Kilo almak için eşleşip yarış etmeye varmısınız herşey güzel olacak kızlar

bu saydıklarımın hepsini mikserden geçirdim hepsi birbirine iyice karışınca içmesi kolay oluyor

Güzel de çiğ yumurtanın proteinlerinin yaklaşık olarak yarısı emilemiyor, pişmiş de ise %90 civarında vücut alıyor proteini bence bunun yanında haşlayıp ye yumurtayı daha faydalı olur:)
Ben bayılıyorum da haşlanmış şöyle dilim dilim zeytinyağlı pulbiberli yumurtayaa

yumurta koymak zorunda değilsin yumurtayı haşlanmış ye bu karışımın içine onun yerine başka birşey koyabilirsin
mesela muz...

al sana rakipp 173 boyundayım 51 kiloyum bugunden itibaren benden bu yarısın içindeyimm

Aa hayir denemedim deniycem baska neler gerekiyor?

Ben mesela 10 15 tane bebe bisküvisi onları çok cıvıl yapmayacak kadar süt bi kaşık pekmez bi kaşık zeytinyağı koyuyorum evde lor peyniri varsa biraz da bazen lor oeyniri ekliyorum ve yiyorum böyle koca kase dolusu enerji bombası

Yanında da bol bol su çünkü bi müddet sonra gitmiyor

Sabah uyandığımda hala toktum resmen :) ama zorladım kendimi yedim

kizlaaar ben geldimmm :)
ama kilo kaybetmeden kilomu koruyabildim ancak malesef 45 im
merhabaa peliin :)
ben cici bebe kuruyemiş bol ekmek derken tok karnına 48.3 falan geliyorum şimdi dersane başladı koşturma başladı umarım vermem
1 hafta kadar reglim gecikti karnım şişti o zaman 49 geliyordum tok karna
bu aralar iştahsızım kilo kaybetmesem yeter
iş meselesi ne oldu

Kızlar bu başlık aktifleşsin artık birbirimize moral verelim
ben normal öğünlerimi yiyorum yatmadanda 2-3 kaşık fındık ezmesi yiyorum

kahvaltım :) tek olduğum için fazla bişe yapamadım ama idare etti
ekmeği ısıtmak için tost makinesine koymuş ve unutunca tost olmuş ekmeği yemiş olabilirim

kahvaltım :) tek olduğum için fazla bişe yapamadım ama idare etti
ekmeği ısıtmak için tost makinesine koymuş ve unutunca tost olmuş ekmeği yemiş olabilirim
Eki Görüntüle 791556

ohh ohh bu çok iyi oldu sabah 9da kalktım ama hiç iştahım yoktu zorla yedim bi kaç parça şu an iştahım açıldı mutafa koşuyoruuuummm

ohh ohh bu çok iyi oldu sabah 9da kalktım ama hiç iştahım yoktu zorla yedim bi kaç parça şu an iştahım açıldı mutafa koşuyoruuuummm

çooook sevindim birbirimize moral verelim ki daha kolay olsun herşey
sürekli olmasada ara ara böyle öğün fotoğrafları koymayı düşünüyorum

çooook sevindim birbirimize moral verelim ki daha kolay olsun herşey
sürekli olmasada ara ara böyle öğün fotoğrafları koymayı düşünüyorum

aynı şekilde ben dee yapmayı düşünüyorumm
kaç kilodasın pekii hedefin kaç canımm ben tartılmaya korkuyorum ya kilo vermişsem diyee

aynı şekilde ben dee yapmayı düşünüyorumm
kaç kilodasın pekii hedefin kaç canımm ben tartılmaya korkuyorum ya kilo vermişsem diyee
bekliyorum canım fotoğrafları :)
ben 50 ile başladım 55im şuan hedefim 60
yeni başladıysan başlarda zor oluyor maalesef 2-3 hafta zayıflamışsın gibi gelebilir ama azimle devam edersen alıyorsun
senin kilon kaç?

benim kilom 42 hedefim 50 boyum 160 tabi 50yi görürsem durmayacağım 55 falan olup dururum hem belki 2 3 kilo veririm bıraktıktan sonra sabitlenir kilom

2 yıl önce 36 37 kilo falandım allahımmm nasıl mutsuzdum o zamanlar 37 demeye utanırdım dışarda biri sorduğunda düz 40 derdim

çok şükür az da olsa aldım şimdi çok zayıfsın diyenler azaldı şöyle diyenler var alıp da napcaksın işte zaten çocuğun olunca alırsın hiç alma böyle iyi
ama ben sevmiyorum zayıflığımııı hadi inşallah şööyle güzelce alsam kilolarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…