• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

sabah kızartma ekmek reçel yedim ....

ohhh afuyet bal olsun nute cum :) :21:

ben de yarim ekmekle peynir, recel yedim bol bol :) :16:

ustune bi avuc findik :10:

2 kasik pekmezle bi bardak su :ssz:

simdi de yarima yakin ekmege aci salca surdum yedim (sanirim oburlukta son nokta bu olsa gerek:) :33:

hafif bi aclik soz konusu :27:

ohhh afuyet bal olsun nute cum :) :21:

ben de yarim ekmekle peynir, recel yedim bol bol :) :16:

ustune bi avuc findik :10:

2 kasik pekmezle bi bardak su :ssz:

simdi de yarima yakin ekmege aci salca surdum yedim (sanirim oburlukta son nokta bu olsa gerek:) :33:

hafif bi aclik soz konusu :27:

oh oh sana da afiyet şeker olsun pelinim :)

ben de derse oturdğumda kuruyemiişlerimi ve fantamı alırım birazdan önüme :56:

haa pekmez de var tabi onu unutmamak lazım :21:

ne ne ne açlık mı pes pelincim pes ettim şu an karşında :1:

oh oh sana da afiyet şeker olsun pelinim :)

ben de derse oturdğumda kuruyemiişlerimi ve fantamı alırım birazdan önüme :56:

haa pekmez de var tabi onu unutmamak lazım :21:

ne ne ne açlık mı pes pelincim pes ettim şu an karşında :1:

tabiki de kuruyemissiz, fantasiz, abur cubursuz bir masa dusunulemez bakiniz pelin' in masasi tarih 2 ay onceyi gosterirken :P

evet pekmez onemli

dun gorucektin beni nute cum :)

sabah kahvaltida gevrek, arada findik meyve, oglen corba fasulye 2 dilim ekmek, 6 tane findikli lokum sanki o kadar yemegi yememis gibi arkadasimla gidip bi de ceyrek ekmek et doner yedim eslik etmek icin baska bi amacim yoktu :P
bi de geldim eve yarim ekmege yine salca surdum yedim hemen uyudum ustune de:52:

tabiki de kuruyemissiz, fantasiz, abur cubursuz bir masa dusunulemez bakiniz pelin' in masasi tarih 2 ay onceyi gosterirken :P

evet pekmez onemli

dun gorucektin beni nute cum :)

sabah kahvaltida gevrek, arada findik meyve, oglen corba fasulye 2 dilim ekmek, 6 tane findikli lokum sanki o kadar yemegi yememis gibi arkadasimla gidip bi de ceyrek ekmek et doner yedim eslik etmek icin baska bi amacim yoktu :P
bi de geldim eve yarim ekmege yine salca surdum yedim hemen uyudum ustune de:52:

zaten hayranım senin o masana kıskandım bende aynı şekilde yapıyorum :1:

maşallah sana :nazar: e gel beni de ye desem yeridir :1: hep böyle devam pelinim iştah kesilmesinde o çok önemli yoksa kilolar nasıl gelir :) gelsin kilolar gitmesin iştahlaaaar :52:

zaten hayranım senin o masana kıskandım bende aynı şekilde yapıyorum :1:

maşallah sana :nazar: e gel beni de ye desem yeridir :1: hep böyle devam pelinim iştah kesilmesinde o çok önemli yoksa kilolar nasıl gelir :) gelsin kilolar gitmesin iştahlaaaar :52:

yap yap sen de yap :) :23:
ben de artik kitap okurken yemeye calisiyorum :)
:27:

insallah nute cum insallah hep boyle yesek kesin aliriz kilocuklari :)
:52:

yap yap sen de yap :) :23:
ben de artik kitap okurken yemeye calisiyorum :)
:27:

insallah nute cum insallah hep boyle yesek kesin aliriz kilocuklari :)
:52:

ay pelin dün komşu geldi kilo almışsın demedi mii ben bi mutlu oldum sorma ya giydiğinin yakışması kadar güzel bişi yok :16:

ay pelin dün komşu geldi kilo almışsın demedi mii ben bi mutlu oldum sorma ya giydiğinin yakışması kadar güzel bişi yok :16:

cok mutlu oldum nute cum :) :21:
darisi hepimizin basina :)
:54:

bana da yuzun toplanmis biraz dedi eveli gun komsu ben de ona bi sevindim :)
:49:
ama temkinliyim :) kilomda bi degisiklik yok ama hafif toplanmis olabilir yuzum dedim :)
:51:

cok mutlu oldum nute cum :) :21:
darisi hepimizin basina :)
:54:

bana da yuzun toplanmis biraz dedi eveli gun komsu ben de ona bi sevindim :)
:49:
ama temkinliyim :) kilomda bi degisiklik yok ama hafif toplanmis olabilir yuzum dedim :)
:51:

amin cnm :) bende sevindim senin adına :54:
aynen bende vericem diye çok korkoyorum ama dikkat etmek gerek sürekli :)

Hiçbir şey yememe isteği hala devam ediyor ama zorluyorum kendimi kahvaltıda 1 tost bolca peynir domates reçel yedim çay içtim öğlen ekmek arası hazırladım kendime antibiyotik içtiğimden sırf karnımı doyurmak için :( şimdi de ikram bisküvi ile beraber kahve içiyorum
Bir de arada şeftali yedim her gün en azından bir tane meyve yemee çalışıyorumm akşama da lahmacun söyleyeceklerimi bizimkiler ayıptır söylemesi herhalde iyi yerimmm :56: :9:

Son düzenleme:
bende mısır kuruyemiş falan yedim şimdi yemek yiycem sora kek çaklıt vs vs gelsin atıştırmalıklar :56:

$images.jpg bundan istiyorumm :56:

Merhaba kızlar biraz geç oldu ama bende katılmak istiyorum kilo almak isteyen kızların grubuna :) 21 yaşındayım, 1.64 boy ve en son tartığımda kendimi 48 KL idim. Kadınlar klubünde görmüş olduğum kilo aldırıcı diyetler ve kilo almak isteyenleri görünce mutlu oldum ve bende bu kervana dahil olmak istedim :)

Back