• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

kahvaltıda 2 yumurtamı dedin :53:
nasıl yiyorsun canım ya ben bi tanesini bile bitiremiyorum, ki zaten yumurtadan nefret ederim...
fıstık ezmesi hiç yemedim ama işe yarıyorsa hemen yarın alıcam...
birde makarna demişsin canım ama makarna hiç kilo aldırmıyor ki, ben çok severim bol bol da yerim makarnayı, ama hiç işe yaramadı bende...
balık hapını bekarken alıp içmiştim, onun bi faydasını görmedim ben...böyle kapsül çeklinde dimi yumuşak gibi...eğer sırf kilo almak için içiyorsan bi daha düşün derim, ama vitamin içinse onu bilmem tabi...
birde şu eczanelerde satılan kilo aldırıcı toz diye reklam veriyorlar camlara yapıştırmışlar hep, onlardan alsam mı acaba diyorum...zararı varmıdır...üff valla ne zor kilo almak yaa....:14:

kilo aldırıcı toz aldım ben ama kullanmadım daha benimkisinin üzerinde protein tozu diyor aslında o yüzden çekindim kullanmadım ben aktardan almıştım...
makarna kilo yapar ama normalde sırf karbonhidrat ekmek yemek gibi bir şey yani canım bazen salça koymuyorum içine ceviz kırıyorum peynir ufalıyorum miisss:56:
balık hapını ben hafıza ve destek amaçlı aldım yoğun çalışıyorum ders destek olsun diyee
yumurtaya bayılırım annem kızmasa 3 tane de derim protein zehirlenmesi olacan diye kızıyor :1:
böyle haşlayıp dilim dilim kesiyorum üzerine zeytinyağı tuz ve pulbiber döküyorum
yazın havalar çok sıcakken yumurta kokusunu bastırsın diye bir de limon sıkardım öyle yapabilirsinn

15 yaşımdan 29 uma kadar 39 kiloydum. aşırı zayıf olduğumu söylerlerdi ben pek takmazdım açıkcası ama az kilo almaya karar verdim hiç olmazsa 43-44 olayım diye düşünüyordum. ananem hemen bir tarif verdi 1 hafta boyunca akşamları yatmadan önce badem ceviz fındık bal süt karışımı yaparak içtim . lapa kıvamında yaptığım bu karışım ilk içtiğimde hoşuma gitmişti ama sonrasında kendimi zorlayarak içtim 1 haftayı doldurdum zorla. 15-20 gün hiç kilo almadım ama sonrasında iştahım açıldı ben tabi durmadım bir kaç ay arayla bu kürü kendimce uyguladım şu anda 49 kiloyum. belki birilerinin işine yarar ...

kilo aldırıcı toz aldım ben ama kullanmadım daha benimkisinin üzerinde protein tozu diyor aslında o yüzden çekindim kullanmadım ben aktardan almıştım...
makarna kilo yapar ama normalde sırf karbonhidrat ekmek yemek gibi bir şey yani canım bazen salça koymuyorum içine ceviz kırıyorum peynir ufalıyorum miisss:56:
balık hapını ben hafıza ve destek amaçlı aldım yoğun çalışıyorum ders destek olsun diyee
yumurtaya bayılırım annem kızmasa 3 tane de derim protein zehirlenmesi olacan diye kızıyor :1:
böyle haşlayıp dilim dilim kesiyorum üzerine zeytinyağı tuz ve pulbiber döküyorum
yazın havalar çok sıcakken yumurta kokusunu bastırsın diye bir de limon sıkardım öyle yapabilirsinn

aa evet bak limon mantıklı..kokusundan tiksiniyorum zaten...kokusu olmasa yerim....bunu deneyecem sağol canım...
makarnadan laf açılmışken, az önce bir tabak dolusu bol tereyağlı salça soslu ve baharatlı makarna yedim..resimdeki bu tabağı yedim işte :) azcık kaldı bitiremedim ama çatlıcam şimdi...
kafaya koydum allah izin verirse elimden gelen bütün gayreti gösterecem...inşallah alırım...burdan bildiğiniz bütün herşeyi yazın da bize de fikir olsun kızlar :(

$2013-09-12 00.14.22.jpg

15 yaşımdan 29 uma kadar 39 kiloydum. aşırı zayıf olduğumu söylerlerdi ben pek takmazdım açıkcası ama az kilo almaya karar verdim hiç olmazsa 43-44 olayım diye düşünüyordum. ananem hemen bir tarif verdi 1 hafta boyunca akşamları yatmadan önce badem ceviz fındık bal süt karışımı yaparak içtim . lapa kıvamında yaptığım bu karışım ilk içtiğimde hoşuma gitmişti ama sonrasında kendimi zorlayarak içtim 1 haftayı doldurdum zorla. 15-20 gün hiç kilo almadım ama sonrasında iştahım açıldı ben tabi durmadım bir kaç ay arayla bu kürü kendimce uyguladım şu anda 49 kiloyum. belki birilerinin işine yarar ...

