Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

Kızlar ben yeniyim burda. Boyum 161 bugün tartılım 44.2 kiloyum. Bundan bir ay önce 41 kiloydum hızla aldım çok uğraşıp ama şimdi yavaşladı bende hırs yapmak için burdayım 50 kilo olsam yeter ya

aynı boydayız canım yarışa sen de katıldın yani :)

24 eylül sabah aç karnına tartılıp yazıyoruz canım :)

hadi hayırlısı mirwacım alalım kiloyu :)
Kızlar ben yeniyim burda. Boyum 161 bugün tartılım 44.2 kiloyum. Bundan bir ay önce 41 kiloydum hızla aldım çok uğraşıp ama şimdi yavaşladı bende hırs yapmak için burdayım 50 kilo olsam yeter ya

hoşgeldin aramıza :)

kızlar az önce internette dolaşırken (tabi ki de her zamanki gibi nasıl kilo alınır araştırması ) bir tarif buldum 1280-1590 kalori arası bir değerde bir karışım

yarım ya da 1 bardak yulaf ezmesi
1 adet ensure plus ( ENSURE PLUS muz 200 ml 2013 Yılı Detaylı Fiyat Bilgileri )
1 ya da 2 bardak süt
2 yemek kaşığı fıstık ezmesi
1 kaşık yoğurt
çeyrek bardak kadar fındık
ve 1 muz
bunalrı robotta çekip içiyormuş

bunu youtubeda buldum bir zenci hatun bacaklarını kalınlaştırmak için içiyormuş ve sonuç almış durun videoyu da eklicem

[video=youtube;-jQas01irBw]http://www.youtube.com/watch?v=-jQas01irBw[/video]

başka bir tarif daha arkadaşlar bu kaç kalori ediyor bilemiyorum ama

patates püresi yapıyoruz bildiğimiz gibi
mesela 1 patates ile yaptıysanız 1 tane muz katıyoruz içine
ve içebileceğimiz kıvama gelecek şekilde süt
ben bunu yapıcam içine artık deneye deneye belki ufak tefek şeyler de katarım

bu video da kızlar halimize şükretmemiz için

[video=youtube;myLphSZY0FE]http://www.youtube.com/watch?v=myLphSZY0FE[/video]

canim guzel bi tarif vereyim ben de sana denedim acayip de lezzetli ve kalorili :))::)

patatesleri istedigin sekilde dogra, firin tepsisine ya da borcama koy, ustune marketten krema al dok, firinla

offf yazarken canim cekti cok lezzetli bisi cikinca ustune karabiber dok afiyet olsun :) :79:

Hadi yaa merak ettiiimmm:)

Nutecummmmm gelmiş

geldim ama sizinle yarışammayacağım gözdecim.. bu sene yurtta kalıcam o yüzden neti bulmam zor ama gene de bırakmam sizleri bu arada 47.8 kiloyum 50 olana kadar devam seni ve pelini çok çok öpüyorum

geldim ama sizinle yarışammayacağım gözdecim.. bu sene yurtta kalıcam o yüzden neti bulmam zor ama gene de bırakmam sizleri bu arada 47.8 kiloyum 50 olana kadar devam seni ve pelini çok çok öpüyorum
tatilin güzel geçmiştir umarım tatlım
canım sen ailenle kalıyordun zaten bir sorun yok değil mi?
arada gel bizi yokla özleriz
inş kilo almış şekilde geri gelirsin aramıza

tatilin güzel geçmiştir umarım tatlım
canım sen ailenle kalıyordun zaten bir sorun yok değil mi?
arada gel bizi yokla özleriz
inş kilo almış şekilde geri gelirsin aramıza

evet canım bu sene baya bi tatil yaptım çok iyi oldu bana :)
yok yok sorun falan yok ben evde rahatlıktan tvden netten falan dolayı pek ders çalışmıyorum haliyle derslerimin bu sene hepsi dd idi kıl payı kalıyordum hepsinden babamı ikna ettim dedim yurtta kalayım daha iyi ders çalışırım diye umarım duam gerçekleşir zaten bi deneme süreci yapcam yok ordada olmazsa eve geri dönerim
gelirim merak etmeyin böyle güzel arkadaşlar bulmuşum bırakır mıyım hiç :)
inş canım sizleri de öyle görücem ama ona göre

aman canım sorun olmasında sen iyi ol sorun değil yine gelirsin aramıza
evdeki rahatlık orda olmaz yalnız söylemeden duramadım
kendine çok iyi bak

kızlar kendimi böyle aynaya bakınca ya da böyle vücudumu kilo almış gibi hissediyorum ama tartıda pek fark yok

kızlar bu haftam berbat geçti sınavım vardı açlıktan ölecektim artık 49. dayım hala haftaya söz ya inşllah alacam berbat bi haftaydı

Son düzenleme:
kızlar 1,70 boyum var suan tam 47 kiloyum 45 46 arasydm aldım kilo ama benm için zor oldu ben yemeyenlerdenim yeyipte alanlardan değil gaza geldin dün baya yedim baya dediğimde 2 öğün ama bütün gece kustum midem parçalandı sandım olur bu bana çok yeynce doktora gittim sorun yok kızlar yardım edin böle böle yemek yemekten soğuyorum

birden çok yüklenmektense midene bence yavaş yavaş öğünlerini büyüt ki miden rahatsız olmadan yavaş yavaş büyüsün
dün galiba çok yüklenmişsin ki miden hazmedememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…