• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

ohh masallah guzel yemissin canim :)
ben de simdi patates kizartiyorum, annem de bugdayli bi corba yapmis yiyemezsem diye her ihtimale karsi patitis kizartiyim dedim :)
dun 3356 kalori almisim bunyeye :):):)

iyi yapmışsın canım çorbayıda iç patateside ye :)
maş bu gidişle en kısa zamanda kilo alcan inş :34::12:

canim iki dilim ekmekle once bir tabak corbayi goturdum :) sonra da 3 orta boy patates kizartmasini bir kase yogurtla yedim :)

kızlaar iştahım kaçtı sanki bu iki gündür ya da sıkılmaya mı başladım bebe büskivisi hazırlamaya üşeniyorum kahvaltıya üşeniyoruumm niye bööyle oldu nazar mı değdi aceepp :nazar: :43:

kızlaar iştahım kaçtı sanki bu iki gündür ya da sıkılmaya mı başladım bebe büskivisi hazırlamaya üşeniyorum kahvaltıya üşeniyoruumm niye bööyle oldu nazar mı değdi aceepp :nazar: :43:

oyle dusunme canim:19:
bebe biskuvisi beni baymisti 3 gun ust uste bi gun yiyip bi yemiyordum bir ara, o bile sarmadi :) normal..

diger ogunler kilo almaktan ziyade senin sagligin ve yasamin icin gerekli ogunler onlari aksatmak yok canim!!!

bugunku menum :)

sabah+ara ogun:
>1 gevrek
> koca dilim peynir
> 2 yemek kasigi pekmez
>10 zeytin
>6-7 tane ceviz

ogle+ara ogun:
>yayla corbasi (bugdayli)
>2 dilim ekmek
>3 orta boy patates kizartmasi
>bir kase yogurt
>1 bardak cay, 2 avuc leblebi
>bir buyuk salkim uzum (siyah)

aksam:
>3 dilim ekmek
> 5 orta boy kofte
>bir buyuk kase yayla corbasi (bugdayli)

simdilik ortalama 2050 kalori bu yediklerim, 2500 u gormem gerek en az :)

birazdan cikolata ve maden suyu indiricem mideye :)
daha bunun meyvesi abur cuburu var :)

oyle dusunme canim:19:
bebe biskuvisi beni baymisti 3 gun ust uste bi gun yiyip bi yemiyordum bir ara, o bile sarmadi :) normal..

diger ogunler kilo almaktan ziyade senin sagligin ve yasamin icin gerekli ogunler onlari aksatmak yok canim!!!

evet aksatmamaya çalışıyorum ama böyle her dakika yemek düşünmekten sıkıldım galibaa
ondan kilo alamıyorum kesin beenn:43:

bugunku menum :)

sabah+ara ogun:
>1 gevrek
> koca dilim peynir
> 2 yemek kasigi pekmez
>10 zeytin
>6-7 tane ceviz

ogle+ara ogun:
>yayla corbasi (bugdayli)
>2 dilim ekmek
>3 orta boy patates kizartmasi
>bir kase yogurt
>1 bardak cay, 2 avuc leblebi
>bir buyuk salkim uzum (siyah)

aksam:
>3 dilim ekmek
> 5 orta boy kofte
>bir buyuk kase yayla corbasi (bugdayli)

simdilik ortalama 2050 kalori bu yediklerim, 2500 u gormem gerek en az :)

birazdan cikolata ve maden suyu indiricem mideye :)
daha bunun meyvesi abur cuburu var :)

sen de maşallaaahh iyi yiyorsun heee :1:

evet aksatmamaya çalışıyorum ama böyle her dakika yemek düşünmekten sıkıldım galibaa
ondan kilo alamıyorum kesin beenn:43:

sen de maşallaaahh iyi yiyorsun heee :1:

canim oyle dusunme sakin uyuyup uyanmak gibi bi ihtiyac olarak bak duruma surekli dusunursen bu yediklerim yariyor mu kilo yapicak mi diye olmaz...