canım badem fındık ceviz zaten tam kilo yapan şeyler diye biliyoruz hep ama ben sanki onları yiyince de alamıyorum gibi...
mesela geçen gün kendim fındık ezmesi yaptım evde...bi kavanoz dolusuydu, aklıma geldikçe gidip gelip kaşıkladım, ama hiç tık yok...
ne bileyim ben mi yöntemini bilmiyorum acaba? birde ben yemekten hemen sonra su içerim, içmesemmi içsemmi emin değilim...hani su ile yediklerimiz çabuk erir de kilo yapmazmı falan diye düşündüm...:31:içmek mi iyi içmemek mi?

aa evet bak limon mantıklı..kokusundan tiksiniyorum zaten...kokusu olmasa yerim....bunu deneyecem sağol canım...
makarnadan laf açılmışken, az önce bir tabak dolusu bol tereyağlı salça soslu ve baharatlı makarna yedim..resimdeki bu tabağı yedim işte :) azcık kaldı bitiremedim ama çatlıcam şimdi...
kafaya koydum allah izin verirse elimden gelen bütün gayreti gösterecem...inşallah alırım...burdan bildiğiniz bütün herşeyi yazın da bize de fikir olsun kızlar :(

Eki Görüntüle 800837

canım badem fındık ceviz zaten tam kilo yapan şeyler diye biliyoruz hep ama ben sanki onları yiyince de alamıyorum gibi...
mesela geçen gün kendim fındık ezmesi yaptım evde...bi kavanoz dolusuydu, aklıma geldikçe gidip gelip kaşıkladım, ama hiç tık yok...
ne bileyim ben mi yöntemini bilmiyorum acaba? birde ben yemekten hemen sonra su içerim, içmesemmi içsemmi emin değilim...hani su ile yediklerimiz çabuk erir de kilo yapmazmı falan diye düşündüm...:31:içmek mi iyi içmemek mi?

maşallaahh iyi yemişsiiinn:56:

kilo almak isteyenler yemekten sonra vermek isteyenler yemekten önce içsin derler suyu ama bilemiyoruumm

bence hepsini aynı anda karıştırıp içmek- yemek daha kolay ve gidip geldikce değil yatmadan önce yediğim için faydasını görmüş olabilirim. benim su tüketimim hiç yok. ama yemeklerden önce ve sonra su içme 1 saat sonrasında iç ihtiyacın oluyorsa. su yararlı diyorlar genç tutar diyorlar kimine göre zayıflatır diyorlar

maşallah canım çok beğendim afiyet olsun :16:
ben hazırlamaya o kadar üşendim ki dünkü makarna vardı bir tabak onu yedim :9:
3 öğün hamur işine başladım bi dur demem lazım :44:sağlıklı olmuyor böyle

bugun de benimoyle sadece karbonhidratla gecebilir, ama spor sonrasi yine nohut yerim dunku buzluktan cikardigim nohutu ikiye bolmustum cunkum :79:

meyve ye canim hemen kos :)
ben bu aralar meyveye fena taktim ozellikle kahvalti ve aksam yemeginin hemen ustune goturuyorum :)

bugun de benimoyle sadece karbonhidratla gecebilir, ama spor sonrasi yine nohut yerim dunku buzluktan cikardigim nohutu ikiye bolmustum cunkum :79:

meyve ye canim hemen kos :)
ben bu aralar meyveye fena taktim ozellikle kahvalti ve aksam yemeginin hemen ustune goturuyorum :)
bende hergün yiyorum meyve canım şekerli iyi oluyor :)
öğle yemeğine az kaldı :27:

bende hergün yiyorum meyve canım şekerli iyi oluyor :)
öğle yemeğine az kaldı :27:

benim kahvalti yeni bitti meyve ile birlikte simdi ustune limonata ile de vitaminimi icerim ohhh mis 12 bucuga kadar idare eder beni :)

sonra da spor :)

evet cok iyi gidiyor ozellikle regliyken :79:

benim kahvalti yeni bitti meyve ile birlikte simdi ustune limonata ile de vitaminimi icerim ohhh mis 12 bucuga kadar idare eder beni :)

sonra da spor :)

evet cok iyi gidiyor ozellikle regliyken :79:

kızlaaarr nasılsınız ne yapıyorsunuz nasıl gidiyor kilo alımları :)
ben nedense son 3 4 gündür iştahsızım her şey midemi bulandırıyor hayırlara gitsin aldıklarımı da verecem diye korkuyorum sizce ne iyi gelir bu bulantıyı isteksizliği yenmeyee

heleki cicibebeyi düşününce kusasım geliyoor:52:

ben nedense son 3 4 gündür iştahsızım her şey midemi bulandırıyor hayırlara gitsin aldıklarımı da verecem diye korkuyorum sizce ne iyi gelir bu bulantıyı isteksizliği yenmeyee

canim sabah ac karnina bi kasik pekmez ic iyi gelir acar istahini, bi de eczaneden vitamin al b vitamini de istah acar :)
benim durum iyi gibi istahim yerinde, bi de spora basladim iki gundur bakalim gelismelerden haberdar ederim :)
kilo durumum da bugun cok degisik hafif aclik var demin tartildim 46.100 um sanirim 2 haftadir falan 1 kilo 100 gram almisim :)

ama ozellikle iki gundur baya iyi yiyiyorum :)

ben kahvaltıda bi tabak makarna yedim :ssz:
öğlen halama gittik bi dilim pizza, kola, bi kase dondurma, bi tabak mercimekli köfte, salata yedim :27: halam iyi baktı bana :52:
akşam yemeği içi henüz yer açamadım midemde :44:
bulantın regl yaklaşıyosa ondan olabilir :44:öyle bişe yoksa ekmek yiyerek bastırabilirsin bence

kilo almak isteyenlerdeyim karışım falan okey ama benm sorunum şu; moralim iyi olduğunda her şey yolunda moralim sıfırsa bir şeye üzüldüysem iştahım hemen olumsuz etkilenir sonrası kısır döngü... benim gibi olan var mı acaba? nasıl başa çıkıyor?

ben kahvaltıda bi tabak makarna yedim :ssz:
öğlen halama gittik bi dilim pizza, kola, bi kase dondurma, bi tabak mercimekli köfte, salata yedim :27: halam iyi baktı bana :52:
akşam yemeği içi henüz yer açamadım midemde :44:
bulantın regl yaklaşıyosa ondan olabilir :44:öyle bişe yoksa ekmek yiyerek bastırabilirsin bence

ooo halan baya iyi bakmis sana :):)

ben de oglen icli kofte yedim:)
yaninda gazoz :)

ustune spor onun ustune nohut koca tabak :)
onun ustune yarim paket biskrem ve gazoz :)

simdi de aksam yemegi yiceeemmm :)

icli kofte, normal kofte seklini ve yuvalamalari ben yaptim ilk kez denedim canimcim :)

ooo halan baya iyi bakmis sana :):)

ben de oglen icli kofte yedim:)
yaninda gazoz :)

ustune spor onun ustune nohut koca tabak :)
onun ustune yarim paket biskrem ve gazoz :)

simdi de aksam yemegi yiceeemmm :)

icli kofte, normal kofte seklini ve yuvalamalari ben yaptim ilk kez denedim canimcim :)

ne varsa halamda var :27:
hamarat mı olcan sen başımıza :52: maşallah valla ben hiç yapamam yemek :31:
bu arada ben bugün sporu yedim:1:

ne varsa halamda var :27:
hamarat mı olcan sen başımıza :52: maşallah valla ben hiç yapamam yemek :31:
bu arada ben bugün sporu yedim:1:

yemedin :)
hemen simdi kalkiyorsin tifany midir nedir ondan bi de squat yapiyorsun :):)

hemen dedim mars mars :)

sonra da midende aksam yemegine yer acilicak :)

55 leri gormusken birakamazsin senden once ben kizarim sana :)

sorma canim ogreneyim dedim yogurdum falan hepsini ben yaptim, bak paylastim da zaten icliler oglen bitti, bunlara da komsular bayildi :)

kilo almak isteyenlerdeyim karışım falan okey ama benm sorunum şu; moralim iyi olduğunda her şey yolunda moralim sıfırsa bir şeye üzüldüysem iştahım hemen olumsuz etkilenir sonrası kısır döngü... benim gibi olan var mı acaba? nasıl başa çıkıyor?

aynen.. mıllet moralı bozulunca yer bizim iştahımız kaçıyor..çözüö olarak bende hiç bişey yapamıyorum.kafaya takmamak lazım işte ama nasıl...

aynen.. mıllet moralı bozulunca yer bizim iştahımız kaçıyor..çözüö olarak bende hiç bişey yapamıyorum.kafaya takmamak lazım işte ama nasıl...

zayıf olmak zaten sorun bi de böyle durum olunca hepten sıkıntı...kilo alsam da birşey olur ,hemen aldığımı da veririm kesin:)

Back