Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Kızlar geleneksel salıya yani kantar gününe :) az kaldı bu hafta kilo alDım demek istyrıum size gayretliym yani :)

Son düzenleme:
Kızlar geleneksel salıya yani kantar gününe :) az kaldı bu hafta kilo alDım demek istyrıum size gayretliym yani :)

ben de geleneksel salı günlerine katılmak istiyorum. 2 gündür pekmez içmeye başladım yarım çay bardağı. üstüne koca bardak su içiorumn. boyum 170 kilom 46 çok zayıfımmmmmm neler yiyor içiyorsunuz ne iştah açıyorrr 10 kilo alsam göbek atıcam

Kızlar şimdiden bibucuk kilo almışım:)) çok mutluyum ben ekstra bişey yapmıyorum bol bol ara öğünler yarattım kendime boğazınızı boş bırakmayın anacım:))

Selam canım bende dün katıldım yasım 24 163 boy 46 kiloyum 3 4 kilo alsam yeter bana senin kaç peki?

slm cnm.bende 23 yaşında 170 boy 54 kiloyum.bende kilo almayı bir ara kafaya koymuştum ama giyinince vazgeçiyorum kilodan falan herkes almamamı bu halimin bana çok yakıştığını söylüyor bende aynada görünce kendimi gerçekten vazgeçiyorum :) ve şuan kilo fln almak istemiyorum he illa alcaksamda 56 yı fln geçmesin mümkünse
sende çok zayıf değilsin ama..

slm bende kilo almaktan muzdaribim yarışmaya katılmak isterim ama benimde metabolizma sorunum var ve iştah sıfır bilmem ne yapıcam

Meraba bende katılmak istiyorum 1.59 boy 44-45 kg arası gidip geliyorum 16 yaşındayım fakat siz ne yapıyorsunuz kilo almak için ? ara öğün mü yoksa artı yiyecekler mi yazarsanız sevinirim :)

Meraba bende katılmak istiyorum 1.59 boy 44-45 kg arası gidip geliyorum 16 yaşındayım fakat siz ne yapıyorsunuz kilo almak için ? ara öğün mü yoksa artı yiyecekler mi yazarsanız sevinirim :)

Ben ogunlerimi normal yiyodum ara öğünleri yavaş yavaş arttırıyordum. Yemekten yarım saat sonra fındık fıstık badem veya yoğurt yiyorum. Ama ay ben bunu nası yicem hic canım istemiyo diye düşünme. Gelsin kilolar diye yemek lazım :)

İstahin cok kapaliysa pekmez öneririm günde bir kasık bile iştah acar.

Bu sekilde midem büyüdü biraz ana öğünlerde daha fazla yemeye başladım :) durmadan agzima bise atiyorum su icmeye gidip bi kurabiye atiyorum agzima :) hatta o kadar alıştı ki midem gurulduyo 3 saat bise yemesem :)

kızlar sızlerı hasetle ve kıskanclıkla okudum ıtıraf edıyorum bız dıyet grubunda 1 kılo verecek dıye ne terler akıtıyoz sızde alacaz dıye.sız gelın benm yanıma kılo almanın kıtabını yazarsınız vallahı ne deyım ıns kılo alırsınız bız gruplarda zayıflama yarısması yaptıgımız ıcın ıns kıloları verırız cumlesıne ole alısıgızkı ıns kılo alırsın deyınce yadırgadım sık sık ve az az yemekı bızım parolamız sızde tam tersı sık sık ve cok cok yıyın pekmez yıyın pılava dayanın pılav ekmek yıyın.profterol baklava yıyın oyyyy dıyetımden edecenız benı

ve şöyle de bir şey var minyonum ben acaba kilo aldığımda göğüslerde de büyüme olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…