3 ogununu guzel guzel ye evde herkes yiyiordur herhalde en azindan 3 ogun dusunmene gerek kalmaz hem ;)
arada da kuruyemis ye hem az yer kapliyorlar hem de bol kalorililer :)
ben simdi mesela findikla cay indiriyorum mideye nette takilirken :)

canim oyle dusunme sakin uyuyup uyanmak gibi bi ihtiyac olarak bak duruma surekli dusunursen bu yediklerim yariyor mu kilo yapicak mi diye olmaz...

3 ogununu guzel guzel ye evde herkes yiyiordur herhalde en azindan 3 ogun dusunmene gerek kalmaz hem ;)
arada da kuruyemis ye hem az yer kapliyorlar hem de bol kalorililer :)
ben simdi mesela findikla cay indiriyorum mideye nette takilirken :)

aynen öyle yapcam ben de canım akşam yemeğinde iyi yemiştim zaaten şimdi çay bisküvi falan tıkıyorum sürekli ağzıma:)

biz de giresundan fındık istedik ama hala gelmedi yiyemiyoruumm :(

merhaba arkadaslar ben cok uzun zamandır kılo almak ısteyıp alamayanlardanım ..
yanı en sevdıgım yemekse uc tabaga kadar yemıslıgım vardır ama sanırım dıger ogunlerde yeterlı yemedıgım ıcın bıturlu alamıyordum..
sımdı 1 haftada 1 kılo aldım ve ınanılmaz mutluyum bıkac zamandır sıtenızde bu bolumu okudum bı arkadas cıcıbebe tavsıye etmıs
su 900gr.lıklardan bı paket aldım ve ıstıkrarlı bısekılde her aksam yatmadan 25 tane ılık sutle karıstırıp ıctım arkasından annemın zoruyla ıkı kasık kecıboynuzu pekmezıı .. oyle kahvaltıda ve ogle yemegınde dolu dolu da yemedım aksam ısten dondugumde cok ac oldugumdan cok yıyodum .. gercekten cok ıcten ve halınızden cok ıyı anlayarak tavsıye ederım ..

Son düzenleme:
aynen öyle yapcam ben de canım akşam yemeğinde iyi yemiştim zaaten şimdi çay bisküvi falan tıkıyorum sürekli ağzıma:)

biz de giresundan fındık istedik ama hala gelmedi yiyemiyoruumm :(

e canim daha ne :)
ancak bitti findik toplamislardir, onun makinalardan gecirimi falan var :)
benim arkadas da ordu lu o gondericek de ondan biliyorum :)
ben de simdilik bim in simbat findigiyla idare ediyorum :)

merhaba arkadaslar ben cok uzun zamandır kılo almak ısteyıp alamayanlardanım ..
yanı en sevdıgım yemekse uc tabaga kadar yemıslıgım vardır ama sanırım dıger ogunlerde yeterlı yemedıgım ıcın bıturlu alamıyordum..
sımdı 1 haftada 1 kılo aldım ve ınanılmaz mutluyum bıkac zamandır sıtenızde bu bolumu okudum bı arkadas cıcıbebe tavsıye etmıs
su 900gr.lıklardan bı paket aldım ve ıstıkrarlı bısekılde her aksam yatmadan 25 tane ılık sutle karıstırıp ıctım arkasından annemın zoruyla ıkı kasık kecıboynuzu pekmezıı .. oyle kahvaltıda ve ogle yemegınde dolu dolu da yemedım aksam ısten dondugumde cok ac oldugumdan cok yıyodum .. gercekten cok ıcten ve halınızden cok ıyı anlayarak tavsıye ederım ..

