• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

sabah 2ser kasık bal pekmez recel.
kibrt kutusu peynır
yag
4 dılım ekmek.
1b süt 5 tane zeytın

ara 2 adet meyve

öğlen 1kase corba 1 tabak sebze yemegı 1 abak pılav ya da makarna
2 dılım ekmek

ara 1kase sutlu tatlı. (ama ben 1 bardak sekerli süt icerdım aynı hesap yani)
aksam: oglen ki menünün aynısı
2 dılım ekmek yıne

gece 1kıbrt kutusu beyaz peynır ve 2 dılım ekmek 2 adet meyve.

kızlar bu listeyi uygulayın (EĞER KANSIZLIK SORUNUNUZ YOKSA) kesin kilo alacaksınız
sizi çok iyi anlıyorum
ben bu yazdıklarından daha da fazla yiyorum ama metabolizmam ne kadar çok hızlı çalışıyosa kilo olarak dönmüyor.. hayatımda hiç 50 kilo olmadım :)

çok kararsızım suan 51 oldum ama herkes çok iyi olduğumu söylüyor daha fazla alma diyorlar ama bende 53 ü görüp biraz azaltıcam bazı seyleri:)

cnm bende 25 yaşındayım 160 boyunda 57 kilodayım benim için imkansız birşeydi bu ne iştahım ne yemek görecek halim vardı bir öğünü atlasam anında 2-3 kilo kaybediyordum 42-45 kilodan 57ye yükseldim.ne mi yaptım önce doktora gidip hormonlarıma baktırdım troidlerimde problem çıktı tedavi oldum bu arada ne zaman iştahım açılır gibi olsa yemeklere yüklendim ekmek yemek için zorladım kendimi bir kaç lokmadan sonra ekmek yiyemez midem bulanır çıkaracak gibi olurdum ama kendimi telkin ederek bu kalan lokmalarımıda bitirecem dedim hep kendime ve böylece kuş midesi kadar olan midem büyümüş oldu:9: zaten gerisi geldi cnm ne kadar sağlıklı bilmem ama (gerçi fast food tüketin sürekli tatlı yiyin çikolata yiyin diyenlerden daha iyi bir yöntem ) makarnayla pilavla ekmek yedim şimdi kestim tabi ideal kiloma ulaştığım için akşamları 2 dilim ekmeği geçmiyorum.kesinlikle abur cuburla beslenip enerji alacam o enerji kiloya dönüşecek gibi saçma sapan düşüncelere kapılmayın pekmez kan yapar iştah açıcı şuruplarıda önermiyorum ilacın her türlüsüne karşıyım aslında sonuçta kimyasal öğün aralarında badem ve antep fıstığı tükettim öğünlerimi hiç atlamadım yok bisküviymiş yok mamaymış bunlar fasa fiso kızlar bebekler için yardımcı gıda olarak verilen şeyler bunlar ki onlar ann sütüyle yeteri kadar doyuyorlar zayıf insanlar normal öğünlerini yemezken gece yatarken bebe bisküvisi yiyip nasıl kilo alacaklar mantıklı düşünün kızlar her yazılana inanmayın et süt yumurta bakliyat sebze her türlü gıda ile beslenmelisiniz ve kesinlikle ekmek tüketmelisiniz size tavsiyelerim bunlar uyup uymamak sizlere kalmış. tabiki por yapılacak ama kas yapıcı sporlar yapmalısınız ağırlık kaldırmak gibi kilo verdirici sporlar yapmak doğru değil ama yürümenizi tavsiye ederim yürüyüş her yaşta ve kilodaki insan için sağlıklıdır. kızlar kendinize inanın ben başardıysam herkes başarır gece yatağıma yatarken salya sümük ağladığımı hatırlıyorumda ne berbat günlerdi onlar:50: tekrar dönemey niyetim yok kızlar sizde halinizden memnun değilseniz giydikleriniz yakışsın istiyorsanız etrafın alay konusu olmaktan bıktıysanız o küçüçük midenizle savaşacaksınız ve onu büyüteceksiniz:34::34:

canım sana çok katılıyorum aynısını bende uygulamdım kilodan kiloya ulaştı boyum da 1 70 hdefim 60 olmak ama bi sorunum var göbeğim hortladı onun için ne yapmam gerek bilen varsa mekik çekmye başladım zor olyr hamlaşmısım ama zorluycam bunun metodu nu bilen arkadaslr varsada yardımcı olsunlar sağlıklı kilo almak gerekiyor yokda bi yerde toplanıyo yediklerimiz

ben bu yazdıklarından daha da fazla yiyorum ama metabolizmam ne kadar çok hızlı çalışıyosa kilo olarak dönmüyor.. hayatımda hiç 50 kilo olmadım :)

o zaman diyetisyene gitmeni öneririm çünkü benim metabolizmam normal bir insanın 3 katı kadar çalışıyor
ve bu listeye göre kilo aldım ben
yani 3 katndan daha fazla ne kadar çalışabilir bir bünye bilemiyorum ama dediğin gibiyse midende kurtta olabilir

off yaa kaç gündür bişey yemek gelmiyo içimden :((

2 gündür çok kötüyüm bir iştahsızlık bir iştahsızlık anlatamam moralim bozuk bide ondan galiba tek lokma yutamıyorum allahım aldıgım 2 kiloyuda verecem ben napıcam:14:

off yaa kaç gündür bişey yemek gelmiyo içimden :((

dıttt geliyo terlik! kalk şimdi biraz yürüyüş yap ne biliyim temizlik yap hareket et koş. yarım saat vücudu hareketlendir ondan sonra acıkacaksın zaten. hadi bakiyim görüyüm seni.

2 gündür çok kötüyüm bir iştahsızlık bir iştahsızlık anlatamam moralim bozuk bide ondan galiba tek lokma yutamıyorum allahım aldıgım 2 kiloyuda verecem ben napıcam:14:

mirwaaaa canim ben ne yapayım hayatım belirsizlikler eşiğinde, hadi lütfen ye biraz.. hiçbir şey yemek istemiyorsan bile çok sevdiğine inandığın bir şeyi yemeye çalış lütfen. siz böyle yaparsanız ben de yemem bak :/

geçen hafta 45tim şimdi 44.7ye düşmüşüm :14:

bende artışta yok azalışta 52.400 off offfffff haftaya inşallah alıcam ya salı günü görüşürüz kızlar

nasıl yapıyosun cnm tarifi verir misin bende bi deneyeyim

Çikolatanın kalorisi yüksek kızlar benim denediğim tarif bu
*1 su bardağı süt
*1 çorba kaşığı erimiş çikolata
*1-2 su bardağı çikolatalı dondurma
*Çikolata rendesi

Hazırlanışı;
1 su bardagi süt ve 1 corba kaşığı erimis cikolatayı blendırda karıştır
1-2 su bardagi cikolatali dondurma ilave et ve yine blendırda yumusak ancak
sulu olmayan bir kıvam alana dek karıştır Cikolatali milkshake'i genis ve uzun bir bardağa alın Cikolata rendesiyle servis yapin..

Ayrıca yeni çıkan Eti Canga 2 tane yiyince 2000 kalori cepte aklınızda bulunsun :1:

nasıl 2000 kalori oluyor ki?eti canganın 1 adeti 260 kalori değilmi?????acil cvp ltfen hemen markete gidecem çnküüüüü :14:

Son düzenleme:
Back