.. cok sukur atlattim bu aralar kendime gelmeye basladim :)

sali gunu tartilicaz ama ben daha bi hafta olmadan 700-800 gram almisim sanirim tam kilomu sali gunuyazicam :)

kisin yine boyle istikrarli bi sekilde yedim sikintim olmadan once, 4-5 ayda 43-44 lerden 49 lari gormustum :)

insallah yine olucam inaniyorum :)

agustos sonu tez savunmami verirken 43 kiloya kadar dusmustum, simdi gecen hafta 45 tim ama sali gunu 45 de olmucam :)

cok yemek ayirt etmem, sevmedigim bisise de yanina sarimsakli yogurt, soganli salata koydun mu onu da yerim :)

en sevdigim meyve anladigin uzere kavun :) meshurdur kavun yemelerim, yazin gunde bi kavun yerim ( cok buyuk degil tabi:)

yemek de patates in her turlusu, ben bi de cok etcilim :) kirmizi et hastasiyim :)

ama barbunya da en sevdigim sebze yemeklerinden :)

kahvaltıda pek bişey yiyemedim midem bulandı nutella yedim şimdi cips yedim cips komasına gircem yakında bir saat sonra falan makarna yerim herhalde akşamada Allah kerim bakalım :1::1:

kahvaltıda pek bişey yiyemedim midem bulandı nutella yedim şimdi cips yedim cips komasına gircem yakında bir saat sonra falan makarna yerim herhalde akşamada Allah kerim bakalım :1::1:

niye miden bulaniyor bakiyim ???

benim de biraz bulandi regl olucam diye o da.. hemen kalktim sevdigim seyi yaptim kahvaltida :)

cips yeme bu kadar canim cekiyor :) ama sivilce yapiyor yemiyorum, cok az yagli misir patlatiyorm daha masum diye :)

makarnanin yaninda bisiler bul olmaz tek makarna az :) hani bunun ara ogunu ????

niye miden bulaniyor bakiyim ???

benim de biraz bulandi regl olucam diye o da.. hemen kalktim sevdigim seyi yaptim kahvaltida :)

cips yeme bu kadar canim cekiyor :) ama sivilce yapiyor yemiyorum, cok az yagli misir patlatiyorm daha masum diye :)

makarnanin yaninda bisiler bul olmaz tek makarna az :) hani bunun ara ogunu ????

ara öğün takılmıyorum ben yoksa öğlene bişey yiyemem öyle dengem bozulur :1::1::1::1:
makarnanın yannda işte ne bulursam yiycem annem evde değil bende makarna yapabilirim ancak :1: mantı çorba revani yerim
ben sivilce tedavisi görüyorum diye umrumda değil nasıl olsa yağları yakıyor diyorum ama yanlış yapıyorum yememem lazım
ben ilaca biraz ara verdim kilo aldım sanırım bu ilaçtan dolayı ama tekrar başladım ilaca

$gnbld.jpg bu konuda su dortluyu ozlemisim bir arada gormeyi :)

ara öğün takılmıyorum ben yoksa öğlene bişey yiyemem öyle dengem bozulur :1::1::1::1:
makarnanın yannda işte ne bulursam yiycem annem evde değil bende makarna yapabilirim ancak :1: mantı çorba revani yerim
ben sivilce tedavisi görüyorum diye umrumda değil nasıl olsa yağları yakıyor diyorum ama yanlış yapıyorum yememem lazım
ben ilaca biraz ara verdim kilo aldım sanırım bu ilaçtan dolayı ama tekrar başladım ilaca

en azindan bi meyve sart ;)

simdi ilac kilo mu yapiyor yoksa verdiriyor mu anlamadim :) :1:

dikkat etmen lazim tahmin ettigim ilac ise benim arkadas da kullandi biraz dikkat ediyordu sanirim:15:

en azindan bi meyve sart ;)

simdi ilac kilo mu yapiyor yoksa verdiriyor mu anlamadim :) :1:

dikkat etmen lazim tahmin ettigim ilac ise benim arkadas da kullandi biraz dikkat ediyordu sanirim:15:

kilo verdiyor pelinim aldırsa daha başka derdim neydi :1::1: ama az kaldı çok çok 2 ay daha kullanırım ve biter
meyve yerim canım hemen şimdi :1:

sorma ben de aglak bisi oldum ciktim ama regl olucam ona yoruyorum :):)

regl olunca benimde bütün sistem çöküyor agresif kompleksli bir insan oluyorum :1::1: off of gideyim ben ders çalışmam lazım sınava tekrar gireceğim pelin ygs ye yani o yüzden çok çalışmam gerekiyor elimden geldiğince yazarım ama kk ya giremediğim zamanlar affedin beni olur mu hem okulun derslerine hemde ygs ye çalışıyorum :14:

regl olunca benimde bütün sistem çöküyor agresif kompleksli bir insan oluyorum :1::1: off of gideyim ben ders çalışmam lazım sınava tekrar gireceğim pelin ygs ye yani o yüzden çok çalışmam gerekiyor elimden geldiğince yazarım ama kk ya giremediğim zamanlar affedin beni olur mu hem okulun derslerine hemde ygs ye çalışıyorum :14:

o kompleksli kismimi ben anneme oluyorum kadincagiz sonra gidip tarihe bakiyor anliyor halimi :)
ama bu sefer yok ananemin yanina gitti Hatay a kendi kendime agliyorum arada ben de :)

anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah :42:

o kompleksli kismimi ben anneme oluyorum kadincagiz sonra gidip tarihe bakiyor anliyor halimi :)
ama bu sefer yok ananemin yanina gitti Hatay a kendi kendime agliyorum arada ben de :)

anladim canim hakkinda hayirlisi olsun insallah :42:

hepimizin hakkında hayırlısı olsun hadi kaçtım ben sonra yine gelirim :16::16:

Back