cok istikarrlisin beni bi sure sonra cicibebe biktiriyor bi sure dedigim 3 gun :(

cok istikarrlisin beni bi sure sonra cicibebe biktiriyor bi sure dedigim 3 gun :(

ben de seve seve yemıyorum kupkuru zaten gıtmıyo ıslatmak ıcın ılık sute koyuyorum hıc tadını almadan kasık kasık yıyp bıtırıyorum hemen.. yıllardır zayıflıgımı herkesın gozume sokmasından cıdden yoruldum daha ozguvenlı olmak ıcın mecburuzz:129:

ben de seve seve yemıyorum kupkuru zaten gıtmıyo ıslatmak ıcın ılık sute koyuyorum hıc tadını almadan kasık kasık yıyp bıtırıyorum hemen.. yıllardır zayıflıgımı herkesın gozume sokmasından cıdden yoruldum daha ozguvenlı olmak ıcın mecburuzz:129:

sorma canim ayy degnek gibisin, oluceksin acliktan, agzima doluyo senin de bi 15 kilo fazlan var demek susuyorum..
arkadasim var sagolsun anliyor beni zayif olmadigi halde bi gun o dedi benim yerime sen once kendi kilona bak :) sen boyle soyleyince hic uzuldugunu dusundun mu :) oylece kaldi hic bisi diyemedi diyen sahsiyet :)

ben de demin normalde bi gozleme bitiremem zorla hepsini bitirdim :)

sorma canim ayy degnek gibisin, oluceksin acliktan, agzima doluyo senin de bi 15 kilo fazlan var demek susuyorum..
arkadasim var sagolsun anliyor beni zayif olmadigi halde bi gun o dedi benim yerime sen once kendi kilona bak :) sen boyle soyleyince hic uzuldugunu dusundun mu :) oylece kaldi hic bisi diyemedi diyen sahsiyet :)

ben de demin normalde bi gozleme bitiremem zorla hepsini bitirdim :)

eskiden o kadar çok üzülürdüm ki bayram seyran insanlarla bir araya gelmek istemezdim:)

ama şimdi yaş büyüyünce artık cevap veriyorum önceden susup üzülürdüm, diyorum teyzecim ablacım yengecim sen balık etliydin de noldu bir doğurdun önünü alamadın sonra:9::9::9:

acıyan gözlerle bakıp teselli etmeye çalışanlar daha biir sinir bozucuuu:47:

bir keresinde bir kınada teyzem şahit oluyor şu konuşmaya
kadının birisi beni beğenmiş oğlu için, yanındakine demiş ki "baksana ne güzel kız çıtı pıtı sarışın"
yanındaki diyordu "kız mı be o şuraya bak ele avuca gelir dediğin etli butlu olur"
kadın cevap veriyor "yok kızım eskide kaldı onlar bizim oğlan da böyle seviyor"
öbür fettan gıcık kadın diyor ki "senin oğlun da kızdan anlamıyormuş hahaha"

teyzem bunu anlattığında gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Son düzenleme:
kızlar slm herkese, bende 1 çocuk annesiyim, ve kendimi bildim bileli zayıfım :1:
bende kilo almak istiyorum, hatta konu bile açtım bdv bölümüne...
bütün yorumlarınızı okumadım ama şu cici bebe meselesini bi anlatırmısınız? nasıl yapıp yiyorsunuz, işe yarıyormu?
günde kaç kez yiyorsunuz?

şu yarışmaya beni de ekleyin, belki iş inada binince alırım bellimi olur :1:
bu arada bende 172 boyunda 53 kilodayım...
bütün kilo aldırıcı fikir ve faktörleri bekliyorum...yarışa kimlerle giricem hadi bi anlatıverin :1:

kızlar slm herkese, bende 1 çocuk annesiyim, ve kendimi bildim bileli zayıfım :1:
bende kilo almak istiyorum, hatta konu bile açtım bdv bölümüne...
bütün yorumlarınızı okumadım ama şu cici bebe meselesini bi anlatırmısınız? nasıl yapıp yiyorsunuz, işe yarıyormu?
günde kaç kez yiyorsunuz?

ben gece yatmadan önce yiyorum bir kere, işe yaradığını düşünüyorum daha 1 hafta oldu başlayalı ama sadece bu değil bool bol yiyorum gün içinde de ara öğünlerle falan
bir bardak kadar süt 20 tane cici bebe ılık sütte hemen eriyorlar zaten ben bazen içine bir kaşık pekmez koyuyorum bazen koymuyorum, pekmezi öncesinden bir kerede içiyorum sevmiyorum çünkü tadını

şu yarışmaya beni de ekleyin, belki iş inada binince alırım bellimi olur :1:
bu arada bende 172 boyunda 53 kilodayım...
bütün kilo aldırıcı fikir ve faktörleri bekliyorum...yarışa kimlerle giricem hadi bi anlatıverin :1:

var mı ki yarışan bilmiyorum bence hemen bugün tartıl ölçülerini al ve kendinle yarış rakamlarla yarış :9:

ben gece yatmadan önce yiyorum bir kere, işe yaradığını düşünüyorum daha 1 hafta oldu başlayalı ama sadece bu değil bool bol yiyorum gün içinde de ara öğünlerle falan
bir bardak kadar süt 20 tane cici bebe ılık sütte hemen eriyorlar zaten ben bazen içine bir kaşık pekmez koyuyorum bazen koymuyorum, pekmezi öncesinden bir kerede içiyorum sevmiyorum çünkü tadını

var mı ki yarışan bilmiyorum bence hemen bugün tartıl ölçülerini al ve kendinle yarış rakamlarla yarış :9:

başlık yarışma olunca bende yarışanlar var sandım :1:
bugün başladım bende, az önce bir kase cici bebe yedim, sonra bir tane muz yedim...tamda akşam yemeğinden sonra yedim bunları, zaten sofrada çok yemiştim birde üstüne bunları yiyince şuan çatlayacak gibiyim, nefes almakta zorlanıyorum :1:
inşallah işe yarar bu cici bebe, çünkü öğürerek yiyorum valla midem bulandı yerken...
sen başka neler yiyorsun canım bir iki tavsiye versen, bu topiği yeni gördüm ben, geçmiş sayfalarıda tek tek okumak zor..genelde neler işe yarıyor, ne yiyorsunuz ?
kahavltı öğlen akşam ve ara öğünlerde kilo almak için neler yiyorsunuz?
sen kaç kilosun boyun kaç?

eskiden o kadar çok üzülürdüm ki bayram seyran insanlarla bir araya gelmek istemezdim:)

ama şimdi yaş büyüyünce artık cevap veriyorum önceden susup üzülürdüm, diyorum teyzecim ablacım yengecim sen balık etliydin de noldu bir doğurdun önünü alamadın sonra:9::9::9:

acıyan gözlerle bakıp teselli etmeye çalışanlar daha biir sinir bozucuuu:47:

bir keresinde bir kınada teyzem şahit oluyor şu konuşmaya
kadının birisi beni beğenmiş oğlu için, yanındakine demiş ki "baksana ne güzel kız çıtı pıtı sarışın"
yanındaki diyordu "kız mı be o şuraya bak ele avuca gelir dediğin etli butlu olur"
kadın cevap veriyor "yok kızım eskide kaldı onlar bizim oğlan da böyle seviyor"
öbür fettan gıcık kadın diyor ki "senin oğlun da kızdan anlamıyormuş hahaha"

teyzem bunu anlattığında gülsem mi ağlasam mı bilemedim

ay verdigin cevaplar iyi hos da :)
o teyzenin sohbet ettigi ssahsiyet gicik kadinmis sinir oldum elime gecse sacini basini yolarim ben onun :79:

başlık yarışma olunca bende yarışanlar var sandım :1:
bugün başladım bende, az önce bir kase cici bebe yedim, sonra bir tane muz yedim...tamda akşam yemeğinden sonra yedim bunları, zaten sofrada çok yemiştim birde üstüne bunları yiyince şuan çatlayacak gibiyim, nefes almakta zorlanıyorum :1:
inşallah işe yarar bu cici bebe, çünkü öğürerek yiyorum valla midem bulandı yerken...
sen başka neler yiyorsun canım bir iki tavsiye versen, bu topiği yeni gördüm ben, geçmiş sayfalarıda tek tek okumak zor..genelde neler işe yarıyor, ne yiyorsunuz ?
kahavltı öğlen akşam ve ara öğünlerde kilo almak için neler yiyorsunuz?
sen kaç kilosun boyun kaç?
kahvaltıda mutlaka 2 yumurta yiyorum canım 2 3 dilim ekmek salatalık domates vs 1 kaşık da pekmez
öğlen makarna yapıyorum kendime salçalı tereyağlı ya da yarım ekmek arasına fıstık ezmesii:56:
akşam yemeği ne varsa yiyorum bu akşam mesela taze fasülye yedim hiç sevmem ama yedim zorla
10 11 gibi gün içinde makarna yemişsem ekmek arası yapıyorum, yememişsem makarna yiyorum
12 1 gibi de cici bebe yapıyorum onu yiyorum 1 kaşık pekmez ile
tabi aralarda abur cubur bulursam hiç affetmiyorum ya da kendime magnum double çikolata ısmarlıyorum arada :39:
bir de bir kaç gündür balık hapı aldım içiyorum ne işe yaradı yaradı mı yaramadı mı hiç bilemiyorum

ay verdigin cevaplar iyi hos da :)
o teyzenin sohbet ettigi ssahsiyet gicik kadinmis sinir oldum elime gecse sacini basini yolarim ben onun :79:

aynen yaa kilo alsam bu sefer bunlar der ki eskiden ne güzel bakımlı dıkkat ediyordu şimdi poposu büyüdü yağlandı

bunlara yaranılmaz anacım o yüzden saçını başını yolucan en iyisi:9::9::9:

kahvaltıda mutlaka 2 yumurta yiyorum canım 2 3 dilim ekmek salatalık domates vs 1 kaşık da pekmez
öğlen makarna yapıyorum kendime salçalı tereyağlı ya da yarım ekmek arasına fıstık ezmesii:56:
akşam yemeği ne varsa yiyorum bu akşam mesela taze fasülye yedim hiç sevmem ama yedim zorla
10 11 gibi gün içinde makarna yemişsem ekmek arası yapıyorum, yememişsem makarna yiyorum
12 1 gibi de cici bebe yapıyorum onu yiyorum 1 kaşık pekmez ile
tabi aralarda abur cubur bulursam hiç affetmiyorum ya da kendime magnum double çikolata ısmarlıyorum arada :39:
bir de bir kaç gündür balık hapı aldım içiyorum ne işe yaradı yaradı mı yaramadı mı hiç bilemiyorum

aynen yaa kilo alsam bu sefer bunlar der ki eskiden ne güzel bakımlı dıkkat ediyordu şimdi poposu büyüdü yağlandı

bunlara yaranılmaz anacım o yüzden saçını başını yolucan en iyisi:9::9::9:

kahvaltıda 2 yumurtamı dedin :53:
nasıl yiyorsun canım ya ben bi tanesini bile bitiremiyorum, ki zaten yumurtadan nefret ederim...
fıstık ezmesi hiç yemedim ama işe yarıyorsa hemen yarın alıcam...
birde makarna demişsin canım ama makarna hiç kilo aldırmıyor ki, ben çok severim bol bol da yerim makarnayı, ama hiç işe yaramadı bende...
balık hapını bekarken alıp içmiştim, onun bi faydasını görmedim ben...böyle kapsül çeklinde dimi yumuşak gibi...eğer sırf kilo almak için içiyorsan bi daha düşün derim, ama vitamin içinse onu bilmem tabi...
birde şu eczanelerde satılan kilo aldırıcı toz diye reklam veriyorlar camlara yapıştırmışlar hep, onlardan alsam mı acaba diyorum...zararı varmıdır...üff valla ne zor kilo almak yaa....:14:

Back