- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
Kızlar ben yeniyim burda. Boyum 161 bugün tartılım 44.2 kiloyum. Bundan bir ay önce 41 kiloydum hızla aldım çok uğraşıp ama şimdi yavaşladı bende hırs yapmak için burdayım 50 kilo olsam yeter ya
aynı boydayız canım yarışa sen de katıldın yani :)
24 eylül sabah aç karnına tartılıp yazıyoruz canım :)
tamam kızlar 4 kişiyiz bu salı değil yalnız 24 eylül salı günü sabah aç karnına tartılıyoruz ve yazıyoruz.kolay gelsin bu arada ben ek bir takviye kullanmıyorum tamamen allah ne verdiyse modundayım kolay gelsin---- EFSANE GERİ GELDİ
Kızlar ben yeniyim burda. Boyum 161 bugün tartılım 44.2 kiloyum. Bundan bir ay önce 41 kiloydum hızla aldım çok uğraşıp ama şimdi yavaşladı bende hırs yapmak için burdayım 50 kilo olsam yeter ya
başka bir tarif daha arkadaşlar bu kaç kalori ediyor bilemiyorum ama
patates püresi yapıyoruz bildiğimiz gibi
mesela 1 patates ile yaptıysanız 1 tane muz katıyoruz içine
ve içebileceğimiz kıvama gelecek şekilde süt
ben bunu yapıcam içine artık deneye deneye belki ufak tefek şeyler de katarım
bu video da kızlar halimize şükretmemiz için
[video=youtube;myLphSZY0FE]http://www.youtube.com/watch?v=myLphSZY0FE[/video]
canim guzel bi tarif vereyim ben de sana denedim acayip de lezzetli ve kalorili :))::)
patatesleri istedigin sekilde dogra, firin tepsisine ya da borcama koy, ustune marketten krema al dok, firinla
offf yazarken canim cekti cok lezzetli bisi cikinca ustune karabiber dok afiyet olsun :) :79:
Nutecummmmm gelmiş
tatilin güzel geçmiştir umarım tatlımgeldim ama sizinle yarışammayacağım gözdecim.. bu sene yurtta kalıcam o yüzden neti bulmam zor ama gene de bırakmam sizleribu arada 47.8 kiloyum 50 olana kadar devam seni ve pelini çok çok öpüyorum
tatilin güzel geçmiştir umarım tatlım
canım sen ailenle kalıyordun zaten bir sorun yok değil mi?
arada gel bizi yokla özleriz
inş kilo almış şekilde geri gelirsin aramıza
aman canım sorun olmasında sen iyi ol sorun değil yine gelirsin aramızaevet canım bu sene baya bi tatil yaptım çok iyi oldu bana :)
yok yok sorun falan yok ben evde rahatlıktan tvden netten falan dolayı pek ders çalışmıyorum haliyle derslerimin bu sene hepsi dd idi kıl payı kalıyordum hepsinden babamı ikna ettim dedim yurtta kalayım daha iyi ders çalışırım diye umarım duam gerçekleşir zaten bi deneme süreci yapcam yok ordada olmazsa eve geri dönerim
gelirim merak etmeyin böyle güzel arkadaşlar bulmuşum bırakır mıyım hiç :)
inş canım sizleri de öyle görücem ama ona göre
kızlar kendimi böyle aynaya bakınca ya da böyle vücudumu kilo almış gibi hissediyorum ama tartıda pek fark yok
canim guzel guzel yiyip ictigin icin yuzune renk kan gelmistir, merak etme yakin bi zamanda tartiya da yansir sonuclar :)
kızlar 1,70 boyum var suan tam 47 kiloyum 45 46 arasydm aldım kilo ama benm için zor oldu ben yemeyenlerdenim yeyipte alanlardan değil gaza geldin dün baya yedim baya dediğimde 2 öğün ama bütün gece kustum midem parçalandı sandım olur bu bana çok yeynce doktora gittim sorun yok kızlar yardım edin böle böle yemek yemekten soğuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?