Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

tamamı doluydu bunun saldırdım resmen nasıl canımcekmıssse :) :79:
olsun sen de pay çıkar kendıne azıcık sana da çalsın:)
imerak etme canım kaç senedır bugunlerı beklıyor hıc bısıcık olmaz
bı doktora gıt bence canım normaldır ama yone de kontrolü ekn bırakmamak gerek

kk nun kafayi yemis olma ihtimali yuzde kac acaba :) alinti ile cevapla dedim ama olmadi :)

benimkide o kadar vardı canım ama içim yandı resmen bi şişe su bitirdim
geçmezse bi süre gidecem canımcım

benimkide o kadar vardı canım ama içim yandı resmen bi şişe su bitirdim
geçmezse bi süre gidecem canımcım

ben yaninda fruko gazoz ictim :)
ustune de koca bardak su hala yaniyorum :)

ve sanki o kadar misiri ben yememis gibi midem :)

mideme neler oluyor simdi bisiler koysalar onume daha yerim :79:

aynen benimki de endişeleniyor saçlarım dökülüyor aynı zamanda hep beslenmemekten diyor bir kilo alsam daaaa şaşırtsam mutlu olsaaa

benim de boy 160 şöylee 50 55 arası olsam yeter sen ekstra ek gıda falan kullanıyor musunn

ben yaninda fruko gazoz ictim :)
ustune de koca bardak su hala yaniyorum :)

ve sanki o kadar misiri ben yememis gibi midem :)

mideme neler oluyor simdi bisiler koysalar onume daha yerim :79:
limonata içim bende yanında canımcım :) üstünede bi litre su
mısır doyurmuyor çünkü o yüzden acıkıyorsun :)
genişledi miden çünküm

saçların için bol bol su iç meyve tüket canım vitamin çok önemli :)
yok canım bi kere kullandım ama faydasını görmedim kendi çabamla aldım

konu sahibiyim ama forumdan baya bi uzak kaldım kalıncada hayli zayıflafım 49 kilo 170 boy .aranızdan bu gün benimle yarışa başlayacak hırslı birini arıyorum sürekli aldığı kilodanda haberdar edecek tabiki ...ilk yazanla başlayacam yaş 25 kızlar acil bekliyorum çok sinirliyim bu ne yaaaa

yaşımız boyumuz kilomuz uyuşmuyor ama ne farkeder sonuçta amaç hırslanmaaakk vee destek olmak birbirimizee :)
ben varıım valla bu aralar çok saldım buna ihtiyacım var
boyum 160 kilom ise geçen hafta 43.7 dü ama şu an çıkmaya korkuyorum tartıya vermiş olabilirim

tamam yaş kaç bu arda pes edeceksen foruma girmeyeceksen hiç başlamayalım benm canıma tak ettii çok moralim bozuk

tamam yaş kaç bu arda pes edeceksen foruma girmeyeceksen hiç başlamayalım benm canıma tak ettii çok moralim bozuk

aynen ben de öyleyim moral sıfır
ben faalim forumda zaten

öncelikle moralimizin yükske olması gerekk

yaşım 20

tamam yarış başladı ben mutfağa gidiyorum kolay gelsin sanada hiç şansın yok bilesin depresyondayım resmn

tamam yarış başladı ben mutfağa gidiyorum kolay gelsin sanada hiç şansın yok bilesin depresyondayım resmn

asıl senin şansın yok cicim ben depresyonda değilim ve mutluyken yemek yiyebiliyoruumm hemen 2 kaşık pekmez peşinden koca bir ekmek arası üzerine bir kase yoğurtla şeftali yiyeceğim

ek bir gıda vs kullanıyor musun ben balık hapı içiyorum ama sırf ders vs çalışırken yardımcı olsun diye daha önce kilo almak için içtim hiçbir hayrını görmedim zaten

ben de varim yaristaaa kilo 46 boy 169 cok da kararliyim ayni zamanda saglikli kilo almak icin spora da basladim :)

hatta gozde(biradetlokum) nin adina konusuyorum ama o da var ( degil mi canimcim :):)

bence 4 lu devam edebiliriz surekli konudayiz da dikkatinizi cekmistir sevgili mirwa ve afilli kiz :):)

Son düzenleme:
tabiki varım canım salı günleri tartılıyoruz

mirwa sanki foruma giriyoda girmiceksen yarışmayalım demiş kız sen yokken biz idare ettik bu topiği hep
madem geldi mirwa hanımcım ilk mesajını düzenlesin salı günü kilolarımızı yazsın oraya

hadi inşallah alıcaz kilocuklarııı
burayı okumak iyi geliyor gidip hemen yiyesim geliyooorr

dimi gozdecim :):)

evet mirwa ilk mesaji duzenleyip sali gunu kilo ve boylarimizi yazabilirsin katiliyorum gozdeye :):)

tamam kızlar 4 kişiyiz bu salı değil yalnız 24 eylül salı günü sabah aç karnına tartılıyoruz ve yazıyoruz.kolay gelsin bu arada ben ek bir takviye kullanmıyorum tamamen allah ne verdiyse modundayım kolay gelsin---- EFSANE GERİ GELDİ

Kızlar ben yeniyim burda. Boyum 161 bugün tartılım 44.2 kiloyum. Bundan bir ay önce 41 kiloydum hızla aldım çok uğraşıp ama şimdi yavaşladı bende hırs yapmak için burdayım 50 kilo olsam yeter ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…