Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Yya banada yardımcı olun
bundan ıkı ay once 47ydim bi işe girdim hiç yerimde durmuorum smdi 45im.
Boyum 163 kilom 45 ideal kiloma 8 kilo var 5 alsam bile kurtarrım. Ne yiim napıyım kızlar banada akıl verin fizik düzgün ama belli etcek kilo yok .s

evlendiğimde 43 kiloydum şimdi 64 keşke 43e dönsem zayıf olmak daha iyi pantolon giyince kocaman bir popo ve göbek hiç hoş durmuyo

vayyyy canınaaa

ay bende 43'üm, yeni evliyim ama o kadar kilo almak istemem :26: üstelik boyum da kısa.. 158 :26:

ben 5 ayda aldım bu kiloyu ama daha öncede yazmıştım buraya ilk iki ay çok yavaş aldım. sonra hızlanmaya başladı.ben öncelikle herşeyi düzene soktum bi gün bile aksatmamaya çalıştım.sabah kahvaltıyı sağlam yapıyorum ama gün içinde kendimi zorlamıyorum. akşam yemeği yedikten sonra bi kase şekerli yoğurt yiyorum bi yarım yada bi saat sonra. ondan sonra cay khave fln yanında biraz atıştırmalık bişeyler yiyorum. sonra bi kase daha yoğurt hazırlyıp yiyorum. ardından elma armut mandalin yiyorum ama elmayı kesin yiyorum. bide uyumadan önce 5 6 yemek kaşığı keçiboyunuzu pekmezi içiyorum:) ben bu sistemi kendim uydurdum bende işe yaradı ama sizde nasıl olur bilmiyırum şekerli yoğurdun zararı olabilirmi sizlere onuda bilmiyorum.pekmez hiç sevmezdim bi çay kaşığını tiksinerek içerdim ama şimdi çok alıştım. daha önce mama yı feln denedim ama 2 ay feln deneyip bıraktım bu hap şeklinde olanlardan almıştım bi kutu bitirmeden bıraktım çümkü hiçbir işe yaramdığını düşündüm:) öyle işte:)

kızlar utanıyorum hiç kilo alamadım 52 oldum 52.400 ken ben napıcam ya cok bunaldım

yaw kızmayın ama sizde hiç girmiyorsunuz sayfaya ama:) ben geliyorum bakıyorum kimse yok gidiyorum:) niye böyle birlik destek feln olunmuyor ki:)

bebe bisküvisinden gerçekten sıkıldm bir hafta hopdudunun tarifini uygulıcam kaç haftadır 44üm inşallah bu kez olur

Salı gunu sehir disindaydim baska tartıda tartilmak istemedim. Bu sabah tartildigimda 52 geldim ^.^
Evde olmayınca dışardan yedim sürekli o yüzden almis olabilirim ama korumaya caliscam salı gunu yeniden bakalım kiloya bebekler

Son düzenleme:
3. koliye başlıyorum bebe bisküvisinde 1200 gram 1 kolisi ....2 kilo aldım kaldım
keyfim kacıyo daha cok almam gerek ama ben cok yiyemiyorum kalori bombası şeyler yemem gerek az yer tutan ama çok kalorisi olan artık yardım isteyenler değil çözüm bilenler yazsın lütfen buraya. herkeste faydalansın

Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 34 bedenim 36 beden olmak istiyorum tek isteğim bu 45 46 47 değişiyor kilom sürekli ama ne 44 oluyorum ne 48 hep aynı oranda değişiyor boyum 1.63 bu arada. Bide sorun su ben yemek yiediği halde kilo alamayanlarda değilim yemek yiyemiyorum zorluyorum kendimi ağlayarak yediğim bile oluyor. Hiç yemesem aklıma gelmez ama sırf saglık acısından zorluyorum işte banada destek olun kızlar cvplarınızı bekliyorum

gece yatarken cici bebe süt takviyesi yap.yapamıyorum deme kız bak kırarım bacaklarını zaten cok gerginim ona göreeekalorisi yüksek canga var onuda al günde 2 tane ye kesin .bozada kilo aldırıyor bimden al 2 bardakta ondan.bunlarla bi başla bakalım madem yemk yiyemiyosun ek takviyelere yani bunlara agırlık vereceksin birde yemekten sonra 2 bardak su iç her yemekten snra mideyi genişletyor aclık hissi veriyor .ama unutma 1 tanesini 1 kere aksatınca bütün yaptıgın boşa gidiyo haberin olsun bylede saçma bi durum var ama napcan gayret edin kıslarımmm

1 tatlı kaşıgı tepeleme fındık ezmesi 200 kalori bugün aldım bimden peripella başladım bile bol şans ama eski arkadaşlar kayboldular galiba

1 tatlı kaşıgı tepeleme fındık ezmesi 200 kalori bugün aldım bimden peripella başladım bile bol şans ama eski arkadaşlar kayboldular galiba

mirwa iştahım çok güzel açılmıştı ama hasta oldum boğazım çok kötü iki gündür çorbadan başka bişe yemiyorum
aldığımda gidecek of moralim çok bozuk
karnım gurulduyo resmen ama yiyemiyorum

her vakitte bir tk yesek 1000 kalori olur o zaman hemen bime gitmeliyimm bu arada hala hala hala 44üm

4-5 gündür aksatmadan bebe bisküvisini yiyorum bir de yemeklerle birlikte su içmeyince şişkinlik olmuyor. İştahımın açıldığını hissediyorum umarım psikolojik değildir de kilo alırım :26:

Kizlar slm.yasiniz boyunuz kilonuz ve olculeriniz nedir?araniza yeni katiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…