- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
kahvaltıda 2 yumurtamı dedin
nasıl yiyorsun canım ya ben bi tanesini bile bitiremiyorum, ki zaten yumurtadan nefret ederim...
fıstık ezmesi hiç yemedim ama işe yarıyorsa hemen yarın alıcam...
birde makarna demişsin canım ama makarna hiç kilo aldırmıyor ki, ben çok severim bol bol da yerim makarnayı, ama hiç işe yaramadı bende...
balık hapını bekarken alıp içmiştim, onun bi faydasını görmedim ben...böyle kapsül çeklinde dimi yumuşak gibi...eğer sırf kilo almak için içiyorsan bi daha düşün derim, ama vitamin içinse onu bilmem tabi...
birde şu eczanelerde satılan kilo aldırıcı toz diye reklam veriyorlar camlara yapıştırmışlar hep, onlardan alsam mı acaba diyorum...zararı varmıdır...üff valla ne zor kilo almak yaa....![]()
kilo aldırıcı toz aldım ben ama kullanmadım daha benimkisinin üzerinde protein tozu diyor aslında o yüzden çekindim kullanmadım ben aktardan almıştım...
makarna kilo yapar ama normalde sırf karbonhidrat ekmek yemek gibi bir şey yani canım bazen salça koymuyorum içine ceviz kırıyorum peynir ufalıyorum miisss
![KK56 :56: :56:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk56.gif)
balık hapını ben hafıza ve destek amaçlı aldım yoğun çalışıyorum ders destek olsun diyee
yumurtaya bayılırım annem kızmasa 3 tane de derim protein zehirlenmesi olacan diye kızıyor
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
böyle haşlayıp dilim dilim kesiyorum üzerine zeytinyağı tuz ve pulbiber döküyorum
yazın havalar çok sıcakken yumurta kokusunu bastırsın diye bir de limon sıkardım öyle yapabilirsinn