• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kızlaar tahlilim sonuçlandı
kilo almamam için hiçbir sebep yokmuş her şey normal tüm değerlerim normal "gayet sağlıklısın senin diyet yapmana da gerek yok sevketmeyeceğim diyetisyene bir tek vitamin yazıyorum" dedi ve gönderdi

ayinisinin lacivertini bana benim doktor soyledi iste :)
sana verdigi vitamin hangisi?
:27:

ayinisinin lacivertini bana benim doktor soyledi iste :)
sana verdigi vitamin hangisi?
:27:

Bana da senin vitaminden verdi canım zaten :9:
Almadım ama daha şu an içtiğim bitsin de alacağım şey diyecektim sen günde kaç tane alıyorsun ondan ve rahatsız ediyor mu mideni etmiyorsa hemen alıp başlayayım

Bana da senin vitaminden verdi canım zaten :9:
Almadım ama daha şu an içtiğim bitsin de alacağım şey diyecektim sen günde kaç tane alıyorsun ondan ve rahatsız ediyor mu mideni etmiyorsa hemen alıp başlayayım

anlasmis bizim doktorlar :)

sabah aksam ac karnina bir tane canim. hic bi rahatsizlik yok sadece surekli aclik var :)

anlasmis bizim doktorlar :)

sabah aksam ac karnina bir tane canim. hic bi rahatsizlik yok sadece surekli aclik var :)

hangi vitaminmiş bu kızlar yaaa bana da söyleyin lütfen benim de tahlillerim temiz bir hastalığım yok yani kullanabilirim:43: :56: bu arada az önce tartıldım 40 kiloyum bebe mamasına başlayalı bikaç gün oldu, başlamadan önce tartılamamıştım ama son 1 yıldır hep 39 dum yani birkaç yüz gram almışım galiba :) artık her hafta bugün tartılıp yazacam size :32: şimdi akşam yemeği vakti bolca yemek yemeye gidiyoruuuuuuuuuuummmmmmmm :27::56::56::56:

hangi vitaminmiş bu kızlar yaaa bana da söyleyin lütfen benim de tahlillerim temiz bir hastalığım yok yani kullanabilirim:43: :56: bu arada az önce tartıldım 40 kiloyum bebe mamasına başlayalı bikaç gün oldu, başlamadan önce tartılamamıştım ama son 1 yıldır hep 39 dum yani birkaç yüz gram almışım galiba :) artık her hafta bugün tartılıp yazacam size :32: şimdi akşam yemeği vakti bolca yemek yemeye gidiyoruuuuuuuuuuummmmmmmm :27::56::56::56:

oo iyi canim gelisme var :)
sali gunu herkes gelsin kilosunu yazsin, o gun gelip yazanlari listeye yazicam :)
haftalik liste var gorursun zaten fotosunu paylasicam :)

sabah okula giderken çok az peynir yedim öğlen yemekanede yemek şimdiye kadar da bişi yemedim ben bu gidişle biraz zor kilo alırım :50:

sabah okula giderken çok az peynir yedim öğlen yemekanede yemek şimdiye kadar da bişi yemedim ben bu gidişle biraz zor kilo alırım :50:

nute cum bastan boyle yapmak olmaz bugunden itibaren basliyoruz cerezlere ekmek aralarina!!
ben demin salata yaptim geldim mutfakta taze fasulyenin yanina :21:

sen de yemeklerini senlendir yanina illa ki bisiler ekle ama kendin yapmaya calis daha bi sevkle yiyiyorsun:52:

geceleri de kalkip ekmek arasi yicez, ya da ne bulursak sonra gidip geri uyucaz :)

nute cum bastan boyle yapmak olmaz bugunden itibaren basliyoruz cerezlere ekmek aralarina!!
ben demin salata yaptim geldim mutfakta taze fasulyenin yanina :21:

sen de yemeklerini senlendir yanina illa ki bisiler ekle ama kendin yapmaya calis daha bi sevkle yiyiyorsun:52:

geceleri de kalkip ekmek arasi yicez, ya da ne bulursak sonra gidip geri uyucaz :)

çok çok haklısın pelinim biliyorum amam yemiyorum nedense ama birlikte bunu başarabiliriz değil mi :13:

yemek yapmakla zaten hiç aram yok saolsun annecim yapar hep ama onu da deneyim bi bakalım :12:

gece mii bilmem ki hiç gece biişi yemedim j-kalkıp da en iyisi geç yatayım yoksa kalkamam hem ders de çalışırım :52:

çok çok haklısın pelinim biliyorum amam yemiyorum nedense ama birlikte bunu başarabiliriz değil mi :13:

yemek yapmakla zaten hiç aram yok saolsun annecim yapar hep ama onu da deneyim bi bakalım :12:

gece mii bilmem ki hiç gece biişi yemedim j-kalkıp da en iyisi geç yatayım yoksa kalkamam hem ders de çalışırım :52:

evet nute cum birlikte basaricaz tabiki de :)
hemen yazalim kilolari ben yeni bi liste yazayim boylari da yazin da onlari da yanina ekleyeyim:34:

ikisinden birini sec ya gece kalkip ekstra yogun yicez, ya da yatmadan ekstra ogun yicez :)
ama aksam yemeginden sonraki cerezler meyveler ogun olarak sayilmayacak onlarin ustune yicez ")
sen de hem ders calismis olursun :)

evet nute cum birlikte basaricaz tabiki de :)
hemen yazalim kilolari ben yeni bi liste yazayim boylari da yazin da onlari da yanina ekleyeyim:34:

ikisinden birini sec ya gece kalkip ekstra yogun yicez, ya da yatmadan ekstra ogun yicez :)
ama aksam yemeginden sonraki cerezler meyveler ogun olarak sayilmayacak onlarin ustune yicez ")
sen de hem ders calismis olursun :)

156 boy
47 kilo
hedef 50
inş pelinim :*
ekstra öğün ne olabilir mesela??

oo iyi canim gelisme var :)
sali gunu herkes gelsin kilosunu yazsin, o gun gelip yazanlari listeye yazicam :)
haftalik liste var gorursun zaten fotosunu paylasicam :)

tamam yazarım canım inşallah:34: bakalım kim ne kadar almış olacak ben daha yeni katıldım ama olsun bir yerden başlamak gerek:1:

bugun yediklerim:52:

sabah:
yarim tandir ekmegi, peynir, zeytin, cay, bir avuc findik, bi salkim siyah uzum

oglen:
yarim ekmek, sehriyeli domates corbasi, bi tabak fasulye, bi salkim uzum, hosbes

aksam:
yarim ekmek, sehriyeli domates corbasi, bi tabak fasulye, bi tabak salata

simdi de misir patlaticam:51:

kizlaar nerdesiniz bakiyim hadi yazin kilo boy, sali gunu yoklama var!!!
ama her sali geliceksiniz ona gore, hem de arada neler yediginizi yazicaksiniz merak ederim ben sizden fazla yemezsem olmaz:27:

gozdeeeee, nuteeeeee, afilli kizzz ve digerleri?????

Son düzenleme:
kizlaar nerdesiniz bakiyim hadi yazin kilo boy, sali gunu yoklama var!!!
ama her sali geliceksiniz ona gore, hem de arada neler yediginizi yazicaksiniz merak ederim ben sizden fazla yemezsem olmaz:27:

gozdeeeee, nuteeeeee, afilli kizzz ve digerleri?????

heeeeyy bende varım artııııkkk burdaaaa :33: beni sakın es geçmeyin bak küserim sonraaa :19: 173 boya 52 kilocuğum sadeceee :43:
bu saat oldu ben hala bişey yemedim anacım.. İstah yokki nasıl yiyim.. Ama alıcam alıcam alıcam. Vitamin de kullanıyorum. Sık sık makarna yemeye çalışıyorum. Akşamlarıda cicibebeli süt.. Eşim gelincede yemek .. Öğlende bişeyler atıştırıyorum. Oh valla ne ala. Alıyım yani artıkkk :emir_bebek:

Back