• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kızlar güne saat kaçta başlıyorsunuz,hemen kahvaltı yapabiliyor musunz

canim sabah ac karnina bi kasik pekmez ic iyi gelir acar istahini, bi de eczaneden vitamin al b vitamini de istah acar :)
benim durum iyi gibi istahim yerinde, bi de spora basladim iki gundur bakalim gelismelerden haberdar ederim :)
kilo durumum da bugun cok degisik hafif aclik var demin tartildim 46.100 um sanirim 2 haftadir falan 1 kilo 100 gram almisim :)

ama ozellikle iki gundur baya iyi yiyiyorum :)
maşallah yaa baya iyi yiyorsunuz ikinizde ben de yiyceeemm gaza gelmem lazııımm :52: hemen yemeğe koşuyoruumm
ben kahvaltıda bi tabak makarna yedim :ssz:
öğlen halama gittik bi dilim pizza, kola, bi kase dondurma, bi tabak mercimekli köfte, salata yedim :27: halam iyi baktı bana :52:
akşam yemeği içi henüz yer açamadım midemde :44:
bulantın regl yaklaşıyosa ondan olabilir :44:öyle bişe yoksa ekmek yiyerek bastırabilirsin bence

regl yaklaşıyor evet hemen toparlamam lazım kendimi 2 hafta sonra sevgilimle görüşeceğiz kilo almam lazımm hiç inanmıyor alabileceğime :43:

son zamanlarda zorluyorum kendimi 9da kalkıyorum ama uyanır uyanmaz kahvaltı yapamıyorum biraz bekliyorum önceee 10 10 buçuk gibi
aynen ben de zorla erken uyanıyorum ve 1 saat neredeyse geçiyor kahvaltıya başlamk için, peki gün içinde ekmek tüketimin nasıl oluyor

aynen ben de zorla erken uyanıyorum ve 1 saat neredeyse geçiyor kahvaltıya başlamk için, peki gün içinde ekmek tüketimin nasıl oluyor

kahvaltıda en az 4 5 dilim yiyorum ama gün içinde yarım ekmek arası bir şeyler kesin yiyorum akşam yemeğinde pilav vs yoksa yine 3 4 ekmek yani günde toplamda 1 ekmek yiyorum

kahvaltıda en az 4 5 dilim yiyorum ama gün içinde yarım ekmek arası bir şeyler kesin yiyorum akşam yemeğinde pilav vs yoksa yine 3 4 ekmek yani günde toplamda 1 ekmek yiyorum

oo gerçekten çok iyiymiş,o zaman daha hızlı kilo alabilirsn

regl yaklaşıyor evet hemen toparlamam lazım kendimi 2 hafta sonra sevgilimle görüşeceğiz kilo almam lazımm hiç inanmıyor alabileceğime :43:
canım benimkide inanamazdı geçen yaz cafede oturuyoduk tartıyla gezen çocuklar var ya gel diye çağırdı sevgilim ben istemiyorum tabi. sırf çocuğa para vermek için tartıldım 47 geldim sevgilim demediğini bırakmadı bana ogün. bişe yemiyosun hasta olcan filan (küçümseyerek değil tabi kırmadan konuştu)
ogün hırs yaptım ne yapıp edip kilo almam lazım dedim geçen eczaneye gittik çıktım hemen tartıya 55i gördü aynen böyle kaldı :53: :1: tamam kilo aldın ama bu kadar beklemiyodum dedi :ssz:
60 olayımda kıskançlıktan çatlasın patlasın istiyorum :52:

kızlar güne saat kaçta başlıyorsunuz,hemen kahvaltı yapabiliyor musunz
bende 9 gibi uyanıyorum 10.30-11.00 arası kahvaltı yapıyorum sonra ara öğün yiyorum 3 gibi öğlen yemeği yiyorum yine ara öğünde meyve filan yiyorum akşam yemeğide 8i buluyor :31:
aslında kilo almak isteyenler 3 saatte bir yemeliymiş

bende 9 gibi uyanıyorum 10.30-11.00 arası kahvaltı yapıyorum sonra ara öğün yiyorum 3 gibi öğlen yemeği yiyorum yine ara öğünde meyve filan yiyorum akşam yemeğide 8i buluyor :31:
aslında kilo almak isteyenler 3 saatte bir yemeliymiş

yani evet, sık sık yemek iştahı açıyormuş, peki senn ekmek tüketimin nasıl

yemedin :)
hemen simdi kalkiyorsin tifany midir nedir ondan bi de squat yapiyorsun :):)

hemen dedim mars mars :)

sonra da midende aksam yemegine yer acilicak :)

55 leri gormusken birakamazsin senden once ben kizarim sana :)

sorma canim ogreneyim dedim yogurdum falan hepsini ben yaptim, bak paylastim da zaten icliler oglen bitti, bunlara da komsular bayildi :)
55 squat ve tiffany yaptım :( üstümden tır geçti sanki :52:
ben mi fazla yoruluyorum anlamadım :44:
spordan önce bi tabak patates salatası yemiştim birazdan yine yicem sanki acıktım :56:
kız seni alan yaşadı :27: on parmağında on marifet:21:

yani evet, sık sık yemek iştahı açıyormuş, peki senn ekmek tüketimin nasıl
sabah mutlaka ekmek yiyorum çünkü bütün gece bişe yemediğim için çok aç uyanıyorum :31:çeyrek ekmek yiyorum
öğlende bi avuç içi kadar yiyorum
akşamda zorluyorum açıkcası günde 1 ekmeğe tamamlamak için ne kadar yersen o kadar kar :27:
yatarkende biraz ekmek yiyorum çünkü gece midemin gurultusuna uyanmak çok sinir bozucu

ekmek mideyi tutuyor candır ya :21:

sabah mutlaka ekmek yiyorum çünkü bütün gece bişe yemediğim için çok aç uyanıyorum :31:çeyrek ekmek yiyorum
öğlende bi avuç içi kadar yiyorum
akşamda zorluyorum açıkcası günde 1 ekmeğe tamamlamak için ne kadar yersen o kadar kar :27:
yatarkende biraz ekmek yiyorum çünkü gece midemin gurultusuna uyanmak çok sinir bozucu

ekmek mideyi tutuyor candır ya :21:

evet ne kadar çok yersen candır ama sorun yiyebilmekte:)

55 squat ve tiffany yaptım :( üstümden tır geçti sanki :52:
ben mi fazla yoruluyorum anlamadım :44:
spordan önce bi tabak patates salatası yemiştim birazdan yine yicem sanki acıktım :56:
kız seni alan yaşadı :27: on parmağında on marifet:21:

aferiiin canimcim :)

yok ilk gunler diye boyle yoruluyoruz ben de oyleyim yoksa ahkam kestigime bakma :)

bende de aclik belirtileri basladi sanki sen oyle diyince :)

bakalim guray efendiye sormak lazim :)

aferiiin canimcim :)

yok ilk gunler diye boyle yoruluyoruz ben de oyleyim yoksa ahkam kestigime bakma :)

bende de aclik belirtileri basladi sanki sen oyle diyince :)

bakalim guray efendiye sormak lazim :)

ama ilk başladığımda bu kadar yormuyordu spor :26: bi hamlama dönemi yaşıyorum sanırsam :44:
ye sende bişeyler canım :23:
ben söylüyorum kızım yetmez miiii seni alan yaşadı aynen böyle de güray efendiye :p :29:

ama ilk başladığımda bu kadar yormuyordu spor :26: bi hamlama dönemi yaşıyorum sanırsam :44:
ye sende bişeyler canım :23:
ben söylüyorum kızım yetmez miiii seni alan yaşadı aynen böyle de güray efendiye :p :29:

canim kilo aldin vucut agirlasti :) hihi :) bi de daha yeni regl den cikti o kadar kayba normal :)

dimi dedim zaten demin aradi gozdeciiim boyle diyor diye guluyor :):)

ne yesem dusunuyorum ama yemek degil bugun icim disim kofte oldu cunkum :)

misir patlatsam mi ki ne zamandir ne cips ne misir yiyiorum ay gecmistir :)

canim kilo aldin vucut agirlasti :) hihi :) bi de daha yeni regl den cikti o kadar kayba normal :)

dimi dedim zaten demin aradi gozdeciiim boyle diyor diye guluyor :):)

ne yesem dusunuyorum ama yemek degil bugun icim disim kofte oldu cunkum :)

misir patlatsam mi ki ne zamandir ne cips ne misir yiyiorum ay gecmistir :)
reglden çıkamadım bi ya oda ayrı bir dert ne varlığı belli ne yokluğu :44:(ne güzel anlattım :1:)
gülsün o gülsün gayet ciddiydim ben halbuki :37:
bugün kahve içtik korayla tabiki falda kaçınılmaz son :27: falcı koraya diyor ki senin kariyerin sanat yönünde gelişecek bende eski gitarcılardan kim kaldı tabiki benim sevgilim dedim bunun toto hemen havada tabi :1: iş olarak yoğunlaşcaksın buna dedi. ablacım naptın düzgün bi işi olsun evde bana gitarla serenat yapsın sanatını öyle icraa etsin dedim :27: sanat hayatım bitti şuan demez mi :))))
mısır bende bayadır yemiyorum yaaa hemen patlatıcam :56:

reglden çıkamadım bi ya oda ayrı bir dert ne varlığı belli ne yokluğu :44:(ne güzel anlattım :1:)
gülsün o gülsün gayet ciddiydim ben halbuki :37:
bugün kahve içtik korayla tabiki falda kaçınılmaz son :27: falcı koraya diyor ki senin kariyerin sanat yönünde gelişecek bende eski gitarcılardan kim kaldı tabiki benim sevgilim dedim bunun toto hemen havada tabi :1: iş olarak yoğunlaşcaksın buna dedi. ablacım naptın düzgün bi işi olsun evde bana gitarla serenat yapsın sanatını öyle icraa etsin dedim :27: sanat hayatım bitti şuan demez mi :))))
mısır bende bayadır yemiyorum yaaa hemen patlatıcam :56:

ay canim yazdim sana kadinlar klubu bakimda dedi yazdigim da gitmemis ;(

ben de bu ara misir patlatip geldim :):)

falci abla da baska dicek bisi mi bulamamis sen de iyi demissin :):)

regl icin de diger ay dedigim vitamini dene canimcim :)

ayrica biraz daha hafif gecmeye basladi regl lerimiz degil mi ama??

ay canim yazdim sana kadinlar klubu bakimda dedi yazdigim da gitmemis ;(

ben de bu ara misir patlatip geldim :):)

falci abla da baska dicek bisi mi bulamamis sen de iyi demissin :):)

regl icin de diger ay dedigim vitamini dene canimcim :)

ayrica biraz daha hafif gecmeye basladi regl lerimiz degil mi ama??
falcı ocağıma incir ağacı dikecek ciddiye almasa bari koray :ssz: garibim şimdi kesin gaza gelmiş bişeler tıngırdatıyodur :9:
benim şaşırtıcı şekilde baya hafif geçti canım :) vitaminlik değil canım ara ara akıntı oluyor
kocaman leğende yedim galiba mısırı :52::56:

Back