- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 118
- 103
kızlaar tahlilim sonuçlandı
kilo almamam için hiçbir sebep yokmuş her şey normal tüm değerlerim normal "gayet sağlıklısın senin diyet yapmana da gerek yok sevketmeyeceğim diyetisyene bir tek vitamin yazıyorum" dedi ve gönderdi
ayinisinin lacivertini bana benim doktor soyledi iste :)
sana verdigi vitamin hangisi?
Bana da senin vitaminden verdi canım zaten
Almadım ama daha şu an içtiğim bitsin de alacağım şey diyecektim sen günde kaç tane alıyorsun ondan ve rahatsız ediyor mu mideni etmiyorsa hemen alıp başlayayım
anlasmis bizim doktorlar :)
sabah aksam ac karnina bir tane canim. hic bi rahatsizlik yok sadece surekli aclik var :)
hangi vitaminmiş bu kızlar yaaa bana da söyleyin lütfen benim de tahlillerim temiz bir hastalığım yok yani kullanabilirimbu arada az önce tartıldım 40 kiloyum bebe mamasına başlayalı bikaç gün oldu, başlamadan önce tartılamamıştım ama son 1 yıldır hep 39 dum yani birkaç yüz gram almışım galiba :) artık her hafta bugün tartılıp yazacam size şimdi akşam yemeği vakti bolca yemek yemeye gidiyoruuuuuuuuuuummmmmmmm
sabah okula giderken çok az peynir yedim öğlen yemekanede yemek şimdiye kadar da bişi yemedim ben bu gidişle biraz zor kilo alırım
nute cum bastan boyle yapmak olmaz bugunden itibaren basliyoruz cerezlere ekmek aralarina!!
ben demin salata yaptim geldim mutfakta taze fasulyenin yanina
sen de yemeklerini senlendir yanina illa ki bisiler ekle ama kendin yapmaya calis daha bi sevkle yiyiyorsun
geceleri de kalkip ekmek arasi yicez, ya da ne bulursak sonra gidip geri uyucaz :)
çok çok haklısın pelinim biliyorum amam yemiyorum nedense ama birlikte bunu başarabiliriz değil mi :13:
yemek yapmakla zaten hiç aram yok saolsun annecim yapar hep ama onu da deneyim bi bakalım
gece mii bilmem ki hiç gece biişi yemedim j-kalkıp da en iyisi geç yatayım yoksa kalkamam hem ders de çalışırım
evet nute cum birlikte basaricaz tabiki de :)
hemen yazalim kilolari ben yeni bi liste yazayim boylari da yazin da onlari da yanina ekleyeyim
ikisinden birini sec ya gece kalkip ekstra yogun yicez, ya da yatmadan ekstra ogun yicez :)
ama aksam yemeginden sonraki cerezler meyveler ogun olarak sayilmayacak onlarin ustune yicez ")
sen de hem ders calismis olursun :)
oo iyi canim gelisme var :)
sali gunu herkes gelsin kilosunu yazsin, o gun gelip yazanlari listeye yazicam :)
haftalik liste var gorursun zaten fotosunu paylasicam :)
156 boy
47 kilo
hedef 50
inş pelinim :*
ekstra öğün ne olabilir mesela??
ekmek arasi nutella :)
ımm evde nutella yok desem en iyisi ben yatayım sabah yerim
recel ekmek desem :)
bak ben yemegin ustune koca sele misiri indirdim mideye
o olablir bak ama bnm çok uykum geldi peliniim ya bugün yemesem ha
kizlaar nerdesiniz bakiyim hadi yazin kilo boy, sali gunu yoklama var!!!
ama her sali geliceksiniz ona gore, hem de arada neler yediginizi yazicaksiniz merak ederim ben sizden fazla yemezsem olmaz
gozdeeeee, nuteeeeee, afilli kizzz ve digerleri?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?