Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

muz dedinde dur ben onun üstüne muz dilimleri keseyim sana da göndersem burdan ne güzel olur

paylaş canımcım ya güzel oluyo insanın yiyesi geliyo valla

şekerli yoğurt pek hoşuma gitmiyo ama :/ piskevüte devam bence

hadi ya gözdeyi bilmiyordum burçdaşım dmek aay ben terazi arkim var çok da iyi anlaşırım o yüzden kaynaştım senle demek ;:))

bak ay burcunu bilmiyordum dur onu da araştıriim

nutecim ben buralardaydım takipteydim sizi bir tek yorum yapmıyordum işte ki yakalamışsınız sizde
tembellik yapıyım dedim biraz zaten en son kilo almadığım için sinirlendim terkettim buraları

eee bizden kaçar mı hiiç sen kaçarsın biz kovalarız ona göre sinirlenmek yok canımcım hepimiz birlikte başarıcaz yoksa nee için burdayız

bende balık burcuyum yükselenim akreptir

benim bi tane balik arkidisim var cooook severim kendisini :) Emel co' m dur kendisine burdan sevgiler
o yuzden balikkari severim :)

demek cikolataliymis :) cek de bi foto paylas canimiz ceksin, sonra bi de alak yiyek :)

bi basla da sonra devam edersin canimcim :):)

evet cok sasirmistim hic semem ben akrep kizlarini bak ya demek sevilesi olanlari da varmis :)

bende balık burcuyum yükselenim akreptir

bak balım ne diyo balık burcu için...
Her konuda en iyi olmayı arzu ederler. Bunu sağlamak için de ellerinden gelen çabayı gösterirler.
Aşk balık kadınları için olmazsa olmaz bir öneme sahiptir. Neşeli ve sempatik halleri ile erkekler tarafından hemen beğenilirler. Son derece çekici ve hoş bir mizaca sahiptirler. İlişkilerinde son derece özverilidirler. Gerçek aşk için yapamayacakları fedakarlık yoktur.

ben daha bişey demiyorum kuzum.balık kadını cesaretliymiş demekki...aşk için her fedakarlığı yaparlarmış...
kız sen bu kadar azimli bir balık burcusun bak yörünge kaydı sen halen balıksın özelliklerine sahip çıııııııkkkkk

demek cikolataliymis :) cek de bi foto paylas canimiz ceksin, sonra bi de alak yiyek :)

bi basla da sonra devam edersin canimcim :):)

evet cok sasirmistim hic semem ben akrep kizlarini bak ya demek sevilesi olanlari da varmis :)

buna benzer diyim

olmaz mıı akrepler bir tanedir bende balıklarla anlaşamam ama sago hariç

balıklar iyidir ya valla duygusal oldukları için karşısındakilern duygularına çok önem verirler ve önemsedikleri insanları kırmamak için çabalarlar resmen aman ne yazdım bea

evett öyle başarıcaz inşallah cipsimi yiyorum şuanda

ben de koca legen patlamis misiri bitirmek uzereyim size laf yetistirirken :79:

Eki Görüntüle 823128 buna benzer diyim

olmaz mıı akrepler bir tanedir bende balıklarla anlaşamam ama sago hariç

himmmm guzelmis :) bi gun de tramisu yapayim paylasayim meshurdur tramisum:):)

balıklar iyidir ya valla duygusal oldukları için karşısındakilern duygularına çok önem verirler ve önemsedikleri insanları kırmamak için çabalarlar resmen aman ne yazdım bea

canim dogru yazdin ama cidden karsisindakinin duygularina cok onem veriyorlar yasadim gordum :)

hoşgeldin canımmmmmm
valla güzel demiş hiç birini kendimde göremesemde ama artık o eski sago yok olacak yeni sago geldi

hoşgeldin canımmmmmm
valla güzel demiş hiç birini kendimde göremesemde ama artık o eski sago yok olacak yeni sago geldi

hoşbuldum balım çıkmadan yazını gördümde şöyle bir eklenti yapiim dedim:111:süpersin işte budur yörünge değişti burcun değişmedi ama sen değiştin bu kadar işteee yuppppyyyyy

Son düzenleme:
hoşbuldum balım çıkmadan yazını gördümde şöyle bir eklenti yapiim dedim:111:süpersin işte budur yörünge değişti burcun değişmedi ama sen değiştin bu kadar işteee yuppppyyyyy

çıkıyormusun neyse sonra görüşürüz inşallah :)) çok teşekkür ederim konuşmak iyi geldi
birde şey sorcaktım şimdi yörünge değiştiya sen artık boğa burcumusun canım :26:

evet pelinim çok seviyorum kendimi ya Allah iyiliğimizi versin

anaa ciddimi benim en yakın arkilerim kardeşim akreptir ve çok iyi anlaşırız nutecim niye böyle oldu aceba

2 kişi tanıdım ikisinden de elentirik alamadım kimyamız tutmadı diyim bilemiyorum belki ben kötü balıklarla karşılaştım bilirsin herşeyin iyisi ve kötüsü vardır işte

2 kişi tanıdım ikisinden de elentirik alamadım kimyamız tutmadı diyim bilemiyorum belki ben kötü balıklarla karşılaştım bilirsin herşeyin iyisi ve kötüsü vardır işte

aynen canım burçla ilgisi yok kötü insan kötüdür sana kötüleri denk gelmiş demek
kilocuklarınız ne durumda kuzular :26:

Eki Görüntüle 820069 listemizin yeni kilolarimiz eklenmis hali

Yarismamiza kurallar da koymayi dusundum tabi siz de uymak isterseniz

1- Bildigimiz gibi her sali aksam saatlerinde gelip yaziyoruz kilolarimizi
2- Her gun ne yedigimizin raporunu gun icinde herhangi bi saatte gelip buraya yazarak birbirimizi daha cok sevklendirecegimizi dusunuyorum, hatta bu resimlerle de taclandirilabilir
3- Tarti gunu kilo alamayan ya da vermis olan kisi icin, cezayi birincimiz vericek, ceza ortalama olarak en az 500 kalori olacak
(gun ici tuketilmesi gereken ogunler haricinde )
4-Hafta iclerinde gunde 3 ogun yemek sart. Yok sabah canim bisi istemedi, vay efendim midem bulandi cik kabul etmiyoruz illa ki o mideye kahvalti girecek
5- Her sabah kahvaltidan once ya da sonra 2 kasik pekmez icilecek :79:
6- Okullariniz, dersleriniz oldugu icin gun icindeki ara ogunlere pek karisamiciiim FAKAT, aksam yemekten sonra 1 porsiyon meyve ve abur cubur (kuruyemis, patlamis misir olabilir) kesinlikle bunlar yenilecek.
7- Uyumadan once de balli sut, sekerli yogurt, cicibebe sut bu 3 luden herhangi biri tuketilmeden uyumak yok

Yarismaci arkidislerime sevgiler

[/QUOTE]

bu durumdayiz canim sagocum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…