Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

deneyim etkisini görürsem bilgilendiricem seni canım :))

geçmiş olsun canım çok üzüldüm iyileşirsin hemen inşallah

baktim ben canim icinde yaziyor yetiskinler gunde 3 tane alabiliyor yaziyor:) Doktor oyle dediyse oyle yap sen hic zararini gormedim ben 5 gundur iciyorum :

Öyle yapayım madem canım yarın tartılıcaz ya sürekli yemek yiyeyim diyorum kendime iyi oldu bu beraberce kilo alma maratonu

Öyle yapayım madem canım yarın tartılıcaz ya sürekli yemek yiyeyim diyorum kendime iyi oldu bu beraberce kilo alma maratonu

ondan yapiyoruz ya zaten :)
Ben de ayniyim surekli yeme mod :)
Sabah erken etmeye calisiyorum kahvaltimi, 1-1.5 saat sonrasinda kendime salca ekmek ogunu koydum gunde 4 ogune ciktim :)

Kilo almayana ceza var yarin

bu hafta performansım çok kötü olduğu için gayet makul cezalar aklıma gelir
kilo vermiş olabilirim

ama olmaz ki gözdecim ayrıcalık yok kimseye hem dur bakalım belki bizden iyisindir

hihihhi gun geldi devran dondu

senin cezani da nute verir

saka bi yana canimcim hemen on yargili olma belki de almissindir belli olmaz bu isler bi 18 saat ac kaldin diye oyle dusunme

ama olmaz ki gözdecim ayrıcalık yok kimseye hem dur bakalım belki bizden iyisindir

hihihhi gun geldi devran dondu

senin cezani da nute verir

saka bi yana canimcim hemen on yargili olma belki de almissindir belli olmaz bu isler bi 18 saat ac kaldin diye oyle dusunme
valla hiç umudum yok
kendi cezamı şimdiden veriyorum bi kase puding
4-5 gündür düzgün bişe yemedim desem yeridir kesin zayıfladım o yüzden şimdi paşa paşa cezamı çekecem bi kase pudingcik cezam

valla hiç umudum yok
kendi cezamı şimdiden veriyorum bi kase puding
4-5 gündür düzgün bişe yemedim desem yeridir kesin zayıfladım o yüzden şimdi paşa paşa cezamı çekecem bi kase pudingcik cezam

olmaz 1 kase az 2 kase yiceksin

onden konusmiyim ben de en iyisi vermemisimdir ama almamisimdir da

aksama gorusucